Şimdi Ara

Galaxy S4 + Kılıf 1599 TL + Axess %10 Chip Para Teknosa.com (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
6.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sabah aradımsaat 8den sonra ve fiyatın 1899tl olduğunu söylediler. anlaşılan kampanya bitmiş arkadaşlar. şuan ki fiyat 1899
  • Bir Teknosa rezaletinin daha sonuna geldik. Çok yakında tekrar görüşmek üzere. Hoşça kalın ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu teknosanin kampanyalarina hastayim millet birbirini parcaliyor. Bi arada turuncu kampanya vardi kuyruklara girilirdi 2 urun satarlardi onlarida arka kapidan aldiklari eş dostlara sonra bitti derlerdi. Bedava verse ben teknosadan bişi almicam. paran ile rezil oluyorsun resmen.
  • Elimde kucuk miktarda cek var almak isteyen olursa pm.

• teknosa.com alışverişi avantajixe yansıyan var mı? ben de gözükmüyor hala

edit:artık gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 16 Temmuz 2013; 14:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhonez

Ya bu teknosanin kampanyalarina hastayim millet birbirini parcaliyor. Bi arada turuncu kampanya vardi kuyruklara girilirdi 2 urun satarlardi onlarida arka kapidan aldiklari eş dostlara sonra bitti derlerdi. Bedava verse ben teknosadan bişi almicam. paran ile rezil oluyorsun resmen.

Nerde o eski kuyruklar...
    Ne güzel gece yarısı battaniyemizi ve 1 termos dolusu çayımızı alıp AVM nin kapısın da yatıya kalırdık. Sabah açılır açılmaz piyasada 3800 lira olan led TV den 1600 TL ye satın alıp 2600 liraya sahibinden üzerinden aynı gün satardık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kargo çıkışları yapılan var mı ?
  • siparişiniz yola çıkmıştır diyor ama kargo bilgileri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqawasazax

siparişiniz yola çıkmıştır diyor ama kargo bilgileri yok

aynen bende de bu yazıyor. kargo bilgileri benim de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: aqawasazax

siparişiniz yola çıkmıştır diyor ama kargo bilgileri yok

aynen bende de bu yazıyor. kargo bilgileri benim de yok

ayyynen benim de böyle yarın çıkar mı ki
  • biz kaçırdık indirimi . kliksa.com hakkında bilgisi olan var mı oradada fiyat iiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuraytugay4

biz kaçırdık indirimi . kliksa.com hakkında bilgisi olan var mı oradada fiyat iiyi

kliksa da sabancı ya ait sitedir. samsung türkiye garantili satış yapıyor.
    daha önce alışveriş yapmış biri olarak sıkıntı yaşamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Bir Teknosa rezaletinin daha sonuna geldik. Çok yakında tekrar görüşmek üzere. Hoşça kalın ;))

s4 en ucuza satan yer teknosa oldu şu ana dek
  • benim iptal etiğimi de kargoya vermiş teknosa. iki tane s4üm olacak :) saka bi yana müşteri hizmetleri teslim almayın. iptal işlemini gerçekleştirelim dedi. ya öyle yapacam ya da almak isteyen birini bulacam bakalım.

edit:iptal ettiğimde de siparişiniz yola çıkmıştır yazıyodu ama yollamamışlar anlaşılan. çünkü kargo bilgisi girmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 17 Temmuz 2013; 12:39:27 >
  • siparişiniz yola çıkmıştır diyor ama her hangi bir bilgi yok bu nasıl iş arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

siparişiniz yola çıkmıştır diyor ama her hangi bir bilgi yok bu nasıl iş arkadaşlar

dün benim de öyleydi suan kargo bilgileri var ve upsden de mesaj geldi.
  • quote:

quote:

siparişiniz yola çıkmıştır diyor ama her hangi bir bilgi yok bu nasıl iş arkadaşlar

telefon ulaştı mı elinize var mı sağında solunda bişeysi
  • quote:

quote:

quote:

telefon ulaştı mı elinize var mı sağında solunda bişeysi

yok hocam ulaşmadı. gün içinde elimde olur gibi. ulaşınca bakacam. bu konu hakkında diğer başlıkta bi soru sormustum. cevaplar mısın? (kliksada bi deneyimin olmuş onun hakkında)
  • Ne rezaleti ya alamayanlar teknosaya çamur atıyo gayet de iyiydi fiyat kargo bugün elimde, şu an dagitimdayms

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.