Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana karakterleri çok keseceklerini zannetmiyorum. Balon Greyjoy olmazsa nasıl Clash of the Kings olacak 4 kral diye yutturamazlar heralde.

Tamam hatırladım Jane Poole' u da. Reedler ise kesin olacak gibi gözüküyor,en azından muhabbetler he o yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraltu

Ana karakterleri çok keseceklerini zannetmiyorum. Balon Greyjoy olmazsa nasıl Clash of the Kings olacak 4 kral diye yutturamazlar heralde.

Tamam hatırladım Jane Poole' u da. Reedler ise kesin olacak gibi gözüküyor,en azından muhabbetler he o yönde.

Hiç olmaz demiyorum. Adının geçip castının olmaması gibi bir durum ortaya çıkabilir fakat zaten birebir muhabbetin dönmesi de gerekiyor. Çok belirsiz gidiyor şuan ikinci sezonun senaryosu. Çok fazla değiştirmeseler hikayeyi. Tek dileğim bu Martin'den.

• Ben ilk sezon gibi olacağını düşünüyorum. Ara karakterler,mekanlar ve bazı olaylar silinecek. Ama önemli bölümler ve karakterlerin hepsi bir şekilde yer alacak. Dediğin gibi, hem Reedler hem de Greyjoy'un direk başrolde olması gereken sahneler var. Bu sezonda keserlerse diğer sezonlarda ne yaparlar Allah bilir
  • Winter bi gelde izleyek çok merak ediyorum ne olacak diye

Reisin kafasını kazıkta görünce
  • Arka sayfada ki şiir harika yaa öldüm resmen
  • 1 bölüm izledim dün. oruç gidiyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

1 bölüm izledim dün. oruç gidiyodu

Oruçlu oruçlu izlenir mi bu,ne yaptın sen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

1 bölüm izledim dün. oruç gidiyodu

Oruçlu oruçlu izlenir mi bu,ne yaptın sen öyle.

Ne bileyim. Sean Bean abimiz vardır, efendi dizidir dedik. 60 gün cezayı yiyorduk

• beyler şu olayı farkeden oldu mu
    sanırım sibel kekilinin oynadığı shae de ejderha elemanlardan, ateşten etkilenmiyor ve geçmişini saklıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

beyler şu olayı farkeden oldu mu
    sanırım sibel kekilinin oynadığı shae de ejderha elemanlardan, ateşten etkilenmiyor ve geçmişini saklıyor

Öyle olsa neden Tyrionla birlikte olsun. Soyunu kurutanlar Robert'tan çok Lannister lar oldu.

• Ben Cnbc-e'den takip edicem. TV den takip ettiğim ilk dizi olacak. Yakında başlayacakmış hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çomak.88

quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

beyler şu olayı farkeden oldu mu

Öyle olsa neden Tyrionla birlikte olsun. Soyunu kurutanlar Robert'tan çok Lannister lar oldu.

intikam olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Ben Cnbc-e'den takip edicem. TV den takip ettiğim ilk dizi olacak. Yakında başlayacakmış hadi hayırlısı.

40 dakikalık diziyi 20-25 dakika olarak izlersin.İnternetten izle derim.
  • quote:

quote:

Ben Cnbc-e'den takip edicem. TV den takip ettiğim ilk dizi olacak. Yakında başlayacakmış hadi hayırlısı.

Hea doğru bu dizidede aşırı kan, şiddet ve cinsellik var di mi. Unuttum onu. Haklısın. Tamam ben yine bilgisayardan izlerim.
  • quote:

quote:

quote:

Hea doğru bu dizidede aşırı kan, şiddet ve cinsellik var di mi. Unuttum onu. Haklısın. Tamam ben yine bilgisayardan izlerim.

2.5 gb lık zorrent linki var. Görüntüsü fena değil, altyazısı otomatik iniyor kendisinin. İstersen link atabilirim.

• Yeni oyuncu açıklanmış ikinci sezon için.

Laura Pradelska ikinci sezonda ''Quaithe of the Shadow'' (Quaithe'nin Gölgesi) adlı bir karakteri canlandıracak. Quaithe of the Shadow karakteri; Daenerys'in peşinde olan gizemli ve maskeli dişi bir büyücü olarak tanımlanıyor.

Bu arada yeni sezonda dizinin isminin değişeceği ile ilgili birşey gören-okuyan-bilen var mı? İlk sezon ismini Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin ilk kitabı olan Taht Oyunları'ndan alıyordu. İkinci sezon da ikinci kitap olan ''Kralların Çarpışması''nı konu alacak. Bu yüzden dizinin adını da değiştirirler mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 20 Ağustos 2011; 18:57:42 >

• Muhtemelen öyle olur.

• 6. bölümü izledim şu targeryan kızının at kalbini yediği sahneyi atladım kusmamak için zor tuttum kendimi

• Starkin gebermesi tam bir fis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepDelver -- 20 Ağustos 2011; 22:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypocrisya

Starkin gebermesi tam bir fis.

Nasıl konuşuyorsun sen stark hakkında öyle geberme falan
    ayrıca spoiler kullansan iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 20 Ağustos 2011; 22:49:20 >

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.