Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu yerde okudum. Adamlar Duvar sahnesi falan gerçekçi olsun diye kutuplarda falan çekim yapıyorlarmış, yok şuymuş yok buymuş..

O gördüğünüz mekanların hepsi bilgisayar teknolojisi..

Chroma key compositing.
  • Dağ vs Oberyn hakkında spoileri dayanamayıp okudum kahretsin yahu hiç bakmamak lazım buralara bu arada yeni Dağ cidden felaket kötü olmuş
  • Dağ ne olmuş öyle ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

quote:

Orijinalden alıntı: SinekSiklet

quote:

Orijinalden alıntı: Kitetsu

Ya beyler şu bölümün sonundaki müziği bilen varmı acayip hoşuma gitti bulamadım bir türlü...

+1 bilen yokmu

Shazam indir telefonuna, diziyi bilgisayardan oynat, telefonda shazam'i ac...

Ilk onu denedim ama bulmuyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Atimi

Hocam uyardım ama ağır diye

Başka bir spoiler istiyorsanız ve kitabı okumadıysanız en güzellerinden biri budur bence ama açmadan önce dikkat edin ağır spoiler

-Spoiler okumayın-

Catelyn in cesedi ırmağa mı ne atılıyor frey ler tarafından. Sonra oradan geçmekte olan brotherhood without banners cesedi bulur. Berric cat e olan hayranlığından dolayı hayat gücünü vererek onu tekrar canlandırır. Fakat berric in yaşam gücü yeterli olmaz. Hayatını feda etmesine rağmen cat in çoğu yarası açıktır. Konuşmak için boğazını tutması falan gerekir. Kendine Lady Stoneheart adını alır ve hain gördüğü herkesten intikam almaya başlar

bu olay catelyn in geri gelmesi kaçıncı kitapta oluyor

KİTAPTAN AĞIR SPOİLER İÇERİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_fb** -- 20 Mayıs 2014; 20:13:45 >

• M_fb** kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen çabucak spoiler ibaresi koyun mesaja
  • bergov kullanıcısına yanıt
    Hocam spoiler butonu bir sebepten ötürü var orada. Üstelik kitaptan ağır spoiler diye de uyarı yapıyoruz değil mi?
  • quote:

Hocam lütfen çabucak spoiler ibaresi koyun mesaja

çok çok çok özür dilerim aslında dikkat ederim ama gözümden kaçmış özür dilerim düzelttim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarr35

quote:

Hocam uyardım ama ağır diye

Başka bir spoiler istiyorsanız ve kitabı okumadıysanız en güzellerinden biri budur bence ama açmadan önce dikkat edin ağır spoiler

-Spoiler okumayın-

Catelyn in cesedi ırmağa mı ne atılıyor frey ler tarafından. Sonra oradan geçmekte olan brotherhood without banners cesedi bulur. Berric cat e olan hayranlığından dolayı hayat gücünü vererek onu tekrar canlandırır. Fakat berric in yaşam gücü yeterli olmaz. Hayatını feda etmesine rağmen cat in çoğu yarası açıktır. Konuşmak için boğazını tutması falan gerekir. Kendine Lady Stoneheart adını alır ve hain gördüğü herkesten intikam almaya başlar

Bu spolier bir harika dostum varsa en ağrılarından bir porsiyon daha alabilirim

Kahlaha attim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.youtube.com/watch?v=TbwroS0YP54

• Bu arada bu şarkıya dikkat edin gelecek bölümlerle ilgili bilgi veriyor

Şarkı bir yerden tanıdık geliyorsa söyleyeyim 2.sezon trailerında çalıyordu

• Millet sormadan kitaptan niye ağır spoiler paylaşıyorsunuz, arkadaşlar kafanız mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Çoğu yerde okudum. Adamlar Duvar sahnesi falan gerçekçi olsun diye kutuplarda falan çekim yapıyorlarmış, yok şuymuş yok buymuş..

O gördüğünüz mekanların hepsi bilgisayar teknolojisi..

Chroma key compositing.

Kaleler,duvar gibi yerler bilgisayar teknolojisi.Dış mekanlar gerçek...

Ayrıca kimse soru sormamasına rağmen neden kitaptan spoiler paylaşıyorsunuz arkadaşlar.Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz ?Burası DİZİ bölümü DİZİ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romasanta1903 -- 20 Mayıs 2014; 21:10:47 >
  • quote:

Hocam spoiler butonu bir sebepten ötürü var orada. Üstelik kitaptan ağır spoiler diye de uyarı yapıyoruz değil mi?

biri bir sey demeden durduk yere kitaptan agir spoiler veriyorum deyip yazmak sacmalik bende onu diyorum, cogu insan kendine hakim olamayip bakiyor zevki kaciyor sonrada.burasi kitap konusu degil dizi konusu unutmamak lazim.

• Lord bealish Den korkmaya başladım adam çok sinsi

• İlk sezonda gidip de gelemeyen Benjen Stark a noldu?
  • benjen stark yalan oldu öğrendiğim kadarıyla kitaplarda en ufak bir bilgi yok yaşadığına dair
  • İyice karıştı işler son bölümde
  • 
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.