Şimdi Ara

Galeri ilanları neden daha ucuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamlar taş mı yiyor ustelik sattıkları araçlarda iç-dış temizlik yapılmış pastası atılmış oluyor. En son galeriden araç bakmaya gidicem 1-2 aydır araç bakıyorum bıktım o derece..

• Sizin de yazdığınız gibi, arabayı allayıp pulluyorlar. Pert,yüksek km'li ya da yıpranmış araçları ya da nadiren acil ihtiyaç sahibi insanların araçlarını alarak piyasa fiyatının az altında veriyorlar. Kapısına yanaşmam, bana uzak Allah'a yakın olsunlar. Bir bankacıların, bir de galericilerin yatacak yeri yok
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sizin de yazdığınız gibi, arabayı allayıp pulluyorlar. Pert,yüksek km'li ya da yıpranmış araçları ya da nadiren acil ihtiyaç sahibi insanların araçlarını alarak piyasa fiyatının az altında veriyorlar. Kapısına yanaşmam, bana uzak Allah'a yakın olsunlar. Bir bankacıların, bir de galericilerin yatacak yeri yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.