Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Ne coverlar yapmışlar ama intro'ya.
    http://www.youtube.com/watch?v=Bf-PK9n7CeQ&feature=related
    Daha bir çok çeşidini bulabilirsiniz, oldukça güzelleri var.

Ayrıca şu da şahane
    http://www.youtube.com/watch?v=1yydcG9woWA
    Tek başına orkestra olmuş :)

Büyük ihtimalle telefonumun yeni zil sesim olacak :)

Son 5 yıldır Godfather'ı zil sesim olarak kullanmasaydım ben bile değiştirebilirdim :)
    Kişiye özel yapabilirim gerçi :)

Godfather`ı ben yaklaşık 3 ay kullanabildim nedeni de ;
    Biri aradığın da konuşmam bittikten sonra.
    + Akşam kimi indiriyoruz patron.
    + Malların sevkiyatı ne zaman ?
    + Sedat Peker`dir sessiz olun.

Gibi sürekli dalga yapılınca bende değiştirmiştim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Ben kitabı sipariş vericektim ama 2 tür kitapla karşılaştım. Bir tanesi 1 ve 2. bölüm diye iki kitap şeklinde. Diğeri tek bir kitap halinde. İkisi arasında ne fark var?

2 bölüm halinde yayınlananın çevirisi çok kötü diyor herkes alma derim hangi yayınevi bilmiyorum ama ben şuan epsilon dan çıkan 1 ciltlik olanı okuyorum çevirisi gayet güzel birkaç soyadı ve yer ismini türkçe yapmışlar ama onun dışında göze batan birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon
    Üçüncü kitap yeni sezondan önce piyasaya çıkacak diyorlar. Umarım çıkar çünkü üçüncü kitap o kadar şahane ki kelimeler yetmez anlatmaya. Hele bir de onu ekranda izlemek çok çok farklı bir şey olacak.

Üçüncü kitabın hakikaten bu seri içinde ayrı bir yeri var. En azından şimdiye kadar çıkan 5 kitap arasında. O kadar fazla hadise yaşanıyor ki, sayfaları uçarcasına okumak istiyor insan. 1100 küsür sayfalık kitabı 3 günde bitirmiştim yemeden içmeden. Sadece 3. sezonun son bölümünde olacakları yazsam kimse inanmaz eminim. "Kardeşim sen ne içtin de bunları yazıyorsun" diyen pek çok insan çıkar.

- ***** was taken aback. "There will be pain."

" - I'll scream."

" - A great deal of pain."

" - Then I'll scream very loudly."

2. kitabın kapağı belli değil midir acaba baskıya girecekse? Belki sınırlı sayıda basarlar, HBO'nun 2. sezon posterini beklerler. Sonraki baskısında o posteri kullanırlar.

• 2. kitabın kapağıda,1. kitapta nasıl olduysa orjinali gibi olacaktır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon
    Üçüncü kitap yeni sezondan önce piyasaya çıkacak diyorlar. Umarım çıkar çünkü üçüncü kitap o kadar şahane ki kelimeler yetmez anlatmaya. Hele bir de onu ekranda izlemek çok çok farklı bir şey olacak.

Üçüncü kitabın hakikaten bu seri içinde ayrı bir yeri var. En azından şimdiye kadar çıkan 5 kitap arasında. O kadar fazla hadise yaşanıyor ki, sayfaları uçarcasına okumak istiyor insan. 1100 küsür sayfalık kitabı 3 günde bitirmiştim yemeden içmeden. Sadece 3. sezonun son bölümünde olacakları yazsam kimse inanmaz eminim. "Kardeşim sen ne içtin de bunları yazıyorsun" diyen pek çok insan çıkar.

- ***** was taken aback. "There will be pain."

" - I'll scream."

" - A great deal of pain."

" - Then I'll scream very loudly."

2. kitabın kapağı belli değil midir acaba baskıya girecekse? Belki sınırlı sayıda basarlar, HBO'nun 2. sezon posterini beklerler. Sonraki baskısında o posteri kullanırlar.

Ah Jamie ah

Üçüncü kitap en güzel ve aksiyonu bol olan kitap bence. Ancak onu izleyen beşinci kitap. Çok çok güzel olmuş ama hala üçüncünün bir adım gerisinde bana göre.

Üçüncü sezonun tvde de mükemmel olacağından eminim bu arada. Martin direkt etki ediyor önemli olaylarda çünkü. İlk sezondaki 9. bölüm gibi. Ayrıca ikinci sezonun 9.bölümünü de o düzenlemiş. Üçüncü sezon çok epik olur bence.

Diğer yandan kitabın orijinal kapaklı serisi çıksa keşke ya. İlk kitabın kapağındaki afişten hiç memnun değilim. Umarım normal olarak çıkarırlar. Bu arada;

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

2. kitabın kapağıda,1. kitapta nasıl olduysa orjinali gibi olacaktır bence.

1. kitabın kapağı orjinal kitabın kapağı değil;dizinin afişiydi.
  • 2 sezon arası 1 sene olurmu be kardeşim tam sopalık bunlar...
  • Sonunda...

İngiliz aktör Patrick Malahide; Game of Thrones'un ikinci sezonunda Balon Greyjoy rolünü canlandıraracak.

Ayrıca Ian Hanmore; ikinci sezonda Daenerys'in karşılaşacağı Qarth şehirinin warlocklarından birini ''Pyat Pree'' karakterini canlandıracak.

Böylece geriye sadece Reed kardeşler kalıyor kesinlikle olması gereken karakterler arasından. Umarım yakında onlar da diziye dahil olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 25 Ağustos 2011; 1:49:08 >

• İzlemediğim son 6 bölüm vardı fakat bugün gaza gelip kıydım güzelim diziye . Bitti la .

Ona nasıl bir finaldir anasını .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

2 sezon arası 1 sene olurmu be kardeşim tam sopalık bunlar...

+++++++++++++

hadi bekledik..

inşaallah 2 sezon ile 3. sezon arası 1 yıl olmaz :))
  • Arkadaş şu başlıkta kitaptan bahsediyorlar ya fitil oluyorum. Gidin onun başlığında bahsedin.
  • Arada bir sene var insan soğur be diziden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

hangisi lugano hangisi tyrion lannister bulun bakalım :DD:D

kolay bi soru ama benziyolar ben kardeşim birbirlerine kimse de söylememiş bi ben mi benzetiyorum

Konuya son noktayı koyayim

Çaycı Hüseyin a.k.a Tyrion Lannister

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

hangisi lugano hangisi tyrion lannister bulun bakalım :DD:D

kolay bi soru ama benziyolar ben kardeşim birbirlerine kimse de söylememiş bi ben mi benzetiyorum

Konuya son noktayı koyayim

Çaycı Hüseyin a.k.a Tyrion Lannister

• 2. bölümüde bitirdim,tek kelime ile harika.

''Ah şu aşk uğruna yaptıklarım..''

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Harikalar ya,bunların notaları akorları nasıl bulacağız beyler? arkadaşa vereyim oda öğrensin çalsın bize de

• İkinci sezonda, Podrick Payne karakterini canlandıracak kişi de seçildi. Podrick Payne'ni genç aktör Daniel Portman canlandıracak. Payne karakteri aslında ilk kitapta da geçmesine rağmen dizide yer verilmedi. Ancak ikinci sezonda özellikle Tyrion'ın yeni sağ kol olması sebebiyle daha çok göz önünde olacağı için dizide yer alması kaçınılmazdı. Yeni sezonda Tyrion'a destek olacak çok az destekçisinden biri olması da dizide olmasını gerekli kılan bir durum tabiki.

Bunun dışında hala Reed kardeşlerden bir haber yok. Bütçe yüzünden rollerinin kesileceği dedikodusu var. Bana göre bu çok çok büyük bir yanlış olur. Martin buna nasıl izin verebilir anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 25 Ağustos 2011; 16:28:33 >

• verildi mi bilmiyorum ama enfes olmuş
  • breaking bad>çakma l.o.t.r

troll mod on
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgalfabesi

verildi mi bilmiyorum ama enfes olmuş

Tebrikler bu linki veren 15221512515151. kişisiniz.

:)) 2 veya 3 oldu sanırım ama eleman öttürmüş resmen.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.