Şimdi Ara

Galaxy S4 + Kılıf 1599 TL + Axess %10 Chip Para Teknosa.com (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
6.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat gerçekten çok iyi alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

8de bittigine eminmisiniz sabah gidip alcaktim tuh

indirim zaten net e özel indirim mağazalarda geçerli olmaz neyse herşeyi geçtim bu tür konulara girince kendimi bayağı fakir hissediyorum bir telefona düşünmeden 1500 1600 lira verenleri görünce :) herkes hayrını görsün orası ayrı tabi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocamhttp://www.teknosa.com/pages/ramazan-2013 sabah 8 de bitiyormuş. gidip alacam demişsin ama mağazada bu fiyata satmıyolardır ama teknosa.comdan sipariş verirken mağazadan teslim alacağım diye bi seçenek var. internetten sipariş verip yarın mağazadan teslim alınabilir anladığım kadarı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

adwin uygulamasını telefonunuza indirin 30 tl daha indirim kodunu kullanın.

Teşekkürler sayende 30tl daha indirimli aldım.

Kardeş nasıl kullandın bu indirim kodunu??? Bende aldım indirim kodunu adwin'den ama kullanamadım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.... :S Asağıdakilerin hepsiyle denedim ama olmuyor kabul etmiyor. :S

Promosyon kodumu kullanmak istiyorum
    Teknosa.com Hediye çekimi kullanmak istiyorum
    Kurumsal kartımı/çekimi kullanmak istiyorum
    Genç Turkcell Promosyon kodumu kullanmak istiyorum
    English Home Promosyon kodumu kullanmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Hocamhttp://www.teknosa.com/pages/ramazan-2013 sabah 8 de bitiyormuş. gidip alacam demişsin ama mağazada bu fiyata satmıyolardır ama teknosa.comdan sipariş verirken mağazadan teslim alacağım diye bi seçenek var. internetten sipariş verip yarın mağazadan teslim alınabilir anladığım kadarı ile

bu saatte zor hocam para cepte havale yapma imkani yok internetten yapilan satista nasil bir geliri varki bunlarin internetten bu fiyata magazadan daha pahaliya satiyolar. sonucta alinacak mal ayni telefon. gene yazicioglunun ordaki telefonculara bakcaz heralde saglik olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

quote:

quote:

Kardeş nasıl kullandın bu indirim kodunu??? Bende aldım indirim kodunu adwin'den ama kullanamadım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.... :S Asağıdakilerin hepsiyle denedim ama olmuyor kabul etmiyor. :S

hocam Google Chrome ile girin explorerda ben de kullanamadım. promosyon kodu kullanmak istiyoruma tıklayın ve o alana girin ama axes kampanyası ile birleşmez dedi müşteri hizmetleri haberin olsun. axesle almıyosan sorun yok. bu arda kılıf hediyesi sadece siyahda var sandım beyaz içinde varmış ben yanlışlıkla kılıfsız aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 16 Temmuz 2013; 1:01:19 >

• ödeme işleminde hata veriyor sizdede öylemi acaba deneyen varmı çok yoğun sanırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam Google Chrome ile girin explorerda ben de kullanamadım. promosyon kodu kullanmak istiyoruma tıklayın ve o alana girin ama axes kampanyası ile birleşmez dedi müşteri hizmetleri haberin olsun. axesle almıyosan sorun yok. bu arda kılıf hediyesi sadece siyahda var sandım beyaz içinde varmış ben yanlışlıkla kılıfsız aldım.

Yahu kampanyanın acıklama kısmında bırlesmez vs dıye bırsey yazmıyor dıye sorsaydınız keske hocam ; bende ısgıllendım sımdı ..

" Axess’e özel %10 Chip-para kampanyası 15-16 Temmuz 2013 tarihlerinde, sadecewww.teknosa.com adresinden, Axess, Wings, Carrefour Axess ve de sanal kart ile yapılan 200 TL üzeri tek ödeme ve vade farksız taksitli işlemlerde geçerli olup, %10 Chip-para kampanyasından kazanılacak puan tutarı en fazla 100 TL olacaktır.
    Kazanılan chip-para 1 gün sonra karta yansıyacaktır. %10 Chip-para kampanyasından her müşteri 1 kez faydalanabilir. Wings ile yapılan işlemlerde chip-para değerinde ekstra mil puan kazanılacak olup, kazanılan mil puanlar işlem tarihinden 1 gün sonra yüklenecektir.
    Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde teknosa.com hediye çeki kampanyası geçerli değildir. "

• quote:

Orijinalden alıntı: ehliask

quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu kampanyanın acıklama kısmında bırlesmez vs dıye bırsey yazmıyor dıye sorsaydınız keske hocam ; bende ısgıllendım sımdı ..

" Axess’e özel %10 Chip-para kampanyası 15-16 Temmuz 2013 tarihlerinde, sadecewww.teknosa.com adresinden, Axess, Wings, Carrefour Axess ve de sanal kart ile yapılan 200 TL üzeri tek ödeme ve vade farksız taksitli işlemlerde geçerli olup, %10 Chip-para kampanyasından kazanılacak puan tutarı en fazla 100 TL olacaktır.
    Kazanılan chip-para 1 gün sonra karta yansıyacaktır. %10 Chip-para kampanyasından her müşteri 1 kez faydalanabilir. Wings ile yapılan işlemlerde chip-para değerinde ekstra mil puan kazanılacak olup, kazanılan mil puanlar işlem tarihinden 1 gün sonra yüklenecektir.
    Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde teknosa.com hediye çeki kampanyası geçerli değildir. "

axeste yazmıyor ama adwinde başka kampanyalarla birleşmez yazıyordu. öyle hatırlıyorum. ama müşteri temsilcisi önce büyük ihtimalle dedi sonra kesin dedi o da tam emin değildi. ben şimdi tekrar bi sipariş verdim. kılıflı olandan ödemede sıkıntı olmadı. diğerini arayıp iptal ettim

• Adwin indirimiyle aldım, Avantajix üzerinden gittim ama henüz para iadesi görünmüyor orada, en olmadı 1569 TL'ye almış oldum.

Ne zamandan beri hediye almak istiyordum, kafamı çok kurcalıyordu, aldım kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlylegend

ödeme işleminde hata veriyor sizdede öylemi acaba deneyen varmı çok yoğun sanırım

üstteki mesajda da belirttim ben simdi tekrar sipariş verdim ödemede sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastaci

Adwin indirimiyle aldım, Avantajix üzerinden gittim ama henüz para iadesi görünmüyor orada, en olmadı 1569 TL'ye almış oldum.

Ne zamandan beri hediye almak istiyordum, kafamı çok kurcalıyordu, aldım kurtuldum

aynen hocam bende aldım kurtuldum :) avantajixte çıkar merak etmeyin. çıkmazsa da para iade sorgusu yapıyosun. teknosaya itiraz yolluyolar sonra çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

çok iyi fiyat birkaç gün önce kliksada da 1549 tl ye geliyordu ...
    bu fiyatların dahada düşeceği anlamına mı geliyor..

beklesek mi alsak mı?

düşer :) hangi tlf fiyatı düşmedi ki :p
  • Ne yapdıysam adwin'den aldıgım kodu 3 browser'dada Mozilla,explorer ve chrome denedim ama kullanamadım kabul etmiyor. :S Ödeme şekli olarak bonus tek çekim, 5 taksit ve havale denedim hiç birinde kabul ettiremedim.:S

Çek/Kod Bulunamadı. Banka Seçimi veya Numarayı Kontrol Ediniz. yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 16 Temmuz 2013; 1:35:51 >
  • quote:

Ne yapdıysam adwin'den aldıgım kodu 3 browser'dada Mozilla,explorer ve chrome denedim ama kullanamadım kabul etmiyor. :S Ödeme şekli olarak bonus tek çekim, 5 taksit ve havale denedim hiç birinde kabul ettiremedim.:S

"Promosyon kodumu kullanmak istiyorum" seçeneğinden kodu girdiğine emin misin? Ben oradan girdim ve tak diye düştü 30 TL.
    Kodu gir, kullan de, 2-3 saniye sonra indirim yukarıya yansıyor.
  • quote:

quote:

Ne yapdıysam adwin'den aldıgım kodu 3 browser'dada Mozilla,explorer ve chrome denedim ama kullanamadım kabul etmiyor. :S Ödeme şekli olarak bonus tek çekim, 5 taksit ve havale denedim hiç birinde kabul ettiremedim.:S

"Promosyon kodumu kullanmak istiyorum" seçeneğinden kodu girdiğine emin misin? Ben oradan girdim ve tak diye düştü 30 TL.

Yansımıyor iste dostum. İnan 1 saattir ugrasıyorum dusmuyor. yukarda yazmış oldugum yazıyor. :S sağlık olsun. Herseyde vardır bi hayır almakdan vazgeçtim.

Zaten kampanyada sona erdi...Ürünler satıştan kaldırıldı.Galiba stoklar tükendi!!

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 16 Temmuz 2013; 1:46:56 >

• quote:

quote:

quote:

Yansımıyor iste dostum. İnan 1 saattir ugrasıyorum dusmuyor. yukarda yazmış oldugum yazıyor. :S sağlık olsun. Herseyde vardır bi hayır almakdan vazgeçtim.

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.Selametle.

Olanda da olmayanda da vardır bir hayır, canını sıkma, belki yarın olur daha düşük fiyata başka bir yer satar, biz vururuz kafamızı duvarlara

Rica ederim.

edit:
    quote:

04-WWW TEKNOSA COM I 16/07/13
    ****** 1,569.00 TL SATIŞ (8 TK) puan: 1.57

Ben 5 Taksit seçmiştim, İşbankası sağolsun 3 daha eklemiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pastaci -- 16 Temmuz 2013; 1:49:57 >

• biz alana kadar site gitti ürün bitti hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlylegend

biz alana kadar site gitti ürün bitti hayırlı olsun

Burada hala gözüküyor. İlk sayfada ki linkte sorun çıkıyor. Siyah kılıf hediyeliler bitmiş sadece.

http://www.teknosa.com/arama/?s=SAMSUNG%20I9500

• beyler şuan s4 beyazı sepetine ekleyebilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.