Şimdi Ara

Galiba benim problemim kilomun boyuma yakın olmaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bir analiz yaptım dışarda 100 tane 170 boyunda erkek görüyorum.bunlarin çoğunun kilosu boyuna yakın 70 kg.ve bunlar dışardan bakdiginda fit düzgün vücutlu olarak görünüyorlar.ve bu kişiler ne bir spor ne bir beslenme düzeni var şeker o bu vs tüketerek o kiloda sapitlenmisler ve gayet iyi duruyor.ve gayet normal ve si.etrik bir vucuari oluyor.

Ama 170 boyunda 90 kilo birini görünce anormal ve asimetrik bir vücut görüyoruz.

Yani sanırım normal bir klasmanda insan görünümüne kavuşmak için kişinin boyuna yakın kiloda olması gerekiyor.

Gelelim bana 193 boyunda 73 kilo biriyim.genel atak vucudum bu şekilde ince hatta 3 kilo elbiseler geldi desek ben anca 70 kiloyum dur yarın olcucem yine.
    Galiba benim problemim kilomun boyuma yakın olmaması?

İş bu halde dışardaki kilosu boyuna yakın insanlar beslenmesine dikkat etmeden şekerli ve beslenerek boylarına yakın kiloya ulaştıklarında gayet fit ve normal su.rtrik bir görüntüye ulaşıyorlar.

Bu mantıkla yaklasirsak benim 193 boya 70 kilodan 23 kilo eksiğim var.ki bu kilo suanki vücudumun %32 si demek oluyor.yani ben 23 kilo alırsam %24.7 genisliyecem demek.

Gerçek ne vücut geliştirmede ne kas yapmaktaymis asıl gerçek benim boyuma yakın kiloya yaklasmamdaymis.gozumun önündeki gerçeği görmemişim.yorum yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözüm gözümün tam onundeymis

• O da dogru knka ayi gibi yemen lazim oyle yicen ki millet dicek olm bi sakin ol habire bisi yiyon hemde kalorili seyler yicen ehehe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kas adam kullanıcısına yanıt
    Lanet olası insanlar hepsi onların yüzünden spor yapmadan kilo alırsan daha kötü görüntü oluşur dediler halbuki bu kaide şöyle işler sen boyundan fazla kilo almaya başlarsan aynı mantıkla asimetrelesme başlar.

Şu dünyada şunu anladimki benim ve senin gibi uzun boylular için bazı genel kaideler hiçbir şekilde doğru değil.193 boya yaglanarak 93 kilo olunca mükemmel bir görüntü ortaya çıkar.

• Rid Of Me kullanıcısına yanıt
    Bak kizlara boyuyla orantili olanlari inanilmaz sexy

• quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Bak kizlara boyuyla orantili olanlari inanilmaz sexy
    Ayda 5 kilo alırsam yaklaşık 4 ayda Nisan gibi sahalara inebilirim ne dersin ?

• Rid Of Me kullanıcısına yanıt
    Inersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin sorunun nedir dostum biliyor musun ha? o lanet olasi koca kicinin o kahrolasi kafandan buyuk olmasi.
  • Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    Haksizsam haksizsin de

• bıkmadın mı aynı konuları açmaktan
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Sadece 23 kilo alacağım günü bekleyin

• Hocam ideal kilona 87 diyor
  • Olay tamamen genetikle alakalı, iskelet ve fizik yapısı uygun değilse kilo alsan bile şekil kurtarmayacaktır.
  • T Square kullanıcısına yanıt
    İskelet yapım iyi aslında sadece boş hepsi bu dolması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rid Of Me

İskelet yapım iyi aslında sadece boş hepsi bu dolması lazım
    Kısa boylu insanların kusurları pek belli olmuyor ama uzun boyda direk ortaya çıkıyor.Bide genelde kısa boylu insanların kas kütlesi fazla oluyor evet, sakın çok yemek yiyerek kütle kazanmaya çalışma şeklin bozulur saçma sapan yağlanırsın.
    Şanssızlık hem boy uzun hemde genetik olarak kas kütlesi az olunca mecbur vücut geliştirmeyle kütle kazanman gerek.
    İskelet sistemin iyiyse, iyi bir beslenme ve vücut geliştirme ile güzel bir sonuç elde edebilirsin.
  • Kız zannedip geldim kusura bakma😁😁😎

• quote:

Orijinalden alıntı: T Square

Kısa boylu insanların kusurları pek belli olmuyor ama uzun boyda direk ortaya çıkıyor.Bide genelde kısa boylu insanların kas kütlesi fazla oluyor evet, sakın çok yemek yiyerek kütle kazanmaya çalışma şeklin bozulur saçma sapan yağlanırsın.
    Şanssızlık hem boy uzun hemde genetik olarak kas kütlesi az olunca mecbur vücut geliştirmeyle kütle kazanman gerek.
    İskelet sistemin iyiyse, iyi bir beslenme ve vücut geliştirme ile güzel bir sonuç elde edebilirsin.

Alıntıları Göster
    Alakası yok abi senin dediğin durum benim biyumdan fazla kilo almam durumunda olur mesela ben 193 um ve kalkipta 100 110 kg kere çıkarsam yaglanarak işte ozaman şekil bozulur ama 193 boya 93 kilo ya gelmek seklimi tam oturtur.suan 70 kg yim.23 kilo yaglanarak alıp boyuma erisirsem mükemmel bir görüntü ortaya çıkar tabi elbise ustunde.benimde isteğim ozaten.

Ben 170 boyunda olup 70 kilo olan birinin şekil bozukluguna hiç rastlamadım.sen rastladinmi?

• Keşke 193 olsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalanlarda var, ne hakîkatta,
    Gözümü yumdukça gördüğüm nakış.
    Boşuna gezmişim, yok tabîatta,
    İçimdeki kadar iniş ve çıkış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.