aegon targaryen diziiye katılırmıymış acaba bi bilgisi var mı
Aegon'un varlığını kitapta Tyrion sayesinde öğreniyorduk Jon Connington diye bir adamla geziyordu Aegon ama dizide Jon Connington'ın başına gelen olaylar Jorah'a oldu taş adamlarla savaşırken grayscale kapması felan onun için geleceğini sanmıyorum ama başka bir yerden bağlayabilirler gene de
Gerçek kral olabilecek 2 adam vardı koca dizi de; Tywin Lannister ve Stannis Baratheon ikisi de saçma şekilde öldü. Ne Dany tripkoliği, ne rob ergeni, ne Jon salağı(çok saftı, Ned Stark gibi) krallığa yakışmıyor/du. Twin bastardın önde gideniydi ama Stannis mert(gerçi kardeşini mertçe öldürmedi), savaştan kaçmayan, bilge... vs bi adamdı. Zaten saçmalığa gelin ki nerdeyse westeros u yerle bir edecek adam, saçma sapan bi bastarda savaş kaybediyor. Oyunculuğu her zaman iyiydi ama son bölümde ki yüz ifadeleri efsaneydi, hayal kırıklığı, kaybediş vs...
Yukarıda bi arkadaş değinmiş sadece Melissandre boşuna You know nothing Jon Snow demiş olamaz(tabi kitap ta yoksa ayrı dava) ve Jon a kendini sunacak kadar değerli bulduğuna göre illa gelecekle ilgili bişeyler görmüştür.
quote:
Orijinalden alıntı: YSN_94
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis
Meryn Trant
Peki bu adami neden oldurdu arya
diziyi izlemedin mi ? sorduğun soruya bak ya .syrio yu öldürdü çünkü. izlemediysen de google dan arat bir zahmet şu ismi
Hocam 2 hariç diğerleri gerçekleşebilir. 2'ye olmaz deme nedenim Snow'un çok sevilmesi. Dizi de yanlışı olmayan tek karakter gibi bi şey
quote:
Orijinalden alıntı: -Liseli-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot
quote:
Orijinalden alıntı: Azor Ahai
Senarist ve Kit Harrington Jon Snow geri dönecek dese daha saçma olmaz mı? İşin heyecanını bozmamak için dönmeyecek demeleri çok normal. Çekimler başlayınca neyin ne olduğu belli olur.
Azor ahai nedir bi özet geçiver sen yetkili birine benziyorsun
Al kardes doya doya oku
http://viki.gameofthronestr.com/Azor_Ahai
Bence Azor ahai hic kimsenin tahmin etmedigi,Robert Baratheon un Kingslanding de demircilik yapan pic oglu cikacak.Nitekim bu demirci cocuk o kilici dovecek
Sanirim 2.sezondan beri gorulmedi Gendry
adamlar 2. bir orta dünya mı yaratmışlar?
yazarın tolkien den ilham aldığını duymuştum
Dotrhakiler tam ortaya çıkarken dannynin parmagındna çıkardığı yüzük ne yüzüğüydü ?
Bukadar meraklandırması kaliteyi gösteriyor ama sinir bozucu :S
Dotrhakiler tam ortaya çıkarken dannynin parmagındna çıkardığı yüzük ne yüzüğüydü ?
quote:
Orijinalden alıntı: YSN_94
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis
Meryn Trant
Peki bu adami neden oldurdu arya
Dövüş hocası Syrio Forel'i öldürdüğü için.
Daenerys Dothraklardan nasıl ayrılmıştı? Aklımdan gitti de acıklayabilir misiniz ve mümkünse videosunu atar mısınız?
Jon Snow'un akıbeti ile ilgili;
Kit Harington ""İngiliz oyuncu, verdiği bir röportajda ''Diziye dönmeyeceğim. Önümüzdeki sezon film projelerinde olacağım"" demiş böyle dediyse gelmez bence.
snow öldü onu unutun artık. Dizi her sezon birine yoğunlaşıyor ve onu öldürüyor, snowun öleceği 2. Bölümde belli olmuştu. Birdahaki sezon kimin öleceği 2 bölümde belli olur. Gerçi pek kalmadı zaten bi khalesi bide cüce. Muhtemelen kalesiyi ejderhası yer
Ulan Jon ölürse dizinin anlamı kalmaz ya. Melisandre canlandırabilir mi acaba ? Bu ışık tanrısı falan diye dolaşıyordu, bir herif daha vardı Beric Dondarrion diye Tazı öldürmüştü ama tekrar canlanmıştı.
Dizide kimi sevdiysem öldü şimdi kaleysi dokrakilerin ordusunun başına geçicek o belli zaten.Kaleyside ölsün de diziyi bırakayım artık
quote:
Orijinalden alıntı: gibikler
Beyler stannis
yabanilere saldırırken hangi yolu kullandı Aynı yolu yabaniler kullansaydı o kadar uğraştılar duvarı geçmek
Gemilerle geldi,zaten sonra Jon o gemileri odunc alip yabanileri getirdi Duvar a.Kara yolunu kullanarak gelemezdi Stannis,cunku arada fazla dusman vardi,en Kuzey den fetihlere baslamak istedi,direkt Kingslanding e saldirmak yerine,bir nevi Robb Stark in gitmeye calistigi yoldan ilerlemek istedi
quote:
Orijinalden alıntı: conrado
dizinin aşırı fanları pek hoşlanmıyor bu tabirden ama bizim gibi severek izleyenlerin fikri dizinin bittiğidir.
snow kesin olarak öldü.o belli artık.açıklamalar o yönde.
zaten snow varken bile bi yavanlık vardı dizide.snow gidince iyice tadı kaçacak.
ramsey denen pijin şaha kaldırılması starkların küçük emrahdan beter hallere düşmesi ama sürekli sürekli düşmesi falan baydı.
izleyiciler 1 gram iyilerin kazandığını görmedi.
5 sezon bitti ne kış geldi ne büyük savaş.
bilmiyorum yazar mı böyle yazıyor yönetmen mi kafasına göre takılıyor ama iyiden iyiye sapıkca fantaziler gün yüzüne çıkıyor.çıksın dobiş yazar açıklasın bunları.
ensest sübyancılık ne ararsan var.
neyse uzatmayalım.
dizi snowun ölümüyle zaten geçen sezonlar kaybettiği tadı tümden yitirdi.
yeni dizilere akma vaktidir.
Her kelimesine katılıyorum. Bu yazar ve dizi üzerinden bir beyin yıkama var. Boşuna iyi olmayın, iyilerin sonu bok yoludur imgesi kafalara yerleştiriliyor. O saftirik kalesinin şuana kadar ölmemiş olması sanırım onu finale saklıyorlar orda öldürecek biri bırakmak için diye düşünüyorum. Bu kral toprağındaki ordu nerde anlamak zor. Çapulcu halk istediğini yapıyor, kalede bile 3-5 asker var, komedi gibi.
HER SAYFADA BİR TANE BRAN STARK'A NE OLDU SORUSU
VALLA BIKTIM
AÇIN GOOGLE MOOGLE BAKIN KARDEŞİM YADA BİRKAÇ ÖNCEKİ SAYFAYA BAKIN
NASIL ADAMLARSINIZ ANLAMADIM
KONUYU KİR PAS İÇİNDE BIRAKTINIZ
BİLEREK BÜYÜK YAZIYORUM ARTIK YAZMAYIN
BRAN STARK BU SEZON YOOOOKKKK !!!!!
quote:
Senarist ve Kit Harrington Jon Snow geri dönecek dese daha saçma olmaz mı? İşin heyecanını bozmamak için dönmeyecek demeleri çok normal. Çekimler başlayınca neyin ne olduğu belli olur.
Kesinlikle
Tyrion ölmesin de kim ölürse ölsün.
quote: