Şimdi Ara

Galiba Babam Annemi Aldatıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
13.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emir M.

Yani maddi anlamda bunalimda oldugundan baban, kafasini rahatlatmak icin yeni bir iliskiye baslamis olabilir.

Babanin telefonuna cagri kaydedici program kur. Emin oldunmu iliskisinden babana soyle boyle boyle durumundan haberdarim diye konusun ama ciddiyetini koru ki seni basindan atmaya kalkmasin.

Bizim ailede genelde kadinlar kocalarini kaybettiklerini anladiginda hemen cocuk yapip kocalarini kendine bagliyor. Her seferinde de ise yariyor. Yaslari cok yoksa annen boyle bir durum izleyebilir ustume vazife degil ama hayatin gerçeği boyle.

Yok artık torun sahibiler, o çocuk vs. geçti.

İçimden bir ses, bunun tam dediğin gibi olduğunu söylüyor.

Şimdi düşünüyorum.

48 49 yaşlarında biri. Borç içinde. Ailesi biraz maddi zorluklar çekiyor.
    Bu bunalımda dediğin gibi bir durum olma ihtimali var. Bu ihtimal varken bir de o tarafa para yedirme özellikle çocuklarının ihtiyaçları varken ilişkiyi önemseme falan , babam duygusal biri o kadar şey değil. Çocuklarını önemsiyor baya. Bu varken böyle bir şey yapması benim açımdan çok düşük bir ihtimal açıkçası.

Yani acaba kurcalasam mı , ya da zihnimi "Ya arkadaşıyla öylesine konuşuyordur " veya "varsada büyük ihtimali basit bir ilişki" diye rahatlatıp , hiç karışmasam mı bu ikilem de kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

Zor olacak biliyorum ama şimdilik hiç bir şey yapma. O yazılımlardan bul bir tane illa vardır o tarz da nerede bulabilirsin bilmiyorum torrent sitelerine bak. Parayla satıldığını görmüştüm bir sitede galiba ama normal bir site idi gizli saklı değil alalenen.

Bir şey belli etme ama gözüm kulağın babanda olsun. Belki hiç de tahmin etmediğin bir şey çıkar sonra o bağları tekrar toparlamak kolay olmaz. Sen suçlu çıkarsın şimdilik sadece bekle. En kötü bir avukat yada psikolog ile görüş bilmiyorum illa böyle şeylerle karşılaşıyorlardır belki tavsiye verebilirler.

Aldatmanın bahanesi olmaz ama belki baban zor bir dönemden geçiyordur kafası karışıktır herkes hata yapabilir eğer öyle bir şey varsa biraz zaman tanı. Aile bağlarını güçlendirmeye çalış eğer öyle bir olay varsa bile bunun üstünden birlikte gelebilirsiniz hemen savaş moduna geçme. O gemi batarsa birlikte batacak bunu unutma

Tamam aldatmanın bahanesi olmaz orası doğru ama, basit bir ilişkiyse , tam olarak dediğin gibi ,bu gemi batarsa birlikte batar.
    Sadece geminin kaynağı biriyle paylaştırılıyor mu yoksa paylaştırılmıyor mu , eğer takip edersem, sırf bu soru için takip edeceğim.
    (Paylaştırılıyorsa diğer arkadaşın dediği gibi yapmayı düşünüyorum, sadece babamla özel olarak ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 27 Mayıs 2017; 10:5:35 >

• Garip bir şekilde OSO(Özgür Suriye ordusu) diye düşündüm moda gizli😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir gün senin olduğun anlaşılamayacak bir numaradan (arkadaşının, sokaktan birinden rica et vs) ara bir madem. Konuşmanıza gerek yok, yanlış numara kusura bakmayın de geçiştir ama en azından kadın mı yoksa cidden Osman mı onu öğren başta.

Her halükarda yine de babanla arada yürüyüşe çık, ne bileyim bir takıl sadece muhabbet edebileceğiniz şekil. Önce işten aç mevzuyu, sonra zaten o sıkılmışsa kendi bağlar, olmadı sen bağlat muhabbeti "eve gelince dinleniyorsun en azından" diye. Dediklerinden anlarsın zaten eve gelmeyi istiyor mu istemiyor mu artık.

Sonra bir de saatlere bak, baban ne zaman çıkıyor ne zaman eve geliyor. Arada cidden başkalarıyla vakit geçirecek süreler var mı?

Orijinalden alıntı: BlackLogic

Burada beni istediğiniz kadar kötüleyin. Evlenip aile sahibi olduğunuzda bakalım tüm maaşınızı karınızın önüne atacakmısımız anlarsınız. Komiksiniz yahu :)

Karını önemsemiyorsan bile çocuklarının sıkıntı çekmesi , sırf kendi zevkin için aileni kuyuya atıyorsan,ipte sallandırıyorsan, bunun anlaşılacak bir tarafı yok. Seni ancak senin gibiler anlayabilir.

• Benim babam da annemi aldattı bu yüzden ayrıldılar.Emin olduktan sonra babanı al karşına konuş,yaşın büyük ciddiye alınacak yaştasın.Eğer pişman olduğunu anlarsan takip et ama sesini çıkarma,yok adam akillanmiyorsa sana giderli cevaplar veriyorsa Kesinlikle git annene söyle.Emin ol bu yapabileceğin en iyi şey.

Bu işlere senin burnunu sokman doğru değil, belli ki liselisin bazı şeyleri anlaman zor.

He yani hiç dokunmasın böyle meselelere babası haklı aldatmakta öyle mi?basitsiniz basit

Orijinalden alıntı: pelerinli

Bir gün senin olduğun anlaşılamayacak bir numaradan (arkadaşının, sokaktan birinden rica et vs) ara bir madem. Konuşmanıza gerek yok, yanlış numara kusura bakmayın de geçiştir ama en azından kadın mı yoksa cidden Osman mı onu öğren başta.

Her halükarda yine de babanla arada yürüyüşe çık, ne bileyim bir takıl sadece muhabbet edebileceğiniz şekil. Önce işten aç mevzuyu, sonra zaten o sıkılmışsa kendi bağlar, olmadı sen bağlat muhabbeti "eve gelince dinleniyorsun en azından" diye. Dediklerinden anlarsın zaten eve gelmeyi istiyor mu istemiyor mu artık.

Sonra bir de saatlere bak, baban ne zaman çıkıyor ne zaman eve geliyor. Arada cidden başkalarıyla vakit geçirecek süreler var mı?

Öyle çok durumu var. Yani geç saatlerde dönmesi falan gibi.

Tamam anlaşıldı ya, en iyisi , bir call recorder programı kurup , o numaradan gelen aramaları kaydetmek.

Böylece her şey çözülür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PapaConan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neytullah1

quote:

quote:

quote:

Bu işlere senin burnunu sokman doğru değil, belli ki liselisin bazı şeyleri anlaman zor.

Liseli değilim. Üni 2.
    Neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin, bir önceki mesajımda asıl canımı sıkan tarafın ne olduğunu yazdım okuyun. Sonra tekrar yazın bana

Güzelim yaşın kaç başın kaç burada atarlı konuşuyorsun. Para senin parn değil babanın parası, sev yada sevme doğru bul yada bulma sonuçta bu hayatın gerçeği. O yaşa geldiğinde hatırla bu konuşmanı. Sana bu işe bulaşma deniyorsa bir bildiğimiz var. Aman uni 2miş. Daha cocuksun, altından kalkamayacağın işler açarsın başına. Git dene sonra buraya gelip aile geçindirmek zor babamdan ayrı yaşıyoruz diye başlık açma ama.

Ailesini sıkıntıya düşürüp bir başkasının refahı için çalışıyorsa ve bu sana doğru geliyorsa bence asıl büyümesi gereken sensin.

Sabah sabah beni güldürdün. Erkek koç beee. Hadi ifşa et babanı :D

Dostum sen niye durup dururken arkadaşla tartışma çıkarmaya çalışıyorsun onu çözemedim

Babasının avukatı mısın ?

Adam sana düzgünce, ilişki olmasının umrunda olmadığını , kendileri sıkıntı çekerken maddi olarak, gidip paraları başka birine yediriyorsa asıl sıkıntı burada olduğunu söylüyo. Bundan şüpheleniyor. Doğruda yani, empati yapıyorum, yaşım 26 kardeşim. Ailemi ben geçindiriyorum,

Biz çok sıkıntı içinde büyüdük maddi olarak, Babam o sıralarda diyelim biz çok sıkıntı çekerken, bir başkasını maddi olarak çok mutlu ediyorsa, telefon vs. aldığını düşünüyorum,
    yani bu normal bir durum değil dostum,

ama yok diğer arkadaşın dediği gibi , ailesini hala önemsiyorsa, bir azalma yoksa, ailesi için çalışıyorsa, basit bir ilişki , burnunu sokmasın hiç yaygaraya gerek yok.

Forum kurallarına aykırı mı? Yaptığı hareket saçma ve ben bunu söyledim. Senin ne dediğin yada düşündüğün beni ilgilendirmez.

Yaptığı hareket saçma değilde, bence sen ile arkadaşın babası arasında büyük bir benzerlik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 27 Mayıs 2017; 10:26:33 >

• quote:

quote:

quote:

Liseli değilim. Üni 2.
    Neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin, bir önceki mesajımda asıl canımı sıkan tarafın ne olduğunu yazdım okuyun. Sonra tekrar yazın bana

Güzelim yaşın kaç başın kaç burada atarlı konuşuyorsun. Para senin parn değil babanın parası, sev yada sevme doğru bul yada bulma sonuçta bu hayatın gerçeği. O yaşa geldiğinde hatırla bu konuşmanı. Sana bu işe bulaşma deniyorsa bir bildiğimiz var. Aman uni 2miş. Daha cocuksun, altından kalkamayacağın işler açarsın başına. Git dene sonra buraya gelip aile geçindirmek zor babamdan ayrı yaşıyoruz diye başlık açma ama.

Valla blaclogic nickin gibi mantığın var. Belliki sevgisiz değer görmeyen bir ailede büyümüşsün. Benim babamla annemin hesabı ortaktır. Senin paran benim param gibi zırva ayrımlar yoktur. O para kullanılacaksa 3 kişinin onayı alınır. Öyle kullanılır. Aike demek ortaklık demektir. Aile demek biz olmak demektir. Aile demek fedakarlık güven ve huzur demektir. Bunlar yoksa sen aile değil aynı evde yaşayan 3 veya daha fazla yabancıda oluşan topluluksun. Hem babanın parası gibi saçma salak bir ayrıma giriyorsan onun evinde oturma onunevinde yemek yeme seni okuturkenki okul masraflarını karşılamasına izin verme. Vazgeçtim sende mantığın m'si yok. Nonlogic. Nasıl bir aile ortamında büyüdüğün zaten kardeşimize cevap verişinden belli. Yazık. Sorun ailende ve en çok babanda muhtemelen

• master of darkness kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız

Ben adama konuşuyorum siz laf yetiştiriyorsunuz. Derdi olan ben değilim ama sizin ne derdiniz var anlamadım.
    Edit: genelde böyle pembe tablo çizen erkekler evli olmuyor. Evli olanından ne duydum ne gördüm buradaki gençlerin yaptığı gibi bir konuşma. Neyse geleceğin prensleri hepinize bol şans. Bana atar yaparak da bir şey ispatlamazsınız.

Adamın derdi var diyorsun yardımcı olmak yerine hala abuk subuk konuşuyorsun. Sen bu mantıktaysan evlenme kardeşim. Karına en çok çocuğuna yanarım. Masum bir ruhu psikopata çevirirsin sen. 29 yaşındayım ve bak yukarıda seni alıntılayıp kendi ailemden örnek verdim. Olay bakış açınla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 27 Mayıs 2017; 10:44:22 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anne babanin yas kac? bazen aile ici hastalik durumlari vs yuzunden esler birbirinden uzaklasiyor.

Babanin aldattigini dusundugun kisi ile cinsel birliktelik yasamasi vs bunlar teferruat seni de cok ilgilendirmez , hata yapilmissa yapilmistir.

Git babanla bu durumlari konus , aldattiysa bunun nedenini ogren. uzun sureli evliliklerde ask ,sevgi diye birsey kalmiyor.

Sadece karsilikli saygi kaliyor , o da bitince boyle durumlar oluyor.

• Bu kadar uğraşmana gerek yok önce numarayı kendi telefonuna kayıt et whatsapa bak illa profil fotosu vardır varsa profil fotosunu indir google görsellerde arama yap şahsi bulma olanağın %50 oranında veya whatsapta profil fotosu yoksa farklı bir numaradan ara eğer hat sadece onun için açıldiysa kimse o numarayı bilmiyorsa önce şaşıracak bu kim diye sen hemen işte orada bir kurumun musteri hizmetleri tarzında konusucan bir kaç anket yapıcaz lütfen kapatmayın ogrenciyim para kazanıyorum bir kaç soru sorucam bana yardımcı olursanız sevinirim dicen ve can alıcı sorulari sorucan isminiz nedir nerde yasiyorsunuz günde kaç saat tv izliyorsunuz internete kaç saat girersiniz evli misiniz bekarmisiniz mesleğiniz nedir gibisinden ondan sonra ortaya çıkar hersey zaten .

Pcye geçtim az düzgün bir açıklama yazayım. Baştan peşinen söyleyeyim; buradaki konuyu açan büyük delikanlı koç üniversite 2.sınıf öğrencisi arkadaş ve bana laf yetiştirmeye çalışan babağiyitler aile kelimesinden paradan başka bir şey anlamıyor. Kuracağınız ailenin 20 sene sonrasını çok merak ediyorum :)

Herneyse. Şimdi burada bu eleman neyden şikayetçi? Diyor ki bizim aile zor zamanda ama babam parasını bize değil başkasına harcıyorsa o zaman külahları değişiriz. Bitti! Bu cümleden sonra etek giyin gezin çok daha iyi. Adam diyor ki babam paramızı versin sonra ne yaparsa yapsın ve buradaki diğerleride buna destek çıkıyor. Hatta biri diyor ki benim babam peşin veriyor yani en iyi baba, benim babam.

Adamın canını sıkmışsınız, bir çocuk annesi ile babası arasında değerlendirme doğru yapamaz ve o yüzden burnunu sokmamalı. Büyüdüğünde anlayacaksın diyorum hala laf yetişriyorsun. Ne yani burada diğerleri gibi bazı şeyleri açık yazarak senin gururunu mu kırayım? Beğen yada beğenme hayatın gerçekleri bunlar. Hoş sende paragözün tekisin ya neyse :)

Geleceğin iyi aile babaları tekrardan hepinize bol şans.

Okuma özrün var diye az önce sana yazdoğım paragrafın bir parçasını tekrar alıntılıyorum.

Aile demek ortaklık demektir. Aile demek biz olmak demektir. Aile demek fedakarlık güven ve huzur demektir. Bunlar yoksa sen aile değil aynı evde yaşayan 3 veya daha fazla yabancıda oluşan topluluksun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Anne babanin yas kac? bazen aile ici hastalik durumlari vs yuzunden esler birbirinden uzaklasiyor.

Babanin aldattigini dusundugun kisi ile cinsel birliktelik yasamasi vs bunlar teferruat seni de cok ilgilendirmez , hata yapilmissa yapilmistir.

Git babanla bu durumlari konus , aldattiysa bunun nedenini ogren. uzun sureli evliliklerde ask ,sevgi diye birsey kalmiyor.

Sadece karsilikli saygi kaliyor , o da bitince boyle durumlar oluyor.

Ben de açıkçası bu şekilde düşünüyorum.

Bir de üstüne bunalımın sık yaşandığı durumlarda zihnin kendisini rahatlaması için bir kaçış noktası yaratması gibi durumları var.

Sadece tek bir sorunun cevabını merak ediyorum sadece tek bir soru beni çok ilgilendiriyor ama bu sorunun cevabını öğrenirken yanında çeşitli detaylarıyla birlikte geleceğinden öfkeme yenilip aptalca hamleler yapmaktan korkuyorum.

O yüzden size de benzer bir soru soracağım.

Ailenizi hala önemsiyorsunuz (Kardeşimin bir şüphe doğrultusunda yaşı küçük, baya ağladı böyle düşününce , babam delimisn ben anneni çok seviyorum annen için canımı veririm gibi sözler sarfetti)
    Çocuklarınız var.
    Borçlarınız var ve aileniz de bu konuda sıkıntı çekiyor.

Bu durumda sizce, sırf bunalımdam kurtulmak amacıyla bi rahatlama noktası olarak bir başkasıyla basit bir ilişki mi yaşarsınız , yoksa aynı zamanda o kişiye devamlı olarak maddi destek sağlar mısınız(O kötü durumdayken)

Az önce telefonu dinleyecek call recorder programı kurucaktım test ettim gayet iyi kaydediyor. Ama sonra bir anda zihnimde şu uyandı. "Empati yap, çok bunalımdasın sonuçta oda robot değil, kendisini mutlu edicek şeylere ihtiyacı var , sizi önemsemese, bırakıp gider, hiç karışma, bütün maddi yük sana geçtiğinde veya kötü şartlar geçtiğinde hala devam ederse, o zaman savaş moduna geçersin, çünkü bir yandan hani sonuçta babam , temelde bizi önemsiyor mu yoksa zevki için bizide mahvediyormu bu benim için önemli"

Diye bir düşünce geçti aklımdan. Bu yüzden programı silmeye karar verdim o an. Çünkü diğer arkadaşın dediği gibi , Gemi batarsa birlikte batıcak. Bari değicek bir şey için batsın, basit bir şey için batarsa hepten her şey mahvolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 27 Mayıs 2017; 11:23:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.