Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu intro müziğini cep telefonu için bulabileceğimiz bir yer var mı? Babadan kalma Samsung D900 var bende, eli yüzü düzgün bir versiyonunu indirip zil sesi yapmalı.

Yoksa mp3 olarak indirip öyle mi ayarlıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

quote:

Orijinalden alıntı: morgalfabesi

verildi mi bilmiyorum ama enfes olmuş

Tebrikler bu linki veren 15221512515151. kişisiniz.

:)) 2 veya 3 oldu sanırım ama eleman öttürmüş resmen.

15221512515151. kişiye ödül var diye duydum

• son bölümü yeniden izledim de o dragonları ne kadar gerçekçi yapmışlar öyle merlindeki hikaye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

quote:

verildi mi bilmiyorum ama enfes olmuş

Tebrikler bu linki veren 15221512515151. kişisiniz.

:)) 2 veya 3 oldu sanırım ama eleman öttürmüş resmen.

15221512515151. kişiye ödül var diye duydum

1 hafta uzaklaştırma veriliyor hocam.. Çok şanslısın..

• daha ilk bölümü izledim,çok kaliteli yapımmış.her gün 1 bölüm izleyip bitiririm ben bunu,deli gibi bir günde bir sezonu bitirilmeyecek kadar güzel yapımlar arasında kesinlikle.üç sorum var:

1-lannisterlar şu an tahtta olan aile mi yoksa jon arynn'i öldürüp tahta geçmeye çalışan ailelerden birisi mi?çok fazla karakter olduğu için burayı anlamadım.
    2-bölüm sonunda lord stark'ın çocuğunu aşağı iten lannisterlar'dan birisi miydi?orada sevişenler lannister ailesinden birisi ve kraliçe'ydi sanırım doğru mu gördüm?burayı da çok fazla karakter olduğu için anlamadım.
    3-şu an kral tahtında oturan ailenin adı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 27 Ağustos 2011; 15:17:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

daha ilk bölümü izledim,çok kaliteli yapımmış.her gün 1 bölüm izleyip bitiririm ben bunu,deli gibi bir günde bir sezonu bitirilmeyecek kadar güzel yapımlar arasında kesinlikle.üç sorum var:

1-lannisterlar şu an tahtta olan aile mi yoksa jon arynn'i öldürüp tahta geçmeye çalışan ailelerden birisi mi?çok fazla karakter olduğu için burayı anlamadım.
    2-bölüm sonunda lord stark'ın çocuğunu aşağı iten lannisterlar'dan birisi miydi?orada sevişenler lannister ailesinden birisi ve kraliçe'ydi sanırım doğru mu gördüm?burayı da çok fazla karakter olduğu için anlamadım.

Şimdi 7 büyük hanedanlık var ve bu hanedanlıklar tek bir krala bağlı. Şu an iktidarda Baratheonlar var. İlk bölümde Ned'in yanına gelen Robert Baratheon şu an Kral. Robert ile Ned küçüklükten beri arkadaşlar bunlara babalık yapmış olan kişi de Jon Arryn.

Lannisterların olayı da şu. Lannisterler bütün hanedanlar arasında en zengin ve çekinilen hanedan. Lannisterların başındaki kişi Tywin Lannister. Tywin'in üç çocuğu var. Jamie ile Cercei ikiz kardeşler. Jamie Krallık Muafızı olan kişi. Cercei ise şimdiki kralın karısı. Lannisterlar Cercei yönünden iktidara ortaklar.

Bölüm sonundaki iki lişi yukarda söylediğim Jamie ile Cercei. İkisi de Lannisterlardan ve ikiz kardeşler.

• quote:

daha ilk bölümü izledim,çok kaliteli yapımmış.her gün 1 bölüm izleyip bitiririm ben bunu,deli gibi bir günde bir sezonu bitirilmeyecek kadar güzel yapımlar arasında kesinlikle.üç sorum var:

Tahtta oturan Baratheon hanedanından Robert Baratheon,Lannister'lar değil.
    Evet,o kraliçe ve erkek kardeşi.
    House Baratheon

Benimde ufak bir problemim var,5. bölüme geldim.Fakat altyazılar olması gereken yerlerde çıkmıyor.Bölümler aynı önceden hiç sorun olmamıştı.Yani bölüm başlıyor 2 dk. altyazı yok o sırada Ned bir şövalyeyle konuşuyor ama o konuştukları altyazılar Robertla konuşurken çıkıyor onunkilerde dahada ileride. Nasıl çözülür bu sorun ?

• quote:

1-Lannisterlar tahttaki aile degil tahtta Robert Baratheon var karısı da Cersei Baratheon(gercek soyadıyla Lannister) jon arynn sadece kralın sag kolu tahtla bi alakası yok ama bi sır ogreniyo bnu da ileride gorcen o yuzdn olduruluyo
    lannisterların olayı krallıktaki en zengin aile olmaları
    2-Evet cocugu Jaime Lannister itti assagıya cunku Cersei Baratheon(gercek soyadıyla Lannister) la yani kraliceyle yani kendi oz kardesiyle ilisileri vardı. Jaime Lannister:Kralın bas muhafızı aynı zamanda da su anki kraldan onceki kral olan mad king dedkleri kralı da oldurup tahtı Robert Baratheon a veren adam.
    3.daha oncede dedgm gbi su an tahtta Robert Baratheon yani Baratheonlar lar var

• saolun cevaplar için.

arkadaş acayip akrabalıklar var türk filmi gibi bu ne yahu
  • quote:

saolun cevaplar için.

evt basta cok karısıyo aileler de birbiriyle baglantılı olunca bi de pic cocuklar var ortada garip bi aile duzeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

quote:

saolun cevaplar için.

evt basta cok karısıyo aileler de birbiriyle baglantılı olunca bi de pic cocuklar var ortada garip bi aile duzeni

ilk bölümde gördüğümüz piçin annesi açıklanmaz diye umuyordum çünkü aile işlerinin daha fazla karışmasını istemiyordum.fakat maalesef bu mesajından anladığım hem onların aile işleri açıklanacak hem de piç sayısı artacak

bu arada adamlara helal olsun.o kadar figüranı,arka planı yapmak bir yana bizimkiler 9-10 karakterli dizilerle 90 dakika yapar karakterleri derinlemesine izleyemeyiz.adamlar resmen 15-20 kişilik başrolü olan diziyi 1 saate sığdırıyor.

• @ballrry

Diziyi bitirdikten sonra bu konunun 37. sayfasına göz at. Orada efektlerin nasıl yapıldığını gösteren videolar var. Sakın tamamen bitirmeden bakma büyük spoiler yersin benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 27 Ağustos 2011; 15:45:14 >
  • bluray çıkış tarihi belli değil
  • quote:

quote:

quote:

saolun cevaplar için.

ilk bölümde gördüğümüz piçin annesi açıklanmaz diye umuyordum çünkü aile işlerinin daha fazla karışmasını istemiyordum.fakat maalesef bu mesajından anladığım hem onların aile işleri açıklanacak hem de piç sayısı artacak

bu arada adamlara helal olsun.o kadar figüranı,arka planı yapmak bir yana bizimkiler 9-10 karakterli dizilerle 90 dakika yapar karakterleri derinlemesine izleyemeyiz.adamlar resmen 15-20 kişilik başrolü olan diziyi 1 saate sığdırıyor.

Pç dediğimiz şu 1. bölümün final sahnesindeki olaydan bahsediyoruz dimi?

• Hayır Jon Snow'dan bahsediyorlar.

Kitapta olan ancak diziye koyulmayan çok önemli bir sahne var. Birinci kitabın 39. bölümü. İnternetten Tower of Joy olarak aratırsanız karşınıza çıkar. Jon ile ilgili o bölüm. Ancak kitabı okuyacağım diyorsanız ayrı tabi
  • 5.bölüm bitti ve şuan gözlerim nemlendi.O lannisterların soyunu neyse yemiyelim sınırsınızı.
  • Yeni çeviri ile basılmış ilk kitap için biriniz link verebilir mi acaba. Yanlışlıkla eski çeviriye sahip kitabı almayalım.
  • quote:

quote:

quote:

saolun cevaplar için.

valla bi kac pic daha goruceksn

• Bayadir bu bolume fazla girmiyordum o yuzden bu dizinin varligindan bile habersizdim. Diziyi henuz izlemedim ama en yakin zamanda izleyecegim.

Konuyu okumadim o yuzden bahsedilmis olabilir ama bu dizi George R.R. Martin'in "A Song of Ice and Fire" isimli kitap serisinden uyarlanma. Hatta Game of Thrones'da ilk kitabin adi. Diziyi henuz izlemedigim icin dizinin ne kadar guzel oldugunu bilmiyorum ama kitap serisi inanin cok guzel. Diziyi begendiyseniz kitaplarini da okumanizi tavsiye ediyorum. Her kitap saheser resmen.

Su ana kadar yayinlanan kitaplar :

1)A Game of Thrones
    2)A Clash of Kings
    3)A Storm of Swords
    4)A Feast for Crows
    5)A Dance with Dragons

5. kitap daha yayinlanali 2 ay kadar oldu. Henuz onu alip okumadim ama en yakin zamanda onuda okuyacagim. Size de hepsini okumanizi tavsiye ederim.

Dizi ile ilgili soyleyecegim tek sey eger tum dizi kitaplara bagli sekilde giderse bu dizi ortaligi dagitir.

• Ben de bugün indiriyorum dvd si gelsin onu da alalım taksitle olmadı :D
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.