Şimdi Ara

Galiba Babam Annemi Aldatıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
13.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babanı al karşına yetişkince konuş aramızda kalıcak böyle bi şey varmı diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlackLogic

quote:

Orijinalden alıntı: neytullah1

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Anne babanin yas kac? bazen aile ici hastalik durumlari vs yuzunden esler birbirinden uzaklasiyor.

Babanin aldattigini dusundugun kisi ile cinsel birliktelik yasamasi vs bunlar teferruat seni de cok ilgilendirmez , hata yapilmissa yapilmistir.

Git babanla bu durumlari konus , aldattiysa bunun nedenini ogren. uzun sureli evliliklerde ask ,sevgi diye birsey kalmiyor.

Sadece karsilikli saygi kaliyor , o da bitince boyle durumlar oluyor.

Ben de açıkçası bu şekilde düşünüyorum.

Bir de üstüne bunalımın sık yaşandığı durumlarda zihnin kendisini rahatlaması için bir kaçış noktası yaratması gibi durumları var.

Sadece tek bir sorunun cevabını merak ediyorum sadece tek bir soru beni çok ilgilendiriyor ama bu sorunun cevabını öğrenirken yanında çeşitli detaylarıyla birlikte geleceğinden öfkeme yenilip aptalca hamleler yapmaktan korkuyorum.

O yüzden size de benzer bir soru soracağım.

Ailenizi hala önemsiyorsunuz (Kardeşimin bir şüphe doğrultusunda yaşı küçük, baya ağladı böyle düşününce , babam delimisn ben anneni çok seviyorum annen için canımı veririm gibi sözler sarfetti)
    Çocuklarınız var.
    Borçlarınız var ve aileniz de bu konuda sıkıntı çekiyor.

Bu durumda sizce, sırf bunalımdam kurtulmak amacıyla bi rahatlama noktası olarak bir başkasıyla basit bir ilişki mi yaşarsınız , yoksa aynı zamanda o kişiye devamlı olarak maddi destek sağlar mısınız(O kötü durumdayken)

Az önce telefonu dinleyecek call recorder programı kurucaktım test ettim gayet iyi kaydediyor. Ama sonra bir anda zihnimde şu uyandı. "Empati yap, çok bunalımdasın sonuçta oda robot değil, kendisini mutlu edicek şeylere ihtiyacı var , sizi önemsemese, bırakıp gider, hiç karışma, bütün maddi yük sana geçtiğinde veya kötü şartlar geçtiğinde hala devam ederse, o zaman savaş moduna geçersin"

Diye bir düşünce geçti aklımdan. Bu yüzden programı silmeye karar verdim o an. Çünkü diğer arkadaşın dediği gibi , Gemi batarsa birlikte batıcak. Bari değicek bir şey için batsın, basit bir şey için batarsa hepten her şey mahvolur.

Ne oldu koç? Geri vites olur mu ya?

Ne ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Pcye geçtim az düzgün bir açıklama yazayım. Baştan peşinen söyleyeyim; buradaki konuyu açan büyük delikanlı koç üniversite 2.sınıf öğrencisi arkadaş ve bana laf yetiştirmeye çalışan babağiyitler aile kelimesinden paradan başka bir şey anlamıyor. Kuracağınız ailenin 20 sene sonrasını çok merak ediyorum :)

Herneyse. Şimdi burada bu eleman neyden şikayetçi? Diyor ki bizim aile zor zamanda ama babam parasını bize değil başkasına harcıyorsa o zaman külahları değişiriz. Bitti! Bu cümleden sonra etek giyin gezin çok daha iyi. Adam diyor ki babam paramızı versin sonra ne yaparsa yapsın ve buradaki diğerleride buna destek çıkıyor. Hatta biri diyor ki benim babam peşin veriyor yani en iyi baba, benim babam.

Adamın canını sıkmışsınız, bir çocuk annesi ile babası arasında değerlendirme doğru yapamaz ve o yüzden burnunu sokmamalı. Büyüdüğünde anlayacaksın diyorum hala laf yetişriyorsun. Ne yani burada diğerleri gibi bazı şeyleri açık yazarak senin gururunu mu kırayım? Beğen yada beğenme hayatın gerçekleri bunlar. Hoş sende paragözün tekisin ya neyse :)

Geleceğin iyi aile babaları tekrardan hepinize bol şans.

Okuma özrün var diye az önce sana yazdoğım paragrafın bir parçasını tekrar alıntılıyorum.

Aile demek ortaklık demektir. Aile demek biz olmak demektir. Aile demek fedakarlık güven ve huzur demektir. Bunlar yoksa sen aile değil aynı evde yaşayan 3 veya daha fazla yabancıda oluşan topluluksun.

Hahaha hakaret eden insan kaybeden insandır. Yürü at arabası.

Deminden beri millete koç güzelim gibi minibüsçü jargonuyla konuşan başkasıydı çünkü. Sen çok kazanmışsın belli. Senyazdıklarıma cevap ver önce

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pcye geçtim az düzgün bir açıklama yazayım. Baştan peşinen söyleyeyim; buradaki konuyu açan büyük delikanlı koç üniversite 2.sınıf öğrencisi arkadaş ve bana laf yetiştirmeye çalışan babağiyitler aile kelimesinden paradan başka bir şey anlamıyor. Kuracağınız ailenin 20 sene sonrasını çok merak ediyorum :)

Herneyse. Şimdi burada bu eleman neyden şikayetçi? Diyor ki bizim aile zor zamanda ama babam parasını bize değil başkasına harcıyorsa o zaman külahları değişiriz. Bitti! Bu cümleden sonra etek giyin gezin çok daha iyi. Adam diyor ki babam paramızı versin sonra ne yaparsa yapsın ve buradaki diğerleride buna destek çıkıyor. Hatta biri diyor ki benim babam peşin veriyor yani en iyi baba, benim babam.

Adamın canını sıkmışsınız, bir çocuk annesi ile babası arasında değerlendirme doğru yapamaz ve o yüzden burnunu sokmamalı. Büyüdüğünde anlayacaksın diyorum hala laf yetişriyorsun. Ne yani burada diğerleri gibi bazı şeyleri açık yazarak senin gururunu mu kırayım? Beğen yada beğenme hayatın gerçekleri bunlar. Hoş sende paragözün tekisin ya neyse :)

Okuma özrün var diye az önce sana yazdoğım paragrafın bir parçasını tekrar alıntılıyorum.

Aile demek ortaklık demektir. Aile demek biz olmak demektir. Aile demek fedakarlık güven ve huzur demektir. Bunlar yoksa sen aile değil aynı evde yaşayan 3 veya daha fazla yabancıda oluşan topluluksun.

Deminden beri millete koç güzelim gibi minibüsçü jargonuyla konuşan başkasıydı çünkü. Sen çok kazanmışsın belli. Senyazdıklarıma cevap ver önce

Senin neden ciddiye alayım? Konuyu açan eleman bana verdiği ilk cevaplarda asarım keserim ben bu işe karışmaya yetkiliyim havasındaydı bak şimdi geri yaptı gidiyor. Sen dışarıdan geldin bana kuru kalabalık yapıyorsun.

He anam dediklerin doğru, hemen koş evlen ve bir blog aç bize anlat her yaptığını. Geleceğin örnek ailesi sen ol ve konu başlığındaki eleman gibi olanlara da destek olursun.

Ne alakası var :D Aksine tam olarak ne yapacağını bilmeyen, bunun için konu açan , konu gidişatıyla birlikte yavaş yavaş konunun amacına(ne yapacağını net olarak belirlemeye başlama) ulaştığı bir durum bu.

Bence siz, sizi bozduğum için üstüne herkes yanlış konuşmalarınıza tepki verdiği için bu şekilde davranıyorsunuz.

Kimsenin herhangi bir konuda geri vites yaptığı yok. Sadece yanlış anlayan ve yanlış konuşan birisi var ve hala yazıyor ;)

• quote:

quote:

quote:

Bu işlere senin burnunu sokman doğru değil, belli ki liselisin bazı şeyleri anlaman zor.

Liseli değilim. Üni 2.
    Neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin, bir önceki mesajımda asıl canımı sıkan tarafın ne olduğunu yazdım okuyun. Sonra tekrar yazın bana

Güzelim yaşın kaç başın kaç burada atarlı konuşuyorsun. Para senin parn değil babanın parası, sev yada sevme doğru bul yada bulma sonuçta bu hayatın gerçeği. O yaşa geldiğinde hatırla bu konuşmanı. Sana bu işe bulaşma deniyorsa bir bildiğimiz var. Aman uni 2miş. Daha cocuksun, altından kalkamayacağın işler açarsın başına. Git dene sonra buraya gelip aile geçindirmek zor babamdan ayrı yaşıyoruz diye başlık açma ama.

Blok

• Basitlikle alakası yok. Aralarında bazı şeyler yürümuyorsa bunlar normal, belkide ayrildilar senin haberin yok.

Bence anne de baba da olsa kendi hayatı. Bi arada tutmak icin cabalamaktansa akışına bırakmak daha sağlıklı. Sen onlarin aşkının bir meyvesisin sadece, tam anlamıyla karışma hakkıda vermiyor. Iyi değil evet ama durum bu maalesef. Gerçek bu.

• Adam bir sıkıntım var yol yordam gösterin, bir fikir verin diyor. 3-5 tane akıl fukarası çıkmış kendince billur geçiyor. İnşallah eşleriniz aynısını size ve çocuklarınıza yaşatır da o zaman da aynı şekilde davranırsınız.

Daha önce yaşamış birisi olarak bence anneni olaya hiç karıştırma, kayıtlarını topla babanla bir gün çıkın dışarıda konuşun bu konuyu. Babana zorluklarla kurduğu bu aile bağını parçalamasına izin vermemeye ikna et. Erkek erkeğe konuşun. Şunu da ekleyeyim, bu işin erkeği kadını yok. Erkek de yapmamalı. Elimden bir şey gelse de yardımcı olsam kardeşim, kolaylıklar diliyorum.

Orijinalden alıntı: Wınchester

Basitlikle alakası yok. Aralarında bazı şeyler yürümuyorsa bunlar normal, belkide ayrildilar senin haberin yok.

Bence anne de baba da olsa kendi hayatı. Bi arada tutmak icin cabalamaktansa akışına bırakmak daha sağlıklı. Sen onlarin aşkının bir meyvesisin sadece, tam anlamıyla karışma hakkıda vermiyor. Iyi değil evet ama durum bu maalesef. Gerçek bu.

Ayrılma vs. yokta , aldatmadan kesin olarak emin olursam ki emin olmadığım halde bazı şeyler emin olmaya itiyor.

Bilemiyorum ki yani kaldıramıyorum , hani daha 2 3 gün önce ki babama baktığım şekilde bakmayacağım sorun orada.

Hani daha demin çıktı mesela , babama karşı içimde bir öfke topu var resmen, yüzünü görünce "annemi aldatan adam" diye gördüm.
    İnsan kaldıramıyor.

Hiç kolay bir durum değil. Zaten ben uygulamayı keşke telefonda bıraksaydım diyede bir pişmanlık geçirdim. Çünkü her ne kadar bir şekilde anlamayada çalışsam olmuyor bu şüphe beynimi kemiriyor. Telefonu elime geçirdiğim anda call recorderi kurucam, neyin ne olduğunu tam olarak anlamam lazım.

Biri "Osman" demişti , Kim bilir sanmıyorum ama belkide Osman çıkarda tüm bu olaylar çözülür ardı kesilmeyen sorunlar silsilesi başlamaz. Aldatma kesinse, öfkem nasıl ortalığı yaygaraya ver desede, mantığım geri dur dediği için durmak zorundayım. Orası ayrı.

Bu arada gerçekten çok teşekkür ederim konuyu okuyup tavsiyeler veriyorsunuz çok teşekkürler

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Hayatımda gördüğüm en itici insan olabilirsin. Millet burda ne tartışıyor sen bir sidik yarışındasın sürekli

quote:

Bu işlere senin burnunu sokman doğru değil, belli ki liselisin bazı şeyleri anlaman zor.

He yani hiç dokunmasın böyle meselelere babası haklı aldatmakta öyle mi?basitsiniz basit

Aynı şeyi anne yapsa öldürülür

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin neden ciddiye alayım? Konuyu açan eleman bana verdiği ilk cevaplarda asarım keserim ben bu işe karışmaya yetkiliyim havasındaydı bak şimdi geri yaptı gidiyor. Sen dışarıdan geldin bana kuru kalabalık yapıyorsun.

He anam dediklerin doğru, hemen koş evlen ve bir blog aç bize anlat her yaptığını. Geleceğin örnek ailesi sen ol ve konu başlığındaki eleman gibi olanlara da destek olursun.

Ne alakası var :D Aksine tam olarak ne yapacağını bilmeyen, bunun için konu açan , konu gidişatıyla birlikte yavaş yavaş konunun amacına(ne yapacağını net olarak belirlemeye başlama) ulaştığı bir durum bu.

Bence siz, sizi bozduğum için üstüne herkes yanlış konuşmalarınıza tepki verdiği için bu şekilde davranıyorsunuz.

Kimsenin herhangi bir konuda geri vites yaptığı yok. Sadece yanlış anlayan ve yanlış konuşan birisi var ve hala yazıyor ;)

Az daha zorlasak, aslan babam aldatır da diyeceksin. Neyse ülke kalitesini ölçmüş oldum.

Ne sacma sana sohbet bunlar ya?

Kac yasindasin,he kac yasindasin,bana yasini soyle?

• csb hicbir numara ogrenme servisi bu numara gizli bir numaradir demez numara varsa var yoksa yok der

Orijinalden alıntı: Byc

csb hicbir numara ogrenme servisi bu numara gizli bir numaradir demez numara varsa var yoksa yok der

Evet öylede oldu. Bu numara bulunamadı dedi, kendiside büyük ihtimalle gizli numaradır gibi bilgiler verdi.

quote:

quote:

Liseli değilim. Üni 2.
    Neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin, bir önceki mesajımda asıl canımı sıkan tarafın ne olduğunu yazdım okuyun. Sonra tekrar yazın bana

Güzelim yaşın kaç başın kaç burada atarlı konuşuyorsun. Para senin parn değil babanın parası, sev yada sevme doğru bul yada bulma sonuçta bu hayatın gerçeği. O yaşa geldiğinde hatırla bu konuşmanı. Sana bu işe bulaşma deniyorsa bir bildiğimiz var. Aman uni 2miş. Daha cocuksun, altından kalkamayacağın işler açarsın başına. Git dene sonra buraya gelip aile geçindirmek zor babamdan ayrı yaşıyoruz diye başlık açma ama.

Şimdi biz buna bir şey diyince ban yiyoruz işte adaletsiz forum

• Babanın rehberinden numarayı alıp arkadaşlarından birinin telefonuyla arat böylece onun oğlu olduğunu bilemeyecek sen de babanın adını söyleyerek onunla ilişkin olduğunu biliyorum diyerek şantaj yapıp babanın kadına kaptırdığı paraları alabilirsin sonra istediğin gibi ortalığı ayağa kaldır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş forumda ne sıkıntılı elemanlar varmış ya adamlara bak kafalarına esse işten gelecek ne bileyim karısının yaptığı yemeği yiyecek sonra yallah başka kadının koynuna. Kadın da adam yokken yapsın bari yapacağını müthiş ilişki tebrikler.

Sonra türk aile yapısı neden bozuluyor

(...-e(RC)o-...(..._35_1/2_KarŞıyaKa_...)
    Sınırı Yok, Bu hiçlik Mertebesinin. Tarifi Yok, dünyadaki Sahipsizliğimin...
  • Gerçekler acıdır. %99,9 ihtimalle aldatıyor. Kanıt bulmaya ve annen adına nafaka koparmaya çalış.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.