Şimdi Ara

Galiba Babam Annemi Aldatıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
13.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neytullah1

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Bir gün senin olduğun anlaşılamayacak bir numaradan (arkadaşının, sokaktan birinden rica et vs) ara bir madem. Konuşmanıza gerek yok, yanlış numara kusura bakmayın de geçiştir ama en azından kadın mı yoksa cidden Osman mı onu öğren başta.

Her halükarda yine de babanla arada yürüyüşe çık, ne bileyim bir takıl sadece muhabbet edebileceğiniz şekil. Önce işten aç mevzuyu, sonra zaten o sıkılmışsa kendi bağlar, olmadı sen bağlat muhabbeti "eve gelince dinleniyorsun en azından" diye. Dediklerinden anlarsın zaten eve gelmeyi istiyor mu istemiyor mu artık.

Sonra bir de saatlere bak, baban ne zaman çıkıyor ne zaman eve geliyor. Arada cidden başkalarıyla vakit geçirecek süreler var mı?

Öyle çok durumu var. Yani geç saatlerde dönmesi falan gibi.

Tamam anlaşıldı ya, en iyisi , bir call recorder programı kurup , o numaradan gelen aramaları kaydetmek.

Böylece her şey çözülür.

O zaman, inşallah yoktur ama sanırım kötü bir durum var maalesef. Dediğiniz gibi yapmaktansa bence önce konuşun arkadaşın dediği gibi, baba mevzu ne gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 27 Mayıs 2017; 15:49:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatta daha kötü şeylerde olabiliyor ....Anneler candır anneni sakın üzme........

Kadınlar aldatınca.........

Erkek aldatınca çapkın falan....

iyi tarafı babanın anneni aldatıyor olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 27 Mayıs 2017; 15:47:36 >

Johnny Sins,

Sekreterse affetmeZzzzzzz....

• kardeş öncelikle kendi ailem gibi üzüldüğümü belirtmek isterim.İnşallah eski rahat refah günlerinize kavuşmanızı dilerim.Seni anlayamam ama 20-30yıllık evlilikten bahsediyorsun yaptığın hareketlerin ne sonuçlar doğurucağına kesinlkle 1 kere değil 2-3 kere düşünmen gerek.arada kötü bir durumda veya annenle babanı çıkmaza sokmanı istemem.ins hayırlısıyla çözülücektir.

OFGKTA
  • Elinde kesin aldattığını ispatlayacak deliller olmadan yaygara çıkartma suçlu sen olursun. Delilleri topla annene ver sen bu işe daha fazla bulaşma. Yakalanma.

• babanla ilişkin nasıl, samimisiniz yoksa soğuk musunuz ,eğer aranız zaten iyi değilse bence babanla konuşmaya çalışma kalbini kırabilir,annenede şimdilik haber verme bence.Bir de tam emin ol ,gerçekten aldatıyor mu diye ,ondan sonra emin adımlar at

Orijinalden alıntı: Felix88

Elinde kesin aldattığını ispatlayacak deliller olmadan yaygara çıkartma suçlu sen olursun. Delilleri topla annene ver sen bu işe daha fazla bulaşma. Yakalanma.

I agree with you
  • Allah -eğer aldatıyorsa- senin babanın da, aldatmayı normalleştiren erkek-kadınların da, uçkurunun yönettiği tüm insanların da cezasını versin. Bıktım bu insanlardan artık. Her gün aynı şeyi duyar oldum. Bu kadar olmaz ya, 40 yaşında 20 yıllık evli boyu kadar çocukları olan adamlar bile aldatıyor. Üst komşumuz geçen gün bunun yüzünden sinir krizi geçirdi. Adama sorduğumuzda ailesinden biri ölmüş dedi bir de yüzsüz! Meğersem adam evli bir kadınlaymış. Edepten nasibini almamış erkekler, kadınlar..
    Annene çok üzüldüm gerçekten, annelerin her zaman masum olduğuna inanırım.. Keşke ekonomik özgürlüğü olsa da çekip gidebilse.. Ama yoktur muhtemelen. Baban da buna güveniyordur, "aldatsam da nereye gidecek ki!"
    Gidecek yeriniz, geçinecek paranız yoksa ses etme kardeşim.. 2 sene daha dayan. Oku, paranı al eline, anneni de kurtar kendini de.. O da uçkuruyla yalnız kalsın. Şu ramazan günü insanların canını acıtıyor ya, Allah bildiği gibi yapsın onu, sevdasına düştüğü şey sonu olsun.

• Ağzı laf yapan bir arkadaşına numarayı ver. Karşısındakinin kim olduğunu öğrenmeye çalışsın. Belki anket tarzı bir şey yapar gözüksün. Bu sayede belki karşı taraf ile ilgili bir bilgi edinebilir sin.

https://m.soundcloud.com/hdproduction7/2byhdproduction

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 27 Mayıs 2017; 18:12:52 >

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

Ses kayıtlarından çok gizli bir bilgiye ulaştım.Senfoni yaparak ....

https://m.soundcloud.com/hdproduction7/2byhdproduction

Hocam dinledim de bu ne kafam bi milyon oldu

• _____________________________
    ALLES WAR DIE SEKTE/ÇARE SANSAR SALVO
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

babanın telefonuna virüs veya kim onu aradıgında senin dinleyebilecegin bir program kur gizliden kadının ismini felan ögren.sonra arkadaslarına söle kadına gözdağı versinler .d

İşte onu aradığında benim dinleyebileceğim bir program bilmiyorum sorun orada , hangi program biliyor musun?

Call Recorder yaz G.Play'e, indir. Babanın telefonuna kur. Her biriyle konuştuğunda otomatik olarak konuşma oraya kaydedilecek. Bir ara telefonu boş bulup bütün konuşmaları dinlersin.

Arkadaşlar automatic call recorder diye bir program buldum.
    Bunun pro apksi , belirli kişilerden gelen tüm aramaları kaydedip , eğer cihazda internet varsa, bulut teknolojisi yoluyla online internete kaydediyor. (Böylece pcdende ulaşabilirim)
    Yoksada , telefonda yine belirlediğimiz yere kayıt yapıyor.

Tek yapacağım şey bu programın pro versiyonunu(korsan şekilde) indirip kurmak, her gün tüm konuşmaları dinlemek. Hem bu , dava açılırsa delil niteliğinde aldatma konusunda sayılacak

Böyle bir şeyi delil olarak kullanamazsın haberin olsun.

Şaka bir yana forumda ne kadar gerizekalı insan varsa bir o kadar da duyarlı ve akıllı arkadaş var. Duyarlı ve akıllı arkadaşları hemen her konuda görebiliyorum çok şükür. Tabi malesef gerizekalılara da katlanıyoruz.
    "Dün artık tarih oldu. Yarın ise bir bilmece. Ama bugün sana hediyedir bunun kıymetini bilmek gerekir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irreplaceable

Babana en iyisinden prezervatif al cici annenden çocuk pehdahlar falan miras Bölünür

Keşke babana alsalardı bi tanede buraya yazamasaydın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.