Şimdi Ara

Galaxy s3 Samsung yazısında kaldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
24.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu orjinal rom var 4.1.2 romla hiç oynamadım sadece rot yaptım teli ve bi hafta sonra rom toolbox programından bildirim çubuğunun rengini değiştiriyim dedim telefon kitlendi ve açtığımda samsung yazısında kaldı açılmıyor.Wipe cache ve wipe factoryde yaptım hala açılmadı telefon.Aslında hiç uğraşmayıp servise veriyim diyorum garantisi var ama işte rot yapmıştım onu anlayıp garanti dışı ederler mi?bu şekildeyken telefon garanti dışı kalır mı yahut bir öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mak07

Arkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu orjinal rom var 4.1.2 romla hiç oynamadım sadece rot yaptım teli ve bi hafta sonra rom toolbox programından bildirim çubuğunun rengini değiştiriyim dedim telefon kitlendi ve açtığımda samsung yazısında kaldı açılmıyor.Wipe cache ve wipe factoryde yaptım hala açılmadı telefon.Aslında hiç uğraşmayıp servise veriyim diyorum garantisi var ama işte rot yapmıştım onu anlayıp garanti dışı ederler mi?bu şekildeyken telefon garanti dışı kalır mı yahut bir öneriniz var mı?

Wipe lari yapip odinle yeni rom kurarsan acilmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rom yüklersem garanti dışı kalmaz mı ama?bi açıklarsanız sevinirim fazla bilgim yok bu işlerde bi program yüklemek için rot yapıyım dedim bu durumda kaldım.Bu şekilde cihaz garanti dışı mı?
  • quote:

rom yüklersem garanti dışı kalmaz mı ama?bi açıklarsanız sevinirim fazla bilgim yok bu işlerde bi program yüklemek için rot yapıyım dedim bu durumda kaldım.Bu şekilde cihaz garanti dışı mı?

Rootladigin icin zaten garanti disi kalmis acmadanda tekrar garanti icine sokamazsin download moda giriyormu telefon?

• evet şuan aldım ne yapmam gerekiyor :/
  • Bu sitedekileri yapıp kurtarabilirsin telefonu.Sırayla yaparsan sorun çıkmaz.

http://www.konsept.net/ipucu/samsung-galaxy-s3u-odin-programi-ile-guncelleme/

@mak07
  • Çok teşekkür ederim deniyorum şimdi.Fakat telefon açılmadığından 8-9-10-11-12 işlemlerini yapamıcam sıkıntı olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok teşekkür ederim deniyorum şimdi.Fakat telefon açılmadığından 8-9-10-11-12 işlemlerini yapamıcam sıkıntı olur mu?

6 dan 14 e atlayıp devam et.Sıkıntı çıkmaz.
  • Ne kadar teşekkür etsem az çok saol :) Bu sorunu yaşayan arkadaşlar gönül rahatlığıyla bu yöntemi kullanabilirler.Orjinal stock romu indirin Odin ile kurun.Telefon eskisi gibi olucaktır.Stock rom yükleyince sayaç artmadığı için telefonda garanti dışı kalmıyor.Bu sayede baya bi araştırmada yapmış oldum :)
  • yanlız sayaç artmaz ama senin daha önce root attığın için zaten sayacın artmış durumda
  • ne diye root attın
  • Telefona orjinal ROM attıktan sonra root'layıp Triangle Away programını yükleyip aç. İnternetten dosya indirecek 7 MB. Sonra Reset Flash Counter'a bas. Telefon yeniden başlayacak. Karşına gelen ekranda ses arttırma tuşuna bas ve bekle. Sayaç sıfırlanacak ve telefonun tekrar garanti kapsamına girecek. :)

NOT : Programı kullanmadan önce ayarlardan dili İngilizce olarak değiştir.

Link : dl.xda-developers.com/attachdl/1b178c7937db9b9afa438704892ea0d6/5176d77c/1/8/2/2/0/0/7/TriangleAway-v2.90.apk

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

ne diye root attın

Ne var ki root'lamasında? Bence kernel bile atmalı. Böyle dümdüz stock ROM'la bir gün gitmiyor şarjı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AHOME

quote:

ne diye root attın

Ne var ki root'lamasında? Bence kernel bile atmalı. Böyle dümdüz stock ROM'la bir gün gitmiyor şarjı. :)

haaa şarj için kılıflar var ama onun yanında pek gereği yok bence
  • quote:

quote:

quote:

ne diye root attın

Kılıf demek artı para ve kılıfı da şarj edeceksin ama ben bitmemesini sağlamak diyorum. Hem de fazladan elektrik masrafından kurtulacaksın. Bir de Android'de root olmazsa olmazdır. En basitinden yedekleme programından RAM programına yapmak istediğin çoğu şey için root gerekli. Ha diyorsan ki ben bu işten anlamam. Sadece alo diyip Facebook'a girip iki oyun oynarım, o zaman yapmana gerek yok. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne diye root attın

Kılıf demek artı para ve kılıfı da şarj edeceksin ama ben bitmemesini sağlamak diyorum. Hem de fazladan elektrik masrafından kurtulacaksın. Bir de Android'de root olmazsa olmazdır. En basitinden yedekleme programından RAM programına yapmak istediğin çoğu şey için root gerekli. Ha diyorsan ki ben bu işten anlamam. Sadece alo diyip Facebook'a girip iki oyun oynarım, o zaman yapmana gerek yok. :)

benim bildiğim kasan telefonlara root atılır maşallah s3 ram sıkıntısı hariç bir sorunu yok

• Yok kardeş yanlış biliyorsun ama kasan telefona root atılıp belli programlarla kasma giderilebilir. :)

• Ama download moda girdiğimde Custom Binary Download=No,Current Binary=Samsung Offical,System Status=Offical yazıyor..ve 4.1.1 kurmuştum direk güncelleme geldi.Sayacın artıp artmadığını burdan bakmıyomuyuz?custom rom fln hiç birşey yüklemedim tek yaptığım root sonra orjinal stock romunu yükledim
  • Bir de verdiğiniz linke giremedim
  • sen rootu yapamamışsın bence root sayacı artırır çünkü orda samsung official yazıyorsa sorun yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.