Şimdi Ara

GAMASUTRA Analistlerinden NExt-Gen analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.gamasutra.com'da yayınlanan bir makalede Xbox360'ın başarısızlığından yakınılmış.Analistlerin dediğine göre Microsoft'un reklam,firma desteği,donanım gibi konularda olumlu olmasına rağmen insanların bir nedenden dolayı Xbox360 almadığını savunmuşlar.

PS2'nin inişli çıkışlı satışları Xbox360'la aynı seviyede olduğunu gösteriyormuş.

PSP'nin adı bile anılmadığı makalede ise DS'nin büyük başarılara imza attığını söylemişler.

PS3 içinse knşmamışlar

Bu arada Nintendo Wii Türkiye'de büyük ilgi görüyormuş.Gelen 1800 konsolun satılmış ve 3600'e yakın da konsol siparışı verilmiş.

KAYNAK:LEVEL

• o zaman insanlar sadece ds alıyor.
  • quote:

PSP'nin adı bile anılmadığı makalede ise DS'nin büyük başarılara imza attığını söylemişler.

O zaman ben bu kişilere editör yada analizci demem .... PSP'nin adı nasıl geçmez
  • wii alamadığım için üzülüyorum doğrusu. Ne kadar eleştirilse de Red Steel'in tadına bakmak isterdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

wii alamadığım için üzülüyorum doğrusu. Ne kadar eleştirilse de Red Steel'in tadına bakmak isterdim

senbu gidişle her konsolu alacaksın heralde.

bi ara konsol ve pc karışımı birşey çıkmıştı evolution adlıydı galiba ona ne oldu bilen var mı?
  • öldü, gerçekten çıkmadan batan ürünlerden ve hiç bi zaman çıkmayacak
    piyango bana çıksaydı bende wii dahil bütün konsolları alacaktım valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.