Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kitapla ilgili birşey paylaşmayın artık ya şu konuda sizin yüzünüzden dizi ile ilgili konuşamıyoruz spoiler yiyip duruyoruz gidin başka yerde yazın yeni konu açın uzak durun burdan ya
  • Kadınların efendi erkek yerine fırlama erkek tercih ettigini bir kez daha gördük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk el denilen kişi kim? Biri anlatırsa sevinirim.
  • bergov kullanıcısına yanıt
    Arkadaş devamının nasıl olduğunu merak etmiş ve spoiler istemiş. Buraya girip bir dizinin kitabı hakkında spoiler uyarısı okuyup bile bile spoilera basıp okumak ile kitap konusuna girip de spoiler okumanın hiçbir farkı yok.
  • m.gokmen kullanıcısına yanıt
    Aynen yahu bari insan öldü mü kaldı mı onu söyler.
  • Bu konuya girilmez arkadas. Kitaptaki en agir spoiler serisinden secmeler yazmislar adam yanlislikla tiklasa telefonda falan parmagi deyse tum sulalesine kufur edecek.

Kitabi okudum bunlardan cok daha agir spoilerlar da var ama tavsiyem konudan uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Kadınların efendi erkek yerine fırlama erkek tercih ettigini bir kez daha gördük

Aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Atimi

Arkadaş devamının nasıl olduğunu merak etmiş ve spoiler istemiş. Buraya girip bir dizinin kitabı hakkında spoiler uyarısı okuyup bile bile spoilera basıp okumak ile kitap konusuna girip de spoiler okumanın hiçbir farkı yok.

tamam da ben de mesela okumak istemiyorum kitaptan bilgi ama bir anda dayanamadım tıkladım okudum sonradan da pişman oldum. çok saçma yani yaptığın şey. bu konu dizi konusu kitaptan neden spoiler yazarsın ki.
  • artık büyük bi savaş başlasın ya

edit:lütfen artık kitaptan spoiler vermeyin sizin yüzünüzden konuya girmiyorum. biri tahminde bulunuyor hemen biri atlayıp kitaptan bilgi veriyor
    lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 20 Mayıs 2014; 22:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinekSiklet

Lord bealish Den korkmaya başladım adam çok sinsi

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Kadınların efendi erkek yerine fırlama erkek tercih ettigini bir kez daha gördük

Aynen hocam o aklıma geldi benimde i

• megi21 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş sordu ben de verdim. Hani istemeden spoiler koymuşum gibi konuşuyorsunuz. Hepiniz koca koca adamsınız basmayın yahu. Absürd olacak ama bu tecavüzcülerin mini giyiyordu o da istedi demeleri gibi bir şey
  • Ahahaha bu gif efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli45

İlk sezonda gidip de gelemeyen Benjen Stark a noldu?

Kimse bilmiyor

George R.R. Martin de bilmiyor sanırım
  • off off off hayır spoiler verilir de bu kadar ağır spoiler vermeyın be arkadaş varsa merak eden Pmden ver spoilerin yanlıslıkla tıklasan bütün hevesın kacar dızıden yapmayın etmeyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

quote:

/>

Çok sakat adam çok

Ya Tyrion'a ne demeli geçen bölümki adamda eser yok süt dökmüş kedi gibi ama yinede dört ayağının üstüne düştü.Bakalım dövüşü kim kazanacak...

• Sorma ya yanlış hatırlamıyorsaom Cypon hocam 3 kez değiştiğini söylemişti.Daario Naharis'te değişti.Her iki karakterinde ilk oynuyan kişiler tam uygundu bence.Adam akıllı kontrat imzalamıyorlar.
    @Cypon
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

quote:

/>

• Arkadaşlar haklısınız gereksiz yere spoiler verenler(belirtmeden) ceza alsın lakin adam hem spoiler butonunu kullanmış hem de belirtmiş kitaptan spoiler diye bu adama neden kızılıyor. Bakmayın...

• 
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.