Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1643. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.488.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16411642164316441645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boltonlar dağılacak gibi duruyor.Stannis dağıtır boltonları.khaleesi bu sezon hicbir yere saldıramaz gibime geliyor.

• Greyjoy'lardan nefret eden bir tek ben varım herhalde

O değil de, 6. sezonu merak etmeye başladım ben şimdiden. 5'in daha ilk bölümünden kitapla bağları şak diye koparttı adamlar. İleride neler yapacaklar kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

5x5

Boltonlar dağılacak gibi duruyor.Stannis dağıtır boltonları.khaleesi bu sezon hicbir yere saldıramaz gibime geliyor.

5x5 i ne ara nereden izledin?
  • Heryerde 5. Bolum dustu deniyor bi ben mi bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. cikti diyen arkadaslar! aranizdan biri de cikip surda diye kaynak veremiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan değil 5 sızdı.
    İngilizcem olduğu için yabancı korsan uploader sitelerini takip ediyorum elimden geldiğince ve bi o takip ettiğim yabancı uploader sitesinde bir kullanıcı( türkçe çevrilmiş hali bu) ;
    "5.sezon 5.bölüm elimde, torrent seeder bulamayacağım için upload edeceğim ama 1 gb"ye yakın bölümü upload etmek zor olucak" diye konu açtı o takip ettiğim upload sitesine ve konuyu açan kişi o sitede baya iyi uploader ve pek yalan söylemez. Bende bu yüzden 5.bölüm sızdırıldı dedim.
    Bakıcaz bu 1 hafta içinde 5.bölüm gelebilir, gelmeyede bilir. O yüzden gelirse zaten link paylaşıcam.

• 400'ü verin tüm bölümleri sızdıralım!
  • Ne anlamı kaldı ki böyle. Asil heyecan 1 hafta beklemek de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

400'ü verin tüm bölümleri sızdıralım!

• 2 3 4 Bölüm hd 720p var mı HELP ME
  • izlesemmi izlemesemmi diye kararsızdım spoiler yeme korkusundan dolayı hepsini aynı gün içinde izledim ama sonradan 1 ay bekleyeceğim aklıma geldi ama iş işten geçti artık başka dizilerle idare edicez :)
  • Ne anlamı kaldı ki böyle. Asil heyecan 1 hafta beklemek de

• Beyler önceki sayfalards okudum sonra araştırdım.
    Bir japon çevirmen bölümleri hepsini sızdıracakmış
    Böyle bir dizinin böyle rezil hale düşmesi hem komik hem üzücü.
    Ben GoT öylesine dizi olarak izliyorum zamn geçsin diye falan yoksa hayranı falan değilim ama GoT hayranlarına hem acıyorum hemde üzülüyorum
    Çünk yavaş yavaş tüm bölümler sızdığına göre rahat 1 yada 1.5 yıl daha beklicekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 14 Nisan 2015; 20:23:06 >
  • günya 720p ama çamur gibi görüntü. ben sızdığını bilmeden heralde 2 bölüm birden girdilerne güzel diye izledim kendime kızdım seyrettiğim için. bildiğin 8bit atari gibi görüntü kalitesi oluyor yeryer. adam gibi çıksın izleriz.

• Kitabı okuyanlar bir bakarsa sevinirim,

Neyse halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 15 Nisan 2015; 19:01:02 >
  • Beyler sızıntı için üzülmeyin bu sezon diğer sezonlara göre sönük geçecek.Sızdırılan bölümleri izledim ve hiç biri haftalarca beklenilicek bölümler değildi.Siz şükredin sızdırıldığına yoksa sezon bitince gleip burada şikayetler edip üzülecektiniz.
  • Kitaptan bu kadar kopmaları hoş olmamış.Çok önemli karakterlerin olmamasının sebebi ne acaba.
  • ben bölümleri 3-4 gün arayla izleyecem, zaten her gün izleyecek vaktim yoktu beni etkilemedi.

s5 bölüm 1 de son sahne dışında sıradan bir sezon başlangıcı olmuş. 1 sene bekleyince insan daha fazla şey bekliyor
  • O değilde Yarın flash diğer gün Arrow var. Onlarını izledikten sonramı başlasam acaba ?
    Yok la daha Daredevil var. 13 bölüm onu izlerim.
    Daha 1.bolumu bile izlemedim ama başlıyorum la benden günah gitti

• 
Sayfa: önceki 16411642164316441645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.