Şimdi Ara

Galaxy S3 SİYAH MÜREKKEP Noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi s3 kurbanıyım leke kurbanı siyah ekranda bulunan lekeler turkiyede ve yurtdışında bu telefon kullanıcıları aynı sorun yaşıyor kendim s3 ekran resimini çekemedim ama yurtdışında alan yabancı kişilerde aynı sorun yaşıyor baklaım samsung cepesinde nasıl bir ayıplı mal sattığınını gizlemeyemi çalışıyor yosa s3 kullanıcıları dinlemiyormu!!!!!!

S3 mürekkep lekesi
     Galaxy S3 SİYAH MÜREKKEP Noktalar

Galaxy S3 SİYAH MÜREKKEP Noktalar Galaxy S3 SİYAH MÜREKKEP Noktalar

• diğer forumlarda yorumlar

amoled e özgü bir durum endişe etmene gerek yok.

isaac Nickli Üye
    o sıkıntı neredeyse herkeste var, yok diyen ya dikkatsizdir ya yalan söylüyordur; ben servise götürdüm takan olmadı

samsung'u aradım diyo oyle bişey olması ımkansız dedim internette okuyorum bi sürü konu herkeste varmış ama görülmesi zor oldugu ıcın sıfır ışıksız ortam falan ya. ondan pek dert etmıyorlarmış. diyo oyle bişey olmaz hala hiç ürünlerini kötületmiyorlar samsung bülten bile yayınlamış bu kusur ile ilgili. hatta muşteri temcilcisi direk bana isterseniz gelin paranızı iade edelim bile dedi hatalarını bılıyorlar ama itiraf etmiyorlar bi değişkler

diğer forum yorumlar
    Hocam götürmekten vazgeçtim. Babamın arkadası telefoncu inceledim amoled ekranların genelınde oluyormus. samsung bunun ıcın acıklama yapmıs. zaten bellı olmuyor tek gecelerı bellı oluyor ve telefon açılırken kendını bellı edıyor alt tarafta karınca kadar. çoğu telefonu kullananlar farkında degıl ama dıkkatlıce bakıldıgında gozukuyor tum amoled ekranlarda tek galaxy s3 degıl

• yakında yeni telpa garantili kapalı jelatinli ve açılmamış koruma banrollü s3 aldım ve ilk gün tamamen siyah çekilmiş resmi gecenin köründe açınca ekranın altında bu lekeler görünüyordu. yani düşmeyle ilgisi yok, normal renklerde görünmüyor ekran testini açıp ölü pixel var mı diye baktım ama hiç yok. bu arada karınca kadar değil, baya baya ilk konudaki gibi bunlar kocaman ve aralıklı olarak yaklaşık ekranın alttan 5'te 1'ini kaplıyor.
  • Amoled'in Azizliği ...
  • ertugrul_121 androidin sorunu demiş. İşletim sistemiyle ne alaka :)
    Sorun tüm amoled ekranlı telefonlarda var, normal yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.