Şimdi Ara

Galiba bakir öleceğim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
2
Favori
6.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aradan yaklaşık 5 hafta geçti

Ve hala durum aynı

Bir kız var konuşmaya çalışıyor benle ama normal bir arkadaş gibi çünkü başka bir çocuktan hoşlandığını tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanzo41 kullanıcısına yanıt
    Ne yapsin peki insanlar birader? Ne emmeye ne gommeye geliyor bu kizlar da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek degılsın korkma kader arkadasim

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Zina yapma çok büyük günah.işini kur evlen
    Yallah Arabistana bakim.

• Yukari

• Konuyu açalı 55-56 gün olmuş

Hala durum aynı
  • Yakında 3 ay olacak. Değil bakirlikten kurtulmak kız arkadaşım bile olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Konuyu açalı 55-56 gün olmuş

Hala durum aynı
    okuyor musun ? 2 yıllık büro yönetimi gibi 1 erkeğe 10 kız düşen bölümlerde oku. bende 24'üm bu yıl 2 yıllık sağlık bölümü yazıcam sağlıklarda kız çok erkeklerde tipsiz oluyor.
  • Bende 19um. Bu yıl gideceğim üniversiteye, yurtta kalacağım için pek atraksiyon olmayacak sanırım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

okuyor musun ? 2 yıllık büro yönetimi gibi 1 erkeğe 10 kız düşen bölümlerde oku. bende 24'üm bu yıl 2 yıllık sağlık bölümü yazıcam sağlıklarda kız çok erkeklerde tipsiz oluyor.

Alıntıları Göster
    Sağlıkta okuyorum zaten dediğin gibi kızlar fazla ama muhafazakar oluyor çoğu kara çarşafla gelenler var. Aileleri bunları sağlıkçı yapıyor.
  • Reis bizde o skill yok sanirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakir ölmenin nesi kötü? Öldükten sonra bakir olsan da, hatta limitleri kırıp 1000 kadınla beraber olmış olsanda hiçbir önemi yok çünkü öldün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Sağlıkta okuyorum zaten dediğin gibi kızlar fazla ama muhafazakar oluyor çoğu kara çarşafla gelenler var. Aileleri bunları sağlıkçı yapıyor.

Alıntıları Göster
    hangi bölümdesin. paramedik,att,radyoloji'nin %90'ı türbanlı onu biliyorum. tıbbi görüntüleme teknikerliği ilk tercihe yazıcam bu yıl. 2 yıl anestezi okudum ataması bitti anasını satıyım
  • kaç yaşına geldik hala deriyi çekiştiriyoz ben kesin bu şekil ölücem o net .s
  • Instagram, Tinder, Twitter, Swarm kullanın. Çıkın gece dışarı cafe bar club takılın. Ortamdaki kızlara swarmdan yazın. Az çok tipiniz varsa illaki bişeyler olur. En azından bir kaç insan tanısanız yeni arkadaşlar edinseniz yine yeter. Ortam ortamın, kız kızın kapısıdır. Bir erkekte en önemli şey kendine güvendir. Kendine güvenen, kendinden emin olan, ezik olmayan adam sokakta bile kız tavlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 26 Mayıs 2018; 17:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

hangi bölümdesin. paramedik,att,radyoloji'nin %90'ı türbanlı onu biliyorum. tıbbi görüntüleme teknikerliği ilk tercihe yazıcam bu yıl. 2 yıl anestezi okudum ataması bitti anasını satıyım

Alıntıları Göster
    PM at

• acr kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum bir kaç ortam yapımca devamı geliyor. İlla onların çevresinden birileriyle tanışıyorsun mesela ben kız arkadaşımdan ayrılınca tesadüfen tinder da o kızın arkadaşıyla eşleştim yazdım konuştuk tanıyormuş onunla sevgili ayağına takılmaca sonra onun arkadaşı bana yürümeye başladı ona zıpladım falan illa çevrelerinden düşürürsün yeter ki tanış birileriyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5.5 ay geçti aradan. Değişen bir şey olmadı. Bu yaz da olması zor gözüküyor çunku hayatımda yeni bir ortam yok bu yaz. Hobi niyetine kursa gitsem yeni insanlarla tanissam kız bulamasam da kafam biraz olsun dağılır.

Şu anda göğsüme biri basitiyormus gibi hissediyorum. Çok canım sıkkın çok. Sanırım parayla yapacağım gidişat onu gösteriyor. Ama o da nereden bulunur hiç bir bilgim yok.

Bazen diyorum kendime acaba Allah beni böyle büyük bir günahtan koruyor mu beni sevdiği için. Bazen de diyorum seviyorsa hem istediğimi verir hem de ceza yazmaz. Çok saçmaladım çoookk

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Bakir ölmenin nesi kötü? Öldükten sonra bakir olsan da, hatta limitleri kırıp 1000 kadınla beraber olmış olsanda hiçbir önemi yok çünkü öldün.
    En azından olene kadar bakirlik olayını dert etmiyorsun kafan rahat oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: imperialred19

Reis bizde o skill yok sanirim
    Valla yok. Bir de ugrastikca ters tepmez mi hayat sana ona gıcık oluyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.