Şimdi Ara

Galericiler sahibinden sitesini boykot ediyormuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
18.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miralge

    sözde müslüman ülkede yaşıyoruz , böyle konuları gördükçe üzülüyorum.

    Müslüman yalancı olamaz , çok net !

    Bizi aldatan bizden değildir. hadisini.. tebela yapmadıkları sürece işim olmaz.En az 3-4 vaka var canlı yaşadığım. Utanmadan sıkılmadan yapıyorlarsa kurunun yanında yaşta yanacak ve böyle hepsi aynı kefeye konacak.

    Kimi aldatıyorsun ! karşındaki kim ! Müslüman.. bu bilince ulaşamazsa toplum .. KUL HAKKINI BİLMEZSE bu konuların biri açılır biri kapanır.

    Konunun müslümanlıkla alakası yok.Ahlak değerleri bozulduğu için insanlar her türlü üç kağıtçılığı yapıyorlar.Hiç bir dinde ve dinsiz toplumda cinayet,yalancılık,hırsızlık iyidir diye bir hüküm veya sosyal kural bulamazsınız. Ahlak evrenseldir.




  • yarila yarila güldüm tipik çomar davranişi





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Eylül 2017; 19:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden iyi para kaldırıyor ilanlardan, kumarda oynatan kazanır hesabı
  • çok üzüldüm
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    yıllık kurumsal üyelik fiyatlarından bahsediyordur
  • Hırsızı soyma girişimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında dürüst davransalardı böyle olmazdı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes kendi malını kendi satsın arkadaş. Ne diye aramıza giriyorsunuz. Çoğu çakallık peşinde. 5 bin tl kar ederler bir şey kazanmıyoruz derler. Herkes kendi malını kendi satsın bunların sayısı azalır merak etmeyin.
  • sahibinden.com gerçekten fiyatlar konusunda iyice uçtu, ayrıca bu tarz satış sitelerinden araç satılması sandığınızın aksine müşteri için büyük avantaj, kabul etseniz de etmeseniz de ilanların çoğu galericilerin, yani galericiler komple çekilse ortada seçenek pek kalmayacak, bu durumda insanlar önceden hiçbir bilgi olmadan galeri dolanmaya başlayacaklar, işi satış olan adam da birebirde çok rahat kafalayabileceğinden son kullanıcı çok daha kolay kazıklanabilecek

    ayrıca araba satışı gerçekten sıkıntılı bir iş, birçok insanın sabrının kaldıramayacağı türden bir durum, öyle cinsler arıyor ki akıllara zarar, hele orta alt sınıf bir araçsa tam bir ızdırap, e bunla uğraşmak istemeyen de haliyle aracını galeriye veriyor sat diye, bu yüzden galeriler her zaman kötü değildir
  • Emlakçı, galerici vatandaşı soymaktan başka bir şeye yaramıyor. Aldıkları para haram. Ortada emek yok. Siteye ilanı ver hop oltaya birisi takılsın diye bekle resmen bu yani.



    Devlet 2.el piyasaya resmi olarak düzenleme getirmediği sürece daha çok can yanar. Alıcı satıcı komisyonu kurulsun. Alınacak mal mülk iki taraflı araştırılsın. Satın alma işlemi tamamen resmiyete dönsün. Dolandırıcılık ortadan kalkar.



    Durduk yerde galeriye emlakçıya komisyon vermektense en azından bu işlemi yürütecek resmi devlet kuruluşunu tercih etmek her iki tarafın yararına olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriden araç almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa galericileri olarak düzeltmenizi öneririm başlığı.

    Türkiye de galericilik 3e al 5e sat olduğu halde galeriden araç alan kişilere saygı duyamıyorum, genelde arabadan anlamayan kişiler bu yola başvuruyor yazık oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriler sahtekarlık yapıyor da sanki sahibinden aldığınızda hiç sahtekarlık olmuyor di mi?
    Geçiniz.
    Sahtekarlık milletimizin kanına işlendi.
    Dürüstlük = Enayilik mantığı beyinlere yerleşti.

    3 parça değişeni olan aracımı bayiye verdim. 21 bine saydılar.
    Bir kaç gün sonra birisi almış ve hemen satışa koymuş.
    Kazasız hasarsız olarak, 29.500 fiyatla.
    Bu adam şahıs olarak görünüyor. Galeri değil.

    Tabi satamadı o aracı o fiyata. Ama niyet önemli. Gazlamak.
  • Site babanızın hayrına çalışmıyor tabii ki galericilere el açacak.
    Sitenin ismi sahibinden diye nasıl sahiplenmişler ya ahaha :D
    Açın sahibindenin rakibine/rakiplerine bakın kaç galeri var, sahibinden/galeri oranı kaç; bir de sahibindene bakın ve oturup ağlayın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteria_

    tutarsız fiyat demiş şaka gibi.

    sanki sahibinden belirliyor araç fiyatlarını

    işte bu yüzden bu ülke bu hallerde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örümcek ağına yapışan sineği yemek için yanına gittiğinde sineğin "Allahım beni bu ağdan kurtar" diye dua ettiğini duymuş. Sineği yemek için yanaştığında sineğe " Allahım ağıma bir sinek gönder de günlerdir süren açılığımı gidereyim" diye dua ettiğim Allah aynı Allah değil mi" demiş. Galerici, satıcı ve alıcı kanunlara göre iş yapmak zorunda olan insanlar. Fiyat ta piyasada oluşur. Çabuk satmak isteyen piyasanın biraz altında fiyat koyar, zamanı olan da sabırsız olanları yakalamak için yüksek fiyat koyar. Yeter ki satanlar malını yanlış şekilde sunmasınlar. Sunarsa da bunun kanunlara göre yaptırımı var.

    Tabii adalet ne kadar güvenilir ve hızlı çalışır ayrı konu. Ancak hakkını üşenmeden arayan sonunda ayıplı mal satanı köşeye sıkıştırabiliyor, bu galeri, merdiven altı galerisi değil ise, ticari itibarı zedelenir korkusu ile genelde uzlaşıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 19 Eylül 2017; 11:22:47 >
  • nasıl bir boykotsa bu, bursadan bi ton galerinin ilanı var malum sitede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    evet galericiler km düşürür, yalanın babsını söyler, yaparlar da,

    şöyle bi sıkıntı da var ki çakal türk insanı artık malum internet sitesinden yalancılık ile araç alıp satarak bedavadan büyük paralar kazanabileceğini keşfetti. kısacası artık ortalık çakal doldu ve araç fiyatlarını da yükseltiyolar.

    iş yerinde bi arkadaşım var, eşinin üzerine falan göstererek yılda 5-6 tane araç alıp satıyor.

    satışta araca çok yüksek fiyat çekiyor (milletin vereceği maksimum paranın da 5bin yukarısı) ve açıklamaya da yalandan övgüler yazıp "o kadar güzel bir araç ki mecburiyetten satmasam ömürlük kullanırım, ilan p.tesi ye kadar duracak sonra fiyat yükselecek!" yazıyor.

    bu sert açıklamaya kanan biri çok geçmeden çıkıyor (alıcıyı hemen bulmasına gerek yok zaten aracı kendi kullanıyo yani) ve adam kaktırıyor aracı. sonra da hemen zor durumda kalındığı için ve ucuzdan satışa konulmuş bir araç arıyor ve en geç iki haftada buluyor zaten.

    her al-sat tan 7~10 bin TL arası kâr ediyor. hiç bir şey yapmadan. kılını kıprdatmadan. tamamen yalancılık ile. gözümle görüyorum alıp sattığı araçları yani.



    önceden tok satıcıya küfrederdik şimdi daha kötüsü geldi. tokun toku. kendisi bile "bunun fiyatı bu değil" deyip gene de o fiyattan koyup cahil.avi yapan bu insanlar her geçen gün artıyolar. ablamın üniversite arkadaşının kocası vardı o da kendisi iyi maaşlı bir mühendis olmasına rağmen al-sat olayına girmiş, aynı şekilde yalanla araç kaktrıyor.

    tabi ki galeri bunlardan daha büyük tehkile ama şu da bi gerçek ki, galeriler kapatılsa bile galericiler bu sefer al-sat çı olacaklar ve hayvan gibi piyasayı yükseltecekler.

    adam daha geçen hafta gözümün önünde honda civic'i malum sitedeki gördüğü en yüksek fiyatın da 5bin TL üstünde fiyattan satışa sundu! neden? çünkü kendisi bebek bekliyor ve bebek beklediği için aracı satmak istemiyodu. ama alıcı çıktı! ve daha bi ay önce binbir pazarlıkla aldığı aracı 10bin TL yüksek fiyattan sattı. bebek doğacak şimdi ne yapacan dedim, hemen iki gün sonra yeni araç aldı. işte piyasa böyle yükseliyor.

    Umarım bütün bunlar o adamın (!) suçsuz günahsız çocuğundan çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.