Şimdi Ara

Galiba Su Çiçeği Geçiriyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçükken geçirdimmi bilmiyorum.. ilginç olan yaş 23 ve bu hastalığın belirtileri var. daha önce geçirmiş olanlar belirtileri doğrularsa enazından emin olmuş olurum. bu ciltteki kırmız leke olayı daha öncede sık sık oluyordu ama onun nedeni üritkerdi. ani ısı değişimlerinde çıkıyordu. 30 dk da kayboluyordu. bu seferki çok çok farklı..

ilk gün yoğun enerjik bir günün ardından akşama halsizlik keyifsizlik.
    ikinci gün uykusuzluk yorgunluk halsizlik odaklanmada güçlük bilinçde biraz değişiklik. akşamına titreme yüksek ateş aşırı halsizlik
    üçüncü gün ateş, ciltte krmızı lekeler özellikle yüz ve kafa derisinde. terleme halsizlik
    dördüncü gün lekelerde artış ateş normal gibi hafif halsizlik boğazda yanma.

• Evet büyük ihtimal suçiçeği küçükken geçirmediysen yandın valla. O lekeler yavaş yavaş büyüyecek içi sıvı dolacak sonra 2 hafta falan sonra yavaş yavaş kuruyup yok olur geçmiş olsun. Bu arada suçiçeğinde ilk 1 ya da 2 gündü yanlış hatırlamıyorsam aşısını olursan belirtilerini büyük oranda azaltabiliyordun galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 21 Kasım 2012; 21:11:31 >
  • acaba biyerden mi bulaştı yoksa kendiliğinden mi çıktı asıl bunu merak ediyorum. bu arada yeni bilgi geldi ben küçükken su çiçeği geçirmemişim. ben doğmadan önce annem geçirmiş.
  • arkadaş ne lanet bi hastalıkmış her yerimi kabarttı.. nasıl geçecek bu illet ben iki hafta çekemem bunu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASLI SU İÇEN ARKADAŞA NE OLDU?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.