Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.487.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16431644164516461647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. bölümü720p izledim.

2.3.4. bölümleri vakti geldiğinde seyretmeyi planlıyordum. ama sanırım dayanamayacağım :)

2.3.4. bölümlerin görüntüleri nasıl.

hangi formattakini seyredelim.

tavsiyeniz nedir.

konuya sadece bu mesajı atmak için girdim. çok spolier var. seyretmeden okumak istemiyorum.

mesajımı alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

arkadaşlar..

1. bölümü720p izledim.

2.3.4. bölümleri vakti geldiğinde seyretmeyi planlıyordum. ama sanırım dayanamayacağım :)

2.3.4. bölümlerin görüntüleri nasıl.

hangi formattakini seyredelim.

tavsiyeniz nedir.

konuya sadece bu mesajı atmak için girdim. çok spolier var. seyretmeden okumak istemiyorum.

mesajımı alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.

2 3 ve 4. bölümler xvid olarak malum sitede mevcut fakat 1080 veya 720 p versiyonları henüz yok malesef
  • Bu bolumu izledikten sonra The Walking Dead e sukrettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bran Stark
    nerde ya 5x2 izledim daha yok ortalıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Bran Stark

bu sezon yok bran dizide.
  • http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/sb-mevlut_tezel/2015/04/15/hboya-darbe

Bir dizi için 10 ay beklenir mi? 'Game of Thrones' ise beklenir. Aradan 10 ay geçip 'Game of Thrones'un beşinci sezonunun ilk bölümünün yayınlanacağı o güzel gün geldiğinde, internetteki torrent sitelerine; dizinin korsanı düştü. Hem de dizinin yapımcı kanalı HBO'dan önce... Üstelik beşinci sezonunun yayınlanmamış ilk dört bölümü birden sızdı.
    Dört bölümün paylaşım sitelerine yüklendiğinin anlaşılmasının ardından yüz binlerce kişi yeni bölümleri izledi. HBO ne kadar zarar etti acaba? Bir bölümün bile yayından önce sızması büyük bir darbeyken, dört bölümün sızması HBO'da tsunami etkisi yaratmış olmalı. Elbette diziyi HBO'dan satın alan bizdeki CNBC-e gibi yüzlerce dünya kanalı da zarar etti.
    Bu Sony'ye yapılan hacker saldırısından sonraki en büyük sızıntı.
    Dizinin nasıl sızdırıldığı henüz netlik kazanmazken, diziyi satın alan kanallara gönderilen kopyalar aracılığıyla sızma yaşanmış olabileceği belirtiliyor.
    Diziyi 10 aydır bekleyenler dört bölüm birden izlemenin mutluluğunu yaşıyorlar ama bu biraz bencilce bir mutluluk. Sonuçta HBO bu dizinin çekimi için büyük para ve emek harcıyor; daha dizi yayınlanmadan korsanının çıkmasından uzun vadede yine izleyici zararlı çıkacaktır.
    Dizi yapımcılığı da hesap kitap işi, HBO bu zararı kapatmak için mutlaka dizinin bütçesinde kesintiye gidecektir. Gelecekte daha az aksiyon ve daha ucuza çekilmiş sahnelerle dolu bölümler de izleyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/sb-mevlut_tezel/2015/04/15/hboya-darbe

Bir dizi için 10 ay beklenir mi? 'Game of Thrones' ise beklenir. Aradan 10 ay geçip 'Game of Thrones'un beşinci sezonunun ilk bölümünün yayınlanacağı o güzel gün geldiğinde, internetteki torrent sitelerine; dizinin korsanı düştü. Hem de dizinin yapımcı kanalı HBO'dan önce... Üstelik beşinci sezonunun yayınlanmamış ilk dört bölümü birden sızdı.
    Dört bölümün paylaşım sitelerine yüklendiğinin anlaşılmasının ardından yüz binlerce kişi yeni bölümleri izledi. HBO ne kadar zarar etti acaba? Bir bölümün bile yayından önce sızması büyük bir darbeyken, dört bölümün sızması HBO'da tsunami etkisi yaratmış olmalı. Elbette diziyi HBO'dan satın alan bizdeki CNBC-e gibi yüzlerce dünya kanalı da zarar etti.
    Bu Sony'ye yapılan hacker saldırısından sonraki en büyük sızıntı.
    Dizinin nasıl sızdırıldığı henüz netlik kazanmazken, diziyi satın alan kanallara gönderilen kopyalar aracılığıyla sızma yaşanmış olabileceği belirtiliyor.
    Diziyi 10 aydır bekleyenler dört bölüm birden izlemenin mutluluğunu yaşıyorlar ama bu biraz bencilce bir mutluluk. Sonuçta HBO bu dizinin çekimi için büyük para ve emek harcıyor; daha dizi yayınlanmadan korsanının çıkmasından uzun vadede yine izleyici zararlı çıkacaktır.
    Dizi yapımcılığı da hesap kitap işi, HBO bu zararı kapatmak için mutlaka dizinin bütçesinde kesintiye gidecektir. Gelecekte daha az aksiyon ve daha ucuza çekilmiş sahnelerle dolu bölümler de izleyebiliriz.

gene hırvatlardan birisi sızdırmıştır. 2. sezonda da aynı olay olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Bran Stark

bu sezon yok bran dizide.

bu sezon son diyorlar

• cersie isid'i kurdu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Daenerys'e sadık olan ejderha drogon muydu?

Evet.

nasil yani hocam? hepsi sadik degil mi bana drogon sanki daha hovarda gibi geliyor:-) yani soz dinlemeyen cinsten

O değilde benimde anlamadigim nokta bunları kafes gibi bir yere hapsetti droga nasıl cikti ordan ben 2 ejderha var diye düşünüyordum veya ben diziyi unutmuşum biri sonradan kaçmis.

En son biri adamları falan yakmıştı 2 hapsetti ondan dolayi digeride kaçtı gitti ya digerlerinide kurtarcak yada baska bir sey. Birde ejderhaların annesi olucak söz geciremiyor. Dragon hovarda fakat kafasına göre millet-i veya her yeri yakıp yıkmıyor laf dinliyor digerlerini serbest biraksa herhalde ortalığı yakar yikar geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

kaptan amerikada da oynayacakmış
    Game of Thrones (2011 - 2019)

Oynadı bile. Bu ilk Captain America filmi.

bu sahneyi hatırlıyorum kaptana sarkmıştı kadın kaptanda bir açılış yapalım dedi yapıştı peggy'de kıskanmıştı baya

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

quote:

quote:

Evet.

nasil yani hocam? hepsi sadik degil mi bana drogon sanki daha hovarda gibi geliyor:-) yani soz dinlemeyen cinsten

O değilde benimde anlamadigim nokta bunları kafes gibi bir yere hapsetti droga nasıl cikti ordan ben 2 ejderha var diye düşünüyordum veya ben diziyi unutmuşum biri sonradan kaçmis.

En son biri adamları falan yakmıştı 2 hapsetti ondan dolayi digeride kaçtı gitti ya digerlerinide kurtarcak yada baska bir sey. Birde ejderhaların annesi olucak söz geciremiyor. Dragon hovarda fakat kafasına göre millet-i veya her yeri yakıp yıkmıyor laf dinliyor digerlerini serbest biraksa herhalde ortalığı yakar yikar geçer.

Drogon, çiftçinin birinin çocuğunu yakmıştı tamamen. Öyle gördükten sonra, başkasının çocuğunu,evini, mahsullerini yakmasın diye rhaegal ve viserion u oraya hapsetti.

Drogon, Rhaegal ve Viserion a göre boyut olarak çok büyük, oraya sığmaz. Zaten firari şuan.

• 1. Bölümün linkini bersin biri duacısı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Ailesi tam bir katolik olduğu için yapımcı ekip ile iletişim kurmuşlar durumu anlatmışlar . Dizinin yapımcıları da biz sanat yapıyoruz , sanat için soyunulur demiş. Bunun üstüne kızın annesi de o zaman artık kızımla çekim yapamacaksınız diye çekişince ortaya bu tablo çıkmış.

Esasen başka oyuncularda aranmış fakat , karakter olarak çok iyi oturduğu ve milyonlarca kişinin beğenisini kazandığı için emilly ile yola devam etme kararı almışlar .

Hatta yerli oyuncumuz Merve Boluğur ile iletişime geçmişler ve resim istemişler , işte mervenin gönderdiği resim . Fakat dediğim gibi emilly ile yola devam ediyorlar .

Game of Thrones (2011 - 2019)
    Yani anlayacağın din meselesi .

Hocam yemin ederim resme ilk bakınca Emily sandım. Sonra yazdığını okuyunca anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

cersie isid'i kurdu :D

• Bölümleri izlemeyin direk 5.bölümü izleyin hiçbir şey kaçırmazsınız. bu kadar kötü 4 bölümdü
  • Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    http://dizilab.com/
  • Dizinin 4 bölümü 360p kalitede sızdırılması diziye hiçbir zarar vermez bence.
    Dayanamayıp 4 bölümü izleyenler son sahneden dolayı daha çok bekleme içindeler gördüğüm kadarıyla, yani dizi birşey kaybetmiş değil.
    Kaldı ki ilk bölümler aksiyon olarak hep sönük kalıyor son bölümlere göre, ilerki bölümlerde bizi zaten ekrana kilitleyecek. Mesele spoiler meselesi de değil, koca 4 sezon kitabın gerisinden geldi, senaryosu piyasada gezen bir dizi zaten.
    Son 2 bölüm I-Max'e gelince fazlasıyla kara geçerler. Umarım ülkemizde de gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

quote:

quote:

Evet.

Drogon, çiftçinin birinin çocuğunu yakmıştı tamamen. Öyle gördükten sonra, başkasının çocuğunu,evini, mahsullerini yakmasın diye rhaegal ve viserion u oraya hapsetti.

Drogon, Rhaegal ve Viserion a göre boyut olarak çok büyük, oraya sığmaz. Zaten firari şuan.

Tmm unutmuşum ben karıştırmışım herhalde.

O değilde arkadaş bu niye kontrol edemiyor bu ejderhaları ? Aslında sözünü geçirmesi lazım anca bu sayede başarabilir. Bence dragonun kontrolünü sağlaması lazım bu sayede diğerleride dizginlenir.

• 
Sayfa: önceki 16431644164516461647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.