Şimdi Ara

Galaxy S4 + Kılıf 1599 TL + Axess %10 Chip Para Teknosa.com (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
6.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anatolia28

quote:

Orijinalden alıntı: Bir TC Vatandaşı

1599 - 100 tl chip para avantajix üzerinden %1,60 oran var o da 25 tl yapıyor
    kısacası telefon 1599-125=1474 tl ye geliyor
    samsung türkiye garantili ise şu ana kadar ki en iyi fiyat

Axess’e özel %10 Chip-para kampanyası 15-16 Temmuz 2013 tarihlerinde, sadecewww.teknosa.com adresinden, Axess, Wings, Carrefour Axess ve de sanal kart ile yapılan 200 TL üzeri tek ödeme ve vade farksız taksitli işlemlerde geçerli olup, %10 Chip-para kampanyasından kazanılacak puan tutarı en fazla 100 TL olacaktır.

Kazanılan chip-para 1 gün sonra karta yansıyacaktır. %10 Chip-para kampanyasından her müşteri 1 kez faydalanabilir. Wings ile yapılan işlemlerde chip-para değerinde ekstra mil puan kazanılacak olup, kazanılan mil puanlar işlem tarihinden 1 gün sonra yüklenecektir.

Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde teknosa.com hediye çeki kampanyası geçerli değildir
    .

sitede yazmıyor böyle bir bilgi ?

%10 chip para kampanyasından bahsediyorsunuz galiba

http://www.teknosa.com/pages/axess-chip-para

• Yanılmayın her internet sitesi keyfi 7 gün iade süresi sunuyor kutunun açılıp açılmaması önemli değil
  • Fiyat yarın sabah 8'e kadar mış. Teknosa.com'a özel ramazan kampanyası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.kaya

quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

az önce 444 ü aradım, telefon samsung tr garantili, ayrıca herhangi bir sorunda herhangi bir teknosa mağazasına verebiliyormuşuz telefonu.

işte açıklayıcı mesaj.herkes adına teşekkür ederim.

rica ederim ben de aldım aradıktan sonra. hayırlı olsun

ben htc one max 'ın çıkmasını bekliyorum ama açıklayıcı mesajınıza kayıtsız kalamadım teşekkür etmek istedim.size hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitle alıp nakde çevirmeyi düşünen olursa 1450TL'den alabilirim arkadaşlar,İsanbul için elden teslim olarak.Dist. garantili ve kapalı olarak.
    Ölücü yaftası yapıştıracak arkadaşlar olabilir belki,ben sadece nakit paraya ihtiyacı olanlar için yazdım

• 400 lira çekim var iadeden gelen. Onu kullanmak için mağazaya gitmem lazım. Mağazaya gidip alsak, kılıfı da veriyorlar mı? Puan alabiliyor muyuz yine? Eğer öyleyse sırf şu çeki değerinde elden çıkarmak için bile Teknosa'dan alabilirim. Bu ürün dışında alınacak tek bir ürün bulamadım, babam bir telefon almıştı onu geri verdim, 6 aydır çek bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

400 lira çekim var iadeden gelen. Onu kullanmak için mağazaya gitmem lazım. Mağazaya gidip alsak, kılıfı da veriyorlar mı? Puan alabiliyor muyuz yine? Eğer öyleyse sırf şu çeki değerinde elden çıkarmak için bile Teknosa'dan alabilirim. Bu ürün dışında alınacak tek bir ürün bulamadım, babam bir telefon almıştı onu geri verdim, 6 aydır çek bende

Kampanya saat sabah 8'de bıtıyor. Magazadan alma sansın yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dere35

quote:

400 lira çekim var iadeden gelen. Onu kullanmak için mağazaya gitmem lazım. Mağazaya gidip alsak, kılıfı da veriyorlar mı? Puan alabiliyor muyuz yine? Eğer öyleyse sırf şu çeki değerinde elden çıkarmak için bile Teknosa'dan alabilirim. Bu ürün dışında alınacak tek bir ürün bulamadım, babam bir telefon almıştı onu geri verdim, 6 aydır çek bende

hmm, neyse artık kısmet değilmiş Teknosa bile bu fiyata satabiliyorsa diğer firmalarda yakında başlar

• quote:

quote:

quote:

hmm, neyse artık kısmet değilmiş Teknosa bile bu fiyata satabiliyorsa diğer firmalarda yakında başlar

Teknosa bile dediğin Türkiyenin en büyük teknoloji marketi
    Rekabet gücü çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

quote:

quote:

Teknosa bile dediğin Türkiyenin en büyük teknoloji marketi
    Rekabet gücü çok fazla

Demek istediğim Teknosa genelde denk firmalara göre daha pahalı fiyattan satar, onlar bile bu fiyattan sattıysa diğerleri de yakında düşer.

• quote:

distrübütör ürünü değildir nerden o kanıya vardınız ?

Aksini nasil iddia ediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

adwin uygulamasını telefonunuza indirin 30 tl daha indirim kodunu kullanın.

Teşekkürler sayende 30tl daha indirimli aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

aradım sordum çünkü
  • teknosa.com da üye girişi yapamıyorum.. aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

aradım sordum çünkü

teknosa mağazalarında ne garantisi altındaysa bu telefonda o garanti altında yani samsung garantili. Müş hiz. Telefonda konuşurken bizzat teyit ettirdim o da tekrarladı aksini iddia ederlerse bizim için sesleri kaydediyorlar ya onu delil gösteririm artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: georgess

teknosa.com da üye girişi yapamıyorum.. aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Bende sorun yok

• Sipariş verdim.
    konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • teknosa.comdan alacaklar ve axesi olmayanlar ios veya androidden adwin uygulamasından 30 tl indirim çeki alıp bi de avantajix kullanırlarsa 1599-30-21=1548 e geliyor.Ben öyle aldım. Axess kampanyası ile indirim çeki aynı anda olmuyormuş müşteri hizmetleri öyle dedi.

Kargoya veriliş süresini müşteri hizmetlerine soran oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 16 Temmuz 2013; 0:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

adwin uygulamasını telefonunuza indirin 30 tl daha indirim kodunu kullanın.

Haber veren arkadasa ve sıze tesekkurler hocam
  • 8de bittigine eminmisiniz sabah gidip alcaktim tuh
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.