Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavaklar0 -- 12 Ağustos 2022; 15:50:47 >

• Bir telefondan beklentileriniz veya kabaca özellikleri sizce nasıl olmalı ? Ona göre bu soruya cevap verilir.
  • fbliberkay arkadaşın dediği gibi beklentiler çok önemli.Ben S3'ü 1 ay önce Turcell'den aldım ve memnunum.Fakat bu telefonda interneti bu kadar çok kullanacağımı bilseydim S3'göre daha büyük ekranlı Note2 alırdım.Geçen gün bir arkadaş da note 2'nin büyüklüğünden şikayet etti.Bende hemen atladım.İstersen senin Note 2 ne karşılık benim S3'vereyim üzerine de 200 ekleyim değişelim dedim.Düşünüyüm dedi.
    Kısacası benim gibi çok fazla telefon ile konuşmuyorsanız,ama bunun yanında sürekli yanınızda,ceketin cebinde taşıyacağınız bir kitabınız+google'nın+ vs olsun hemde bunlara rahatlıkla bakabileyim diyorsanız note 2 alın derim.Başta da söylediğim gibi S3 ten memnunum ama telefondan beklentim internet,e kitap vs olduğu için Note 2 almadığımada pişmanım.Garantili,yeni alınmış bir note 2 bulsam hemen değişim yapmak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

internet çok kullanırım. Sabah akşam otobüste yemek yerken , dershanede her yerde kullanırım.

Ayrıca öğrenciyim. Sabah otobüslerde soru çözmek hoşuma gidiyor. Bazı insanlar otobüste çözemiyor fakat ben eğleniyorum matematik sorusu çözerken. Ama kitap açmak zor geliyor. Sanırım Note2 bunun için ideal.
  • madem konuşmuycn note 2 ile işin ne bi tablet al 300-400 liraya bide internet paketi al tamam işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: joney1st

madem konuşmuycn note 2 ile işin ne bi tablet al 300-400 liraya bide internet paketi al tamam işte

tablet tavsiyesi istemedim 2 telefon arasında karşılaştırma istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Öncelikle bu konuyu açtığım için özür diliyorum. Çok kararsız kaldım ve hızlı cevap alamıyordum.

Yılbaşında telefon alacağım. Note 2 ve S3 arasında kararsız kaldım. 4 konu inceledim baştan sona okudum 2 telefon hakkında. Fakat hala tam artılarını ve eksilerini anlayamadım.

Tavsiyeniz neler ? Kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Telefonda gördüğünüz diğerlerinde artı olan özellikler nelerdir?

Tekrar kusura bakmayın fakat alacağım bu telefonu belkide 4-5 yıl kullanacağım. Detaylı bilgi sahibi olmak istiyorum. Teşekkürler.

Yaklaışık 8 ay S2 kullandıktan sonra Note 2 aldım,S3 te alabilirdim.Fakat 2 gb ram ,3,100mAh batarya ve ekran büyüklüğü beni Note 2 almaya yöneltti.Ekran büyüklüğünü dert etmezsen Note 2 al derim.Aynı özellikler S3 te olsaydı S3 alabilirdim fakat S2 kullanırken 1gb ramin yetersiz olduğunu gördüm.
    2 telefonu da incele,Note 2 yi taşırım diyorsan al gitsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rako

quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Öncelikle bu konuyu açtığım için özür diliyorum. Çok kararsız kaldım ve hızlı cevap alamıyordum.

Yılbaşında telefon alacağım. Note 2 ve S3 arasında kararsız kaldım. 4 konu inceledim baştan sona okudum 2 telefon hakkında. Fakat hala tam artılarını ve eksilerini anlayamadım.

Tavsiyeniz neler ? Kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Telefonda gördüğünüz diğerlerinde artı olan özellikler nelerdir?

Tekrar kusura bakmayın fakat alacağım bu telefonu belkide 4-5 yıl kullanacağım. Detaylı bilgi sahibi olmak istiyorum. Teşekkürler.

Yaklaışık 8 ay S2 kullandıktan sonra Note 2 aldım,S3 te alabilirdim.Fakat 2 gb ram ,3,100mAh batarya ve ekran büyüklüğü beni Note 2 almaya yöneltti.Ekran büyüklüğünü dert etmezsen Note 2 al derim.Aynı özellikler S3 te olsaydı S3 alabilirdim fakat S2 kullanırken 1gb ramin yetersiz olduğunu gördüm.
    2 telefonu da incele,Note 2 yi taşırım diyorsan al gitsin..

ekran boyutu sorun etmem.

Tesekkürler yorum için. note2 alacağım sanırım.

• 4 konu birden incelediysen hemen hemen farklarini ogrenmissindir. Acikcasi bende note 2 almadan once cok ama cok fazla arastirdim karsilastirdim ve note 2 de karar kildim ve cok memnunum. Sayet bu iki telefon arasinda kalanlarin aklindaki en buyuk soru buyukluk farkidir. Aslinda buyuk olmasi bir telefondan fazlasini bekleyenler icin buyuk bir arti. Bi arkadasimda s3 vardi once gereksiz diye laf atiyordu fakat telefonu gorunce kullaninca elinde tutunca aslinda o anladi kendi dediginin ne kadar 'gereksiz' oldugunu. Yani bir s3 ile iphoneden fazlasini yapabilirsiniz fakat bir note 2 ile yaptiginizi s3 ile yapamazsiniz. Sayet aklinizda bir soru varsa bana veya ana konudaki kullanicilara cekinmeden soru sorabilirsiniz bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

4 konu birden incelediysen hemen hemen farklarini ogrenmissindir. Acikcasi bende note 2 almadan once cok ama cok fazla arastirdim karsilastirdim ve note 2 de karar kildim ve cok memnunum. Sayet bu iki telefon arasinda kalanlarin aklindaki en buyuk soru buyukluk farkidir. Aslinda buyuk olmasi bir telefondan fazlasini bekleyenler icin buyuk bir arti. Bi arkadasimda s3 vardi once gereksiz diye laf atiyordu fakat telefonu gorunce kullaninca elinde tutunca aslinda o anladi kendi dediginin ne kadar 'gereksiz' oldugunu. Yani bir s3 ile iphoneden fazlasini yapabilirsiniz fakat bir note 2 ile yaptiginizi s3 ile yapamazsiniz. Sayet aklinizda bir soru varsa bana veya ana konudaki kullanicilara cekinmeden soru sorabilirsiniz bu konuda

ana konudaki bir arkadaş çok asabi. öyle insanlarla muhattab olmaktan hoşlanmadığımdan yazmak istemedim.

Yorumunuz için teşekkürler. Bugün iki telefonuda inceleme şansım oldu. S3'ü aldığımda küçük telefona alıştığımdan büyük geldi. Note2 daha da büyük geldi. Büyük ekrana alışma sorunu olmazsa Note2 alacağım sanırım.

• Kendimce bir problem olacagini sanmiyorum cunku note 2 den onceki telefonum 3.5 inc lik galaxy w idi ama note 2 alinca hic bir problwm yasamadim aksine 'iste bir pda icin ideal boyut budur' dedim. Sizinde bir problem yasayacagini sanmiyorum cunku alismak kolay. Aslinda isin sirri 16:9 ekran oraninda. Bundan onceki note 1 5.3 yadi daha kucuk olmasina ragmen 16:10 orandan dolayi karemsi bir sekil aliyordu ve daha kaba gozukuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrassi -- 8 Aralık 2012; 0:05:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.