Şimdi Ara

Galaxy S5 mi N9005 Note 3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizce hangisi, N9005 Note 3 ler pasaport kayıtlı 1600 TL gibi fiyatlara bulunabiliyor yada kayıtsız 1300-1500 arasında gidiyor, performans olarak hangisi daha iyi ? S5 in CPU su daha güçlü ama RAM bakımındanda Note 3 ? Kamera olarak karşılaştırırsak hangisi alır acaba ?

• bunu burda cogu kisi degerlendiremez cunku s5 kullanan inceleyen sinirli sayida insan vardir

ben not3 kullniyorum dersenki kalemi ni kullanmam ve buyuk ekran li bir tel istemem tabikide s5 rahatlikla alabilirsin

ama kalemi ile buyuk ekrani ile donanim yazilim uyumu ile suan da andridli cihazlarin en iyisi note 3 diyebilirim

muthis bi cihaz note 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hocam yani aşağı yukarı aynı performansı verir diye düşünüyorum ekran boyutu fazla önemli değil, dediğim gibi 1500-1600 TL ye pasaport kayıtlı N9005, S800 lü NOTE 3 ler bulunabiliyor, s5 ise 2000 TL en kötü, 500 TL fark vermeye gerek varmı ?
  • Performans olarak aynı seviyede olurlar. Bu kıyaslamada S5 ekran,kamera,parmak izi okuyucu,suya karşı dayanıklı olma ve kalp ritmi ölçer ile ön plana çıkıyor.

• new-desing N kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi doğruya doğru bana kalırsa çoğu kimse günlük hayatta parmağını yukardan aşağı 2-3 kez geçirerek kilit açmayla uğraşmaz kalp ritmi sensörüde aynı şekilde tansiyon aletiyle ölçüyor çoğu kişi zaten,kamera olarak Note 3 ile aşağı yukarı aynı derecededir diye düşünüyorum açıkcası siz ne diyorsunuz bu işe
  • Ahmtcnars A kullanıcısına yanıt
    Kamera olarak gündüz çekim detaylarynda S5 önde ancak göz ardy edilebilir bir fark. Esas fark fla?syz az y?ykly ortam çekimlerinde. S5 bu durumda ciddi fark atyyor. Note 3 ise gerçekten bu ko?ulda synyfta kalyyor.

• new-desing N kullanıcısına yanıt
    Hocam peki note 3 ün ışıksız çekimleri çok mu kötü, yani 500 TL gibi fark için değebilecek bi fark varmı arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katana gore takıl. Hangisini begendiysen onu al. Sonuçta kullanacak kişi sensin.

• SteelAdjustment S kullanıcısına yanıt
    Performans olarak beni üzmemesini istiyorum o yüzden
  • Şu anda ben s5 kullanıyorum. Note 3 kullandım. Eğer taşımak sorun değilse kesinlikle note 3 derim. Note 3 ü daha çok sevmiştim.
    samsung alarak üzülceksin zaten, note3/s5 farketmez. note3'ün phablet olması nedeniyle piyasada pek alternatifi yok ama;

sonucta ikisinin de üstünde samsung yazıyor; aklımıza ne geliyor samsung deyince?

dandik bi arayüz, takılmalar, donmalar, frame atlamaları, ucuz malzeme, pahalı bi teknik servis bir de iyi kamera

karar sizin :)
  • bedlam kullanıcısına yanıt
    Hocam peki performans yada kamera olarak note 3 den farkları neler, bu arada Türkiyede satılan N9000Q exynoslu Note 3 amayacağım, N9005 Snapdragon 800 lü Note 3 alacağım,sizce 1500 TL gibi bir fiyata alınırmı N9005 Note 3 ?
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Touchwiz arayüzünü kullanacağımı söyleyen kim N9005 alacağım için servisle uğraşma şansım olmayacak, aldığım gün direk cyanegonmod yükler keyfime bakarım,yani dediğiniz gibi touchwiz arayüzü çekilmez
  • Performans olarak aynı gibi ama 3gb ın verdiği rahatlık başka. Bendeki hayal kırıklığı parmak izi okuyucudan ve diğer sensor den kalp ritmi olan. İkisi de berbat çalışıyor bence. 5s in parmak izi okuyucusuna bayıldım(iphone). Hem mantık olarak hem kullanım olarak hatalı s5 teki okuyucu.
    Ben merak ediyorum bazen bir teknolojiyi telefona koyarken hiç düşünmüyorlar mı bu telefonu tek elle tutarken açmak zorunda kaldığında parmak izi okuyucunun yok parmağının ucunu çek felan demesinin küfretmeye benzeyebileceğini. Kullanmıyorlar mı acaba hiç. Kapattım parmak izi okuyucuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Touchwiz arayüzünü kullanacağımı söyleyen kim N9005 alacağım için servisle uğraşma şansım olmayacak, aldığım gün direk cyanegonmod yükler keyfime bakarım,yani dediğiniz gibi touchwiz arayüzü çekilmez

o da bi seçenek tabi ama rom kurcaksanız samsunga ne gerek var ki? nexus alın paranız cebinizde kalsın.

iyi kamera olmazsa olmaz diyorsanız zaten diyecek lafım yok, söylediğiniz cihazlar gayet iyi. illa ikisi diyorsanız tabiki de s5
    500 tl tabiki etmez. Fiyat aralığı yakın olsa kamera önemli bir özellikse S5 alınabilir yoksa gerek yok.

• Note 3 kullanıyorum gerçekten memnunum herhangi bir sorun çıkartmadı şu ana kadar tavsiye ederim.
    Fiyat farkına gelirsek sadece yeni olduğu için bu fiyatta ve gerçekten günlük hayatta
    parmak izi okutma falan bir işe yaramaz sadece daha çok ilgi görsün diye yapılmış bir şey.
  • Samsunga o kadar para verilmez hocam bekle xperia z2 al bende samsung kullaniyorum

• performans istiyorsan samsung almayacaksın en fazla 1 yıl sonra s3 gibi çöp hale geliyorlar z2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Performans olarak beni üzmemesini istiyorum o yüzden

2 telefondan şu anda performans bakımından en iyi telefonlardan.Bu konuda kafana takma.Ama s5'e de sırf yeni çıktı diye o kadar para vermeye değmez diye düşünüyorum.Aralarında uçurum farklar yok.Note 3 daha mantıklı seçim olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.