Şimdi Ara

Galaxy S4 Çöp mü oldu ? Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün telefonumu sarjı %17 de iken şarja taktım. Yaklaşık 2 saat geçtikten sonra şarjı %54 anca oldu. Bende daha hızlı şarj olsun diye telefonu kapattım gittim. Daha sonra telefonu şarjdan çıkardım telefonu açmaya çalıştım , açılmadı. Hiçbir şekilde tepki vermedi. Sonra şarj kablosunu tekrar taktım , telefon normal şarj dolan ekran açıldı. Kablo takılı iken telefonu açtım. Sorunsuz bir şekilde açıldı. Şarj %17 idi. Sonra kabloyu çıkarınca telefonun ekranı tamamen pembe oldu kaldı. Bende pili çıkardım tekrar taktım. Yine aynı sadece kablo takılı iken açılıyor. Sarjda %0 %1 gözüküyordu. Neyse bugün telefonum artık hiçbir şekilde tepki vermiyor. Başka pil ile denedim ondada tepki yok ? Daha önce hiç bir sorunu yoktu. Batarya ve şarj aleti orjinal. Neden olmuş olabilir bu sorun ?

Sonuç :

Anakart çöp. Değişmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. B -- 28 Kasım 2014; 21:54:23 >

• O kablo çok hassas, bozulmuş olabilir. Farklı bir şarj kablosuyla deneyin fakat orjinal olması lazım. Bir de pilde şişme fark ettiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilde sorun yoksa cihazınızda sorun var. Birşeyler yanmış olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilde fiziksel olarak bir sorun yok gibi. Ellediğimde ortası biraz sert sanki. Ama herhangi bir şişme yok. Şarj kablosu da sorunsuz. Başka şarj aleti ile de denedim.
  • Kablodan dolayıdır benimkide aynı durumdaydı kabloyu değiştim düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 farklı şarj aleti ile denedim birşey değişmedi.

Telefonun pil yuvasında sorun olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. B -- 23 Kasım 2014; 23:11:47 >
  • Geçmiş olsun hocam sorunu çözebildinmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha çözemedim. Bu hafta içersinde bir teknik servise göndereceğim.
  • hocam hemen neden olmuştur demeyin teknik servis değiliz burada sadece öngörü yapıyoruz.

telefonun bataryayı tanıyan yerinde sıkıntı olmuş olabilir farklı batarya ile denedim diyorsun.

garantisine vermek için boşa beklemeyin.
  • Telefonu iki farklı yere gönderdim. İkiside anakartın değişmesi gerektiğini söyledi.

Sonuç : Anakart çöp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.