Durduk yere içeriden tırrıt diye takılma sesleri gelmeye başladı.Taktığım DVD'yi okuyamadığını farkettim.Sonra bir işlem yaptıktan sonra DVD içeriğini gördüm ama bu seferde dosyaları açamıyorum donup kalıyor pencere.Ne yapmam gerekiyor?
çizik olmadığından emin olduğun bi cd takarsın, okumuyorsa bozulmuştur. yani neyini soruyorsunuz şöyle soruların anlamıyorum. elzem bir şey değil, işlemci yanmış gibi deli divane dönmeye gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: abisi1
çizik olmadığından emin olduğun bi cd takarsın, okumuyorsa bozulmuştur. yani neyini soruyorsunuz şöyle soruların anlamıyorum. elzem bir şey değil, işlemci yanmış gibi deli divane dönmeye gerek yok.
Çizik olması mümkün değil dergiden çıkan bir DVD.Ayrıca kapağı 3 kez bastıktan sonra anca açılıyor.Yazılımsal olarak birşey yapılamaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: KaRaHaN96
quote:
Orijinalden alıntı: abisi1
Çizik olması mümkün değil dergiden çıkan bir DVD.Ayrıca kapağı 3 kez bastıktan sonra anca açılıyor.Yazılımsal olarak birşey yapılamaz mı?
yazılımsal olarak ne yapılabilir sence? yani format atarsın, denersin. çalıştırırsa yazılımdır. çalıştırmazsa zaten donanımsaldır baştan beri denildiği üzere. o kadar pahalı şeyler değil dvd romlar. çıkma falan da bulsan olur. değiştirmesi de kolaydır, youtube'da izleyip yaparsın.