Şimdi Ara

GALAXY W Mİ ? XPERİA RAY Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 telefon arasındayım hem de çok kötü :D galaxy w diyo ki benim ekranım büyük internet hızım yüksek işlemcim 1.4 , ray diyo ki benim ekran çözünürlüğüm fazla kameram 8mp ws.ws. çok kararsızım arkadaşlar 2 telefonu da iyi tanıyan biri sebebiyle beraber tavsiyede bulunabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Triceps

arkadaşlar 2 telefon arasındayım hem de çok kötü :D galaxy w diyo ki benim ekranım büyük internet hızım yüksek işlemcim 1.4 , ray diyo ki benim ekran çözünürlüğüm fazla kameram 8mp ws.ws. çok kararsızım arkadaşlar 2 telefonu da iyi tanıyan biri sebebiyle beraber tavsiyede bulunabilir mi ?

Şahsi fikrim Ray alman. W şarj süresi batarya performansı ve wifi açısından kötü ama W'ninde olumlu yanları işlemcisi ekran boyutu. Bence ikisini de incele öyle karar ver

• şarj sorunu her akıllı telefonda var dün sipariş vermiştim wonderı hb üzerinden bugunde saturnde bi bakayım dedim telefon gerçekten yag gibi ucuyor telefonu eline alman lazım ikisinide bi yere git kıyasla derim...fiyat/performans acısından zaten lider galaxy WONDER
  • ben de 2 telefon arasında kalmıştım ve galaxy w aldım. çok memnunum. parasını sonuna kadar hak ediyor. interneti çok hızlı. ayrıca oyun oynarken hiç duraksamıyor ve film-video hd kalitesinde izliyorsun. kamerası da gayet güzel. xperia rayin biraz daha iyi kamerası olabilir ama sonuçta kameranın çok da önemi yok. fotoğraf çekmek için alıyorsan git fotoğraf makinesi al. işlemcisi de çok iyi. kesinlikle galaxy w öneriyorum.
  • iki telefon arasında kaldıysan galaxy w,ics'de var(resmi değil ama cyanogen 9)
  • Samsung galaxy w aL kardesm bn aldım 2gn once cok memmunum işlemci hızı olsun oyun acısından olsun Çok memmunum Kafana takılan warsa yardımcı olurum mesaj atman yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.