Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14291430143114321433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hala şu dizinin olayını anlayamamış sinema özürlülüer var, git Prison Break izle kardeşim aksiyon arıyorsan. Sosyolojiden beslenen bir dizi bu, görmeyi bilen adam için çok şey var ama işte bazıları "Helal olsun be, bu diziyi yapanlar ve kitabı yazan adam harbiden çok görmüş geçirmiş, mükemmel gözlemci adamlar" derken, bazıları da "Off be nasıl kafasını kesti lan öyle, şerefsiz ya, oğlum manyaktı lan" ya da "Ya sıkıldım abi hadi ya, ne muhabbet edip duruyorsunuz? Kılıç mılıç çıkarın, hadi bakayım" der.

Aksiyon arayan adam zaman kaybetmesin, PB ya da klişe hollywood yapımlarına bakabilirler ve hiç değilse konu da kirlenmiş olmaz.
  • Bu bölüm itibariyle Jon Snow'un hikayesi başlıyor bu adama dikkat edin.

Gelecek bölümlerle ilgili spoiler içerir!!!

Sanırım Stannis ordusuyla kuzeye gelicek Roose Bolton ile birleşip vahşilerle savaşıcak.

• Kitapta okuduğumdan daha detaylı bile diyebilirdim. Lakin ilk 3 sezonun 9. bölümüne göre biraz sönük kalmadı değil hani. Ama yine de adamlar gerçekten muhteşem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTimeToChange

Diziyi nerden izleyebilirim problen.olmadan lütfen yardim

buradan sorunsuz izleyebilirsin..

http://www.hdcaps.net/kategori/game-of-thrones-izle.html

• you know nothing jon snow diye diye gitti be

• Bu arada en güvenli görev boruyu çalmakmış onu anladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: softcamel

hiçbi şey olmadı

hani khaleesi hani küçük şeytan

İşte bu kafayla izleyenlerde var diziyi

böyle de fanatik dizi izleyicisi var cüce lennistere laf edilince kavga edenle aynı kafa

dizi yani niye bu kadar anlam yükleniyor hadi yükledin yüklemeyene ne karışıyosun sanane derler adama

ben bu bölümden tatmin olmadım.

• bnde 5 aydır Sherlock Holmesi Bekliyorum Arada The Walking Deadıda İzliyordum oda bitti Buna Başlıyıcam Arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

GENÇLER mamundaya düştü 1.3 cigobayten

7 saat geriden geliyon knk

Eyvallah
  • bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
    arkadaşlar jon snowun geleceği var mı dizide . yoksa Khuu Khuu diye böcek öldüren senarist onu da mı ezecek

• Bütün bölümün savaşla geçmesinden şikayetçi olmak, sürekli aksiyon istemek kadar saçma bence. Zaten sezonda 1 bölüm böyle oluyor, siz neyin tribini yaşıyorsunuz anlamadım. Dizi zaten saf aksiyondan çok uzak bir dizi, 1 bölüme laf ediyorsunuz, sizi anlamak da güç.
  • Bir sonraki bölümün fragmanından:

Eğer gerçekleşirse 180 derece sapmış olurlar kitaptan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluee1907

bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
    arkadaşlar jon snowun geleceği var mı dizide . yoksa Khuu Khuu diye böcek öldüren senarist onu da mı ezecek

kitaptan spoiler dikkat

Jon’un, Sur’u savunmada gösterdiği başarı ona popülarite kazandırır ve Jon hapisten salıverilir. Samwell Tarly’nin çabalarıyla, Jon, Lord Kumandan mevkisi için aday gösterilir. Stannis’in Jon’un onu kral olarak kabul etmesine karşılık onu Kışyarı Lordu Jon Stark yapma teklifine rağmen, Jon teklifi reddeder ve Gece Nöbeti’nin 998. Lord Kumandanı olur
    ...
    Ramsay, Stannis’i yendiğini ve Mance Rayder’ı ele geçirdiğini iddia eder. Ayrıca mektupta Ramsay eğer Gece Nöbeti kurtulmak istiyorsa Bolton Hanesi’ne bağlılık yemini etmesi gerektiğini belirtir. Jon bu mektuba karşılık Bolton’lar ile karşılaşmak için güneye geleceğini bildirmiştir. Jon Gece Nöbeti’ne onunla birlikte savaşması emrini vermemiştir. Aksine, hem Gece Nöbeti’ne hem de yabanilere kendisine katılmak isterler mi diye sormuştur. Jon’un kararı (ayrıca kendi yeminlerini bozması anlamına gelir) Nöbet’in üst komutasında büyük tartışma yaratmıştır. Bu tartışmanın sonunda Wun Wun’un Kral Dağı’ndan Sör Patryk’i öldürmesinin ardından Jon, Bowen Marsh ve diğer kara kardeşlerce “ Nöbet için!” haykırışları altında bıçaklanmıştır. Jon’un bu saldırıdan kurtulup kurtulmadığı bilinmemekte.
    http://viki.gameofthronestr.com/index.php/Jon_Kar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 9 Haziran 2014; 21:26:33 >

• Zırh zırha benzer. kitaptan sapacaklarını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

jon snow olmasa heyacanlandıracak malzeme yok herhalde dizide ama izlettiriyor hertürlü
    jorah mormontun babasının gözcülerdeki mormont olduğunu yeni anladım

Bende sayende anladım

Bende senin sayende
    bu arada bu bölüme laf edenleri anlamıyorum cidden önceki iki bölümden sonra ancak böyle toparlanabilirdi bence

• 9. bolum agir spoiler

veledin Ygritte'i oldurdukten sonra kafasiyla onay vermesi cok iyidi ya, oyle huzunlu bir sahnede gul gul oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 9 Haziran 2014; 21:41:16 >
  • 9. bölümden soru:

şimdi arkadaşlar bu jon snow kızıl sakallı vahşiyi "zincileyin. sorgulucam." dedi.

dedi de bu adam mance'i öldürmeye gitti.

ne ara sorgulucak? veya mence'i öldürürse sorguya ne gerek kalıcak?

• quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

9. bölümden soru:

şimdi arkadaşlar bu jon snow kızıl sakallı vahşiyi "zincileyin. sorgulucam." dedi.

dedi de bu adam mance'i öldürmeye gitti.

ne ara sorgulucak? veya mence'i öldürürse sorguya ne gerek kalıcak?

Aynı şey benim de aklıma geldi. Ama öldürmemeleri için dedi sanırım. Neden öldürmemeleri için dedi onu bilmiyorum

• 9

Oberyn Martell'in ölümünden sonra olacaklar , Tyrion'ın akibeti , Arya'nın ne yapacağı , Bran'ın durumu vs gibi tonla merak edilen konu varken zaten kısıtlı olan sürenin hepsini savaşa ayırmaları biraz abes oldu doğrusu . Bunların cevaplarını merak ettiğim için pek fazla keyif alamadım bu bölümden ama kötüde değildi. Tırpan , devler gibi etkileyici unsurlar hoştu , Jon'un kurtu Ghost 'un daha çok sahnesinin olmasını isterdim.

Tahminime gelecek olursak , Jon Snow ' un öleceğini zannetmiyorum . Ya bir şekilde yolundan sapıp başka maceralara yelken açar ya da birileri yardıma gelir durumu kurtarır . Dizideki önemli karakterlerin hiçbirini bariz , tahmin edilebilir bir şekilde öldürmedikleri için böyle olacağını düşünüyorum.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Bolton Lannisterlar'ın tarafında Stannis'le düşman yani birleşmezler
  • 
Sayfa: önceki 14291430143114321433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.