Şimdi Ara

Galaxy s3 Samsung yazısında kaldı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
24.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rootu Odinle yapmadım ondan olabilir mi?Framaroot diye bi program vardı onunla yaptım.Root yaptığıma eminim çünkü Powerampi kullanabilmek için Luckypatch mi ne öyle bir program vardı ordan işlem yaptım hatta.
  • olabilir belki bilmiyorum
  • Şimdi tekrar baktım download moda aynen yazdığım gibi yazıyor garanti dışı değildir di mi?
    Bu arada cevap veren herkese tekrar teşekkür ederim ilginiz için
  • Sen işlemcideki açık ile root yapmışsın büyük ihtimal. O yüzden sayaç artmamış. Garanti dışı değil o zaman telefonun hiç uğraşmaya bile gerek yok. Benim verdiğim linke de gerek yok. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak07

Şimdi tekrar baktım download moda aynen yazdığım gibi yazıyor garanti dışı değildir di mi?
    Bu arada cevap veren herkese tekrar teşekkür ederim ilginiz için

Sen sadece Root yetkisi verdiğini sanmışsın demekki root etsen telefonun açılış ekranında /!\ bu şekilde sarı ünlem ekran çıkıyor. Ve senin No yazıyor dediğin kısıma 1 yazısı geliyor. Uzun lafın kısası root edememişsin o cihazı. Custom rom yüklemekten korkmayın. Kendi telefonuma geçen gün baktım, 49 sefer rom atmışım bugün servise garantiye yollucam. 300k direnç ve 1 usb kablo ile custom binary No yaptım 10 saniyemi almadı

takılmayın o sayaç meselesine

• Dedigim gibi odinle degil framarootla yaptim.Telefon rootlu olmasa easy touchdaki ozelliklerin tamamini nasil kullanabilirim?titanium backup ayni sekilde.Supersudan izinleri nasil yonetebilirim?Ilginc geliyo ama gercek bu sayac 0 .Uzun bi sure bulasmayi dusunmuyorum bu islere artik telefonin garntsi bter oyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun root ile alakası yok, samsung galaxy s3'ler aldıktan 150-200 gün sonra böyle çökmeler yaşayabiliyor. Geçen gün ne yazıkki benimde başıma geldi ve bütün verilerim gitti. İnternete galaxy s3 is dead yazdığınızda bu problemin uluslararası bir sorun olduğunu ve birçok kişinin yaşadığını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Bu sitedekileri yapıp kurtarabilirsin telefonu.Sırayla yaparsan sorun çıkmaz.

http://www.konsept.net/ipucu/samsung-galaxy-s3u-odin-programi-ile-guncelleme/

@mak07

Kardeşim link çalışmıyo bende bi linkin içerigini atsanız. Şimdiden allah razi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.