Şimdi Ara

Galaxy S4 / güncelleme sonrası YAVAŞLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Telefonumun modeli Samsung Galaxy S4. Güncelleme geldi.Yükledim.Çocuk Modu,Deezer falan gibi yeni uygulamalar geldi.Şimdi sorunum şu.bu en son güncellemeden sonra cihaz çok yavaşladı.mesaj yazamıyorum cihazın hızı harikaydı.şimdi güncellemeden sonra mesaj yazamıyorum o derece yavaşladı.format attım aynı şekilde sorun devam etmekte...
    1.Bu güncellemeyi geri gönderebilirmiyiz ? ( yani güncellemeyi silip eski hale getirebilirmiyiz ? )
    2.Veya yapableceğim başka yöntem var mı root dışında. telefonun orjinalliğini bozmadan.
    elimden geleni yaptım.işte gerksiz kullanamdğım uygulamarı devre dışı bıraktım. s voıce yi kapattım (home tusuna iki kez basıldıgında gelmesini kapattım)
    geliştirici modda gpu 2d hızına cıkardımç animasyon pencerelerini 0.5 sn ye indirdim. baska tavsiyeniz var mı.Yardımlarımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

• Odin ile onceki surumlere dönülüyor mu ? S4 Minide her surume donus yapamiyorsun.Eğer dönülüyorsa odin ile halledin.
    Full Wipe yaptiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeden sonra verilerinizi yedekleyerek hard reset atin. Eski hizina kavusacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full Wipe ? nedir ses açma home guc tusu basılı tutunca bi ekran geliyo wipe data factory falan mı demek istediniz ??

Ayrıca Odin nedir ? yasal veya telefonun orjinalliğiyle oynar mı veya granti kapsama dışına çıkar mı ?
  • arkadaşlar düzeldi.ilgilerinizi çok teşekkür ederim.Hard Format Attım üstüne ayarlardannormal fabrika verilerine sıfırla dedim yedek medek aldırtmadım sil dedim....eski hızına döndü.. teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.