Şimdi Ara

Galaxy S3 Whatsapp Sorunu acil yardım! [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Büyük bir hevesle Galaxy S3'e Whatsapp yüklemeye çalıştım ancak internet hatası veriyor ne olduğunu anlamadım yardım edebilirseniz çok ama çok minnettar kalırım hatanın resmini yollayacağım

H+ diye bir şey çıktı yukarı da ne olduğunu hiç bilmiyorum ilk Android telefonum pek bilgim yok yardım ederseniz sevinirim

Aceleden resim yükleme işlemini birbirine kattım karıştırdım kısa yoldan link vereceğim affınıza sığınarak :http://img32.imageshack.us/img32/1845/screenshot2012062400080.png

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung S3 WhatsApp Sorunu: Çözümler ve Destek

Samsung S3 veya S3 Mini kullanıcıları, WhatsApp'ı yüklemekte veya kullanmakta zorluklar yaşayabilirler. Bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Uyumluluğu Kontrol Et: Samsung S3 ve S3 Mini, WhatsApp'ı destekler. Ancak, cihazın işletim sisteminin güncel olduğundan emin olmalısın.
    • Depolama Alanını Kontrol Et: WhatsApp'ı yüklemek için yeterli depolama alanın olduğundan emin ol.
    • Önbelleği ve Verileri Temizle: WhatsApp uygulamasının önbelleğini ve verilerini temizleyerek yükleme sorunlarını giderebilirsin.
    • Uygulamayı Yeniden Yükle: WhatsApp'ı kaldırıp yeniden yüklemek, yükleme sorunlarını çözebilir.
    • Google Play Hizmetlerini Güncelle: WhatsApp'ın düzgün çalışması için Google Play Hizmetlerinin güncel olduğundan emin ol.
    • Alternatif Uygulamaları Dene: WhatsApp dışında alternatif mesajlaşma uygulamalarını deneyebilirsin, örneğin Telegram veya Signal.

Yukarıdaki adımları takip ettikten sonra hala sorun yaşıyorsan, WhatsApp destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diyor ki sana bir aktivasyon mesajı göndereceğim ama internet yok telefonda. Telefonu bi kapat, ac da belki internet gelir diyor.
    Zaten baktığında da tek çizgi çekiyor telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevabın için teşekkür ederim de hocam ben 4-5 kere kapatıp açtım yok yine yok
  • Şarj kaç gün gidiyor bir de arkadasım?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonnnic

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim de hocam ben 4-5 kere kapatıp açtım yok yine yok

Telefonda internet açık mı? Biliyorsun internet üzerinden bu mesajları alıp gönderiyor
    Olmadı wireless ile bağla

• 3G'i açık gözüküyor işte internet olarak bir de wireless yok şuan kablolu kullanıyorum
  • Arkadaşlar yok mu yardım edecek ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı sorun bende de oldu. Wireless ile aktivasyon oluyor ancak bu sefer de wireless dışında mesajlasamiyorsun. En azından bende öyle olmuştu. Daha sonra telefonu fabrika verilerine sıfırladim ve tüm sorunlar halloldu. Aktivasyonu 3G ile yapabildim. Umarım senin sorunun da hallolur bu şekilde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutkocoglu

Hocam aynı sorun bende de oldu. Wireless ile aktivasyon oluyor ancak bu sefer de wireless dışında mesajlasamiyorsun. En azından bende öyle olmuştu. Daha sonra telefonu fabrika verilerine sıfırladim ve tüm sorunlar halloldu. Aktivasyonu 3G ile yapabildim. Umarım senin sorunun da hallolur bu şekilde...

Çook teşekkür ederim kardeşim bir deneyeceğim
  • ya fabrika ayarlarına nasıl döndünüz ??
  • quote:

3G'i açık gözüküyor işte internet olarak bir de wireless yok şuan kablolu kullanıyorum

ayarlardan mobil aglardan erisim noktasina girin yeni apn diyin, apn adina turkcell iseniz turkcell aveasaniz avea vofonsaniz ayni sekilde yazin, apn kismina internet yazin kaydedin, erisim noktasi secenegi icerisinde kendi olusturdugunuz apnyi secin tekrar deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

3G'i açık gözüküyor işte internet olarak bir de wireless yok şuan kablolu kullanıyorum

ayarlardan mobil aglardan erisim noktasina girin yeni apn diyin, apn adina turkcell iseniz turkcell aveasaniz avea vofonsaniz ayni sekilde yazin, apn kismina internet yazin kaydedin, erisim noktasi secenegi icerisinde kendi olusturdugunuz apnyi secin tekrar deneyin

Çok saol valla fabrika ayarlarına döndüreektim eğer okumasaydım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimurgBB

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Çok saol valla fabrika ayarlarına döndüreektim eğer okumasaydım bunu

genelde farkli hat takildigi zaman olusur bu durum, otomatik gelen apnler duzgun calismaz manuel duzeltirsiniz yine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.