Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1565. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord of Light

quote:

Orijinalden alıntı: Dayspring

Euron Greyjoy bu sezon görünüyor mu beyler? Arkadaşlardan öyle bir duyum almıştım da.

Bu sezon açıklanan castte yok, halbuki serinin en iyi karakterlerinden

Anladım. Peki kardeşi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa ile Arya arasında 1 yaş varmış, gece öğrendim şok oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Sansa ile Arya arasında 1 yaş varmış, gece öğrendim şok oldum.

Günaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Sansa ile Arya arasında 1 yaş varmış, gece öğrendim şok oldum.

1 yaş farkı + 20 santim boy farkı var
  • acaba oyundaki forresterler kitapta da var mı yoksa sadece oyun için mi uydurulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuzer_Kömürcü -- 3 Ocak 2015; 20:31:35 >
  • Lord of Light kullanıcısına yanıt
    Çok sağlam bir karakter olduğu söyleniyor. Sizce gelecek sezonlarda görebilir miyiz bu karakteri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

acaba oyundaki forresterler kitapta da var mı yoksa sadece oyun için mi uydurulmuş

Kitapta geçiyor hane, ancak oyundaki muhabbetlerin hepsi uydurma. Kitapla bağlantısı henüz yok.
  • Arkadaşlar vurmayın ama bu dizi bana Muhteşem Yüzyıl gibi geliyor. Bence çok abartılıyor dizi. Muhteşem Yüzyıldan Farkı, güzel mekanlar, iyi oyuncular ve kostümler. Bu kadar entrika meraklısıysanız The Tudors'da izleyebilirsiniz. 4.Sezonda Oberyn dışında çöptü. 4 sezon iyi sabrettim yine.

Oh be rahatladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belluschi_16

Arkadaşlar vurmayın ama bu dizi bana Muhteşem Yüzyıl gibi geliyor. Bence çok abartılıyor dizi. Muhteşem Yüzyıldan Farkı, güzel mekanlar, iyi oyuncular ve kostümler. Bu kadar entrika meraklısıysanız The Tudors'da izleyebilirsiniz. 4.Sezonda Oberyn dışında çöptü. 4 sezon iyi sabrettim yine.

Oh be rahatladım.

Hocam yapma ya muhteşem yüzyıldan çok daha kailteli bir dizi mekanları yeter olay örgüsü ezer geçer ama 4.sezonun çöp olduğu konusunda hemfikirim o kadar güzel olaylar sönük bir biçimde işlendi ve gelişme hemen hemen yoktu
  • quote:

Arkadaşlar vurmayın ama bu dizi bana Muhteşem Yüzyıl gibi geliyor. Bence çok abartılıyor dizi. Muhteşem Yüzyıldan Farkı, güzel mekanlar, iyi oyuncular ve kostümler. Bu kadar entrika meraklısıysanız The Tudors'da izleyebilirsiniz. 4.Sezonda Oberyn dışında çöptü. 4 sezon iyi sabrettim yine.

Oh be rahatladım.

Katılıyorum. Şişirilen dizilerden birisi fakat kötü değil tabiki de. Diyalog olarak zayıf kalıyor , çok nadir '' Burası harikaydı'' diyebileceğim sahne var . Özellikle seriyi okuyanlardan ağır eleştiriler var . O yüzden kitap serisini alıp okuyacam en kısa süre içerisinde.

• Muhteşem Yüzyıl mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Şeker.
  • Kitaplar on numara ben de bayıla bayıla okuyorum ama bu dizi bu kadar güzel ve sağlam bir yapım olmasaydı, serinin kitaplarından çoğu arkadaş haberdar bile olamazdı, bu yüzden diziye abartılıyor falan demeyi bırakın.
  • quote:

Oh be rahatladım.

Bende dizinin abartıldığını düşünüyorum.Kitaplarını okumadım belki diziden daha iyidir.Diziyi severek takip ediyorum ancak insanlar çok abartıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

/>

Bu nasıl güzel birşey ya
    Bu arada geçen E2 de mi neydi eski bölümlerden birini gördüm izleyeyim dedim
    Rob'un öldüğü bölümmüş yine bastım küfürü ihtiyara

• 10 gönlüm olsa 1ini vermem.. hem dizi sayesinde kafamda canlanan tiksinti hem de kendi zevkime uymayışı..
  • KKM kullanıcısına yanıt
    Harbiden ya hele o ses tonu yok mu
  • Yeni sezon ne zaman başlıyordu ?
  • 
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.