Şimdi Ara

Galaxy S4 (GT-I9500) Miui ROM Port Edecek Biri Aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xda-Developers sitesinde GT-I9505 için zaten halihazırda Miui ROM port edilmiş durumda. Fakat Türkiye'de satışa sunulan GT-I9500 kodlu Galaxy S4 modeli için Miui ROM port edilmiş değil şuan itibariyle.
    Buradaki linkte port ile ilgili bazı bilgiler ve talimatlar var galiba. Belkide bir yarışmaya yer verilmiştir. (İngilizcem zayıf olduğu için tam olarak anlamış değilim.)
    Buradaki linkte de çeşitli konular açılmış durumda.
    ROM işinde tecrübeli arkadaşlara rica ediyorum. Bizim ülkemizde satılan Galaxy S4 modeli olan GT-I9500 içinde dünyaca ünlü ROM çeşitlerinden olan Miui ROM için port çalışması yapmanızı rica ediyorum. İnşallah bizim Galaxy S4 sahiplerinin de keyifle kullanacağı Miui ROM port edilir.

• MIUI ekibi I9500 gibi bir cihazı pas geçmeyeceklerdir elbette.

CyanogenMod tabanlı bir ROM çıktığında MIUI nin port edilmesi,hatta MIUI ekibinin resmi olarak çıkartması an meselesi.
  • İnşallah @-forumber- ustam. Ümidimi yitirmedim de değil. GT-I9505 için çıkan Miui ROM bizim için hala gelmedi. Bu arada seninle forumun Huawei bölümden tanışıyoruz galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i9500 için exynos kaynak kodları yayınlanmadığı için cyanogenmod yapılamıyor ve dolayısıyla miui samsung kodları vermeden hayal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

i9500 için exynos kaynak kodları yayınlanmadığı için cyanogenmod yapılamıyor ve dolayısıyla miui samsung kodları vermeden hayal

Hocam Samsung zaten Galaxy S4 ile gözümden düştü iyice. Kendi ürettiği platforma destek vermekten aciz daha. Exynos'un kaynak kodları yayınlanmamış halen. Resmen GT-I9500 versiyonuyla satışa sunulan Galaxy S4 için ikinci sınıf ülke konumuna getirildi ülkemiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: technosdroid

quote:

i9500 için exynos kaynak kodları yayınlanmadığı için cyanogenmod yapılamıyor ve dolayısıyla miui samsung kodları vermeden hayal

Hocam Samsung zaten Galaxy S4 ile gözümden düştü iyice. Kendi ürettiği platforma destek vermekten aciz daha. Exynos'un kaynak kodları yayınlanmamış halen. Resmen GT-I9500 versiyonuyla satışa sunulan Galaxy S4 için ikinci sınıf ülke konumuna getirildi ülkemiz.

Zamanında cihaz ilk çıktığında i9505 alın dediğimde forumdan biri bana gerizekalı demişti . Geçen gün asphalt 8 konusunda i9500 kullananlarla dalga geçtiğim için yine topa tutuldum ama hep nedense ben haklı çıkıyorum

• quote:

Mümkünatı var. MIUI,resmi ROM lar üzerinde patch yapılarak çalıştırılabiliyor. Bu patch, MIUI ekibi tarafından resmi olarak her hafta güncelleniyor fakat resmi bir ROM a entegre edilmesi çok zor. Hele toucwiz gibi bir ROM için imkansız bir hal alabilir,belki de bu yüzden I9500 için bir MIUI ROM çıkmamıştır.

quote:

Orijinalden alıntı: technosdroid

Bu arada seninle forumun Huawei bölümden tanışıyoruz galiba.

Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Samsung, Galaxy S4 modelinin GT-I9500 versiyonu için kaynak kodları açıklamış galiba. Konuyla ilgili link aşağıda.

• Su resmi stock google surumu 4.3 ciksa oda yeter.
    Gerci ben stok rom u daha cok begeniyorum.

Guc yonetimi
    islemci sicakligi gibi konularda
    4.3 un bir an evveli cikmasi gerek.

• Arkadaşlar müjdeli bir haberim var Miui ROM sevenlere. An itibariyle yeni gördüğüm bir oylama açılmış durumda. Miui ROM için HTC One ve Samsung Galaxy S4 (GT-I9500) bir yarış içerisindeler. Sanırsam hangisi önde bitirirse oylamayı ona port edilecek ilerleyen günlerde. Aşağıdaki linkten ilgili konuya ve oylamaya ulaşabilirsiniz.

• http://forum.donanimhaber.com/m_83560917/tm.htm

Burada konuyu açtım. Miui Rom i9500 için indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.