Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bu bizim cüce değilmi

/>

Ta kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24298653

Potansiyel var.

Winterfellden yola çıktı yiğitler

Potansiyelin kralı var gibi hem de.

• quote:

Bu bizim cüce değilmi

/>

adamım ya

• quote:

Bu bizim cüce değilmi

/>

Hahaha adam oynuyor yaa :))))

• keşke 2. sezon oyuncu kadrosuna Michael C. Hall gelse

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Aslında nedense Michael Hall bana mükemmel Ramsey Bolton(kendisi spoiler içerir) olur gibi geliyor. Gerçi Dexter'da çok fazla kaba,vahşi değil ama, işkence konusunda usta
  • 2.resim Robb Stark'a benziyor
  • 1 imzaya tıkladım. İndirdim 1.5 gün geçti son bölümün son 15 dakikası kaldı. Gelecek sezonu sabırsızlıkla beklemekteym
  • Diziyi bugün bir solukta izledim arkadaşlar; fakat ingilizce altyazılı izledim. Kelimeleri nasıl yutuyorlar öyle ya çok az bir bölümünü anlayabiliyordumki altyazılar imdadıma yetişti yine de bilmediğim birçok kelime vardı; ama dizi tek kelime ile muhteşemdi
  • Müziğide çok hoş zil sesi yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lepermessiah

Müziğide çok hoş zil sesi yaptım :)

Aynen
    Kızın at kalbini yediği bölümü izledim
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Valla en çok küfrettiğim kişi genç sayılır. O olamaz. Belki Balon Greyjoy olabilir diyeceğim ama bana pek uygun olur gibi gelmedi. Onun dışında ikinci kitapta geçen uygun bir karakter aklıma gelmiyor açıkçası.

Vargo Hoat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Valla en çok küfrettiğim kişi genç sayılır. O olamaz. Belki Balon Greyjoy olabilir diyeceğim ama bana pek uygun olur gibi gelmedi. Onun dışında ikinci kitapta geçen uygun bir karakter aklıma gelmiyor açıkçası.

Vargo Hoat

Olabilir..Ama sitelerde Tormund rolüne çok yakışır diyor birçok kişi. Gerçi Clash of Kings'te geçmiyor Tormund ama.. Baya da yakışır o role.. Bembeyaz zaten resimde

Bu arada Reedleri oynayacaklar hala açıklanmadı.. Umarım kesmezler ''bütçe'' yüzünden. Yoksa çok garip değişiklikler gerekir hikayede..

• bir çok kişi youtube'da kendi yaptıkları videoları yayınlıyordu (giriş müziğini kendileri çalıp) ben de şöyle birşey yaptım. umarız izler ve beğenirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=yDS0fo5XHPo
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraque

bir çok kişi youtube'da kendi yaptıkları videoları yayınlıyordu (giriş müziğini kendileri çalıp) ben de şöyle birşey yaptım. umarız izler ve beğenirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=yDS0fo5XHPo

Güzel olmuş eline sağlık. Kapo olunca daha güzel ton olmuş tabi ben de çalıyorum da kapo yok

• teşekkür ederim
    evet kapo olunca orjinal tondan çalmak daha kolay oldu.

• Bu Champan'ın torunu için Jeyne Poole da olabilir yazıyor yukarıda, ancak Poole öldürüldü Ned'in yakalanmasının ardından.

Reedler olacakmış arkadaşlar büyük ihtimalle, zaten onlar olmazsa Bran da olmasın daha iyi

Balon Greyjoy ise belli değil miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DC's Joker -- 16 Ağustos 2011; 0:12:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraltu

Bu Champan'ın torunu için Jeyne Poole da olabilir yazıyor yukarıda, ancak Poole öldürüldü Ned'in yakalanmasının ardından.

Reedler olacakmış arkadaşlar büyük ihtimalle, zaten onlar olmazsa Bran da olmasın daha iyi

Balon Greyjoy ise belli değil miydi?

Jane Poole öldürülmedi. En azından birinci kitapta öldürülmedi. İlerleyen hikayede önemi artıyor.

Reedler kesinlikle olmalı.. Yoksa saçmalaşır işler. Osha'nın Reedler kadar bilgileri yok ve Bran'ın hikayesine feci şekilde katkı yapıyorlar. Osha bu katkıyı tek başına yapamaz.

Balon Greyjoy'un daha dizide yer alacağı bile belli değil. Ancak olmalı bana göre. Bütçe diye diye herşeyi kesecekler gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.