Şimdi Ara

Galaxy S3 sağ alt köşe çatlamalar var. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
10.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3

hatirliyosanoz u600 lardada boyasi cikiyordu fabrika hatasi vardi degistiriyorlardi fabrika hatasi her telefonu degistirirler seninkide fabrika hatasina benziyor ztn nese allahtan deistirmisler sende rahatlamissindir;)
    konuyu okuyordum cihazın değiştirildiğini görünce çok sevindim adınıza.
    size bir sorum olacaktı;
    s2 den geçecek kadar güzel mi telefon? ben s2 kadar ısınamadım nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: attilakansu

quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Yanlış anlama fakat kullanıcı hatası gibi. Cebinden çıkardığında farkettiysen eğer cebindeyken bir baskıya maruz kalmıştır. Anladığım kadarıyla dış ekranda bir şey yok. Bu da telefon ciddi bir baskı görmüş anlamına gelir. Ekran esnemis fakat cam iç kısım kadar esnemediginden bu sorun oluşmuş gibi.
    Umuyorum garanti kapsamına girer. Fakat gerçekçi olacaksam gireceğini üzülerek hiç sanmıyorum.
    Iyi forumlar.

Bilemiyorum cebimde olmuş olabilir diyeceğim ama aklım almıyor böylesi çatlamaları, bunca yıldır kullanırım akıllı telefon böyle bir sorun gelmedi başıma. Cebimde olmuş olsa bile biraz dayanklı olması gerekir diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu sabah itibarı ile yolladım garantiye bakalım ne diyecekler.

Alıntıları Göster
    Benim numaralı gözlüğün camı da bu şekilde çerçeve kenarından aşınmıştı artık yere mi düşürmüştüm yada sert bi zemin üzerindeyken üstüne mi basmıştım tam olarak hatırlamıyorum ama fiziksel bi temas sonucu olmuştu yani. Büyük ihtimal gri çerçeve kısmından bi şekilde darbe almış senin telefon.

• Cok sukur degistirdiler ilgilenen ve iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkur ederim.

Orijinalden alıntı: Paint It Black

konuyu okuyordum cihazın değiştirildiğini görünce çok sevindim adınıza.
    size bir sorum olacaktı;
    s2 den geçecek kadar güzel mi telefon? ben s2 kadar ısınamadım nedense.

Evet gercekten mukemmel bir cihaz, s2 den sonra elinize aldiginizda bir yadirgiyorsunuz ama performans ve gorsellik hemen isinmanizi sagliyor. Fiyatin biraz daha dusmesini bekleyebilirsin acelen yoksa, bu arada bir arkadasim 550 usd civari bir fiyata getirebilecegini soyledi eger bu fiyat araliginda bulabilirseniz hemen alin derim.

Iyi geceler...

quote:

Yanlış anlama fakat kullanıcı hatası gibi. Cebinden çıkardığında farkettiysen eğer cebindeyken bir baskıya maruz kalmıştır. Anladığım kadarıyla dış ekranda bir şey yok. Bu da telefon ciddi bir baskı görmüş anlamına gelir. Ekran esnemis fakat cam iç kısım kadar esnemediginden bu sorun oluşmuş gibi.
    Umuyorum garanti kapsamına girer. Fakat gerçekçi olacaksam gireceğini üzülerek hiç sanmıyorum.
    Iyi forumlar.

Bilemiyorum cebimde olmuş olabilir diyeceğim ama aklım almıyor böylesi çatlamaları, bunca yıldır kullanırım akıllı telefon böyle bir sorun gelmedi başıma. Cebimde olmuş olsa bile biraz dayanklı olması gerekir diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu sabah itibarı ile yolladım garantiye bakalım ne diyecekler.

Alıntıları Göster
    buna benzer sorun iphoneda olmuştu bende cebime koydum evde camın bir köşesi bu şekildeydi nasıl nasıl ldu diye düşünürken metobuste gişelerde o dönen gişe demiri denk gelmişti fark edemediğin birşey olmuştur durup dururken olabileceğini düşünmüyorum,

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Bunun çatlama olmadığını söylemek için mühendis olmaya gerek. Bu cihaz set bir yere ciddi bir şekilde sürttürülmüş, kelimenin altını çiziyorum.

Bunun garanti kapsamında tamiri imkansıza yakın.

Bazıları da çamur atmak için fırsat kolluyor, bu telefonda ne olduğunu anlamamak için kör olmak lazım.

Kolay gelsin

Telefon sürtülmüş ama cihazı çevreleyen çerçevede çizik yok ne kadar enteresan..

Kolay gelsin

Sürtünmüş taraftan plastik bölgenin göçüp ekranın yukarda kaldığını çerçevenin darbe gelen taraftan çatlayıp açıldığını göremiyorsanız yapacak bir şey yok.

Kolay gelsin
    beyler Galaxy s3 te kullanilan malzemenin kalitesizligi yuzunden yuzlerce kullanici sikintili
    http://www.phonearena.com/news/Samsung-remains-deaf-to-Galaxy-S-III-build-quality-issues_id33091 burada bile haberi var bendede sikinti mevcut ilk samsung alisim ve insallah son olur 5 gunde catlaklar olusuyor bide utanmadan kullanici hatasi diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: newfel

quote:

Orijinalden alıntı: nevai

quote:

Bunun çatlama olmadığını söylemek için mühendis olmaya gerek. Bu cihaz set bir yere ciddi bir şekilde sürttürülmüş, kelimenin altını çiziyorum.

Bunun garanti kapsamında tamiri imkansıza yakın.

Bazıları da çamur atmak için fırsat kolluyor, bu telefonda ne olduğunu anlamamak için kör olmak lazım.

Kolay gelsin

Kesinlikle +1 adamları s3 ü çekemiyor gibime geliyor siz iphonunuzla oynayın.

Konuyu açan arkadaşın apple'ın gizli ortaklarından olduğu vede bu nedenle sokağa atacak parası bol olduğu için
    (ayrıca S3 Türkiye'de çok büyük satış başarısı yakalayıp ortalığı duman ettiğinden) böyle bir karalama kampanyasına başlamıştır heralde yani galiba

Alıntıları Göster
    Burada arkadaslar sikintilari apple samsung kavgasina cekiyor biri seytan firma biri kopyaci adi firma HTC ve SONY en azindan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanleanne -- 7 Ağustos 2012; 21:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanleanne

Burada arkadaslar sikintilari apple samsung kavgasina cekiyor biri seytan firma biri kopyaci adi firma HTC ve SONY en azindan daha iyi

Alıntıları Göster
    içim cız etti resmi görünce, arkadaşa buyuk geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: Kill 'Em All

O telefonun kendi kendine öyle olması mümkün değil.Mutlaka bir şey olmuştur.Baskıdan falan olabilir.Üzüldüm telefonaKeşke benimde s3 üm olsaydı.

Mümkün değil diye bir şey yok.

Galaxy SIII satın aldım HB den, CF a 50 lira puan ve 3 ay erteleme ile 12 ay taksit iyi geldi.

Sonra biraz daha bakayım fiyatlara dedim ama bununla ilgili pek çok şikayet duydum. Kimi düşmeden alt ve üstte çatlamalar var diyor. Kimi de komodinden düştü tamamen gitti ekran diyor.

E nete bakıyoruz testler falan. Bu samsung C sınıfı S3 leri mi yolladı bize ne yaptı. İçime kurt düştü şimdi.

Kullanıcı hatası ya da değil. Samsung un değişmesi lazım. 100-200 dolar maliyeti olan ürünü 1700TL ye alıyoruz sonuçta. Sağlamlığı ile övünülen bir telefona bunun olması kabul edilemez. En azından onarım ücreti makul tutulmalı. Nette 500-600TL istendiğini gördüm. Tüm telefonun maliyet fiyatından fazlası bu. 100 yap 200 yap. 3 günlük telefona 600TL ne ya.

Şimdiden soğudum telefondan valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

arkadaşım madem yutacaksın kaldır konuyu sanada gecmiş olsun bizene senin kırık camından diyelim bitsin

ridvan coştun yine, güzel güzel tavsiyelerde bulunurken ne oldu niye birden celallendin arkadaşa...

turan tutamıyom artık kendimi :)) beni bilirsin htc one x kullanacısıyım böyle bir başlık gördüm geldim arkadaşa seninde tabirinle güzelce tavsiyelerde bulundum ben şimdi one x kullanıcısı olarak ağzımdan çıkmadı ne kadar dandik hemende kırılmış çatlamış diye one x in lehine çevirip yorum yapabilirim ama asla öyle bir şey karakterimde yok başkasının sorunları üzerinden öyle şeyler yapmam ama gidiyor bir arkadaş yok kullanıcı hatası yok ne istiyorsunuz telefondan yok yeter artık çamur atmayın gibi yorumlar yapıyor bende ona kızıyorum bu gibi sorunlarda başına gelmeyen bilemez ve anlayamaz bende arkadaşın üzüntüsünü paylaşayım istedim ama arkadaşta kalkıp o vatandaştan özür dileyince ki özür dilemesi gereken öbür vatandaş ilk mesajını kıyas alırsak ki sonradan yumşadı :) bende ona kızdım tamam belki ortamı daha fazla germek istemiyor ama işte bende kızabiliyorum :) sidik yarıştırmaktan bende başkalarıda sıkıldı yeter her şeyin altında bir çamur veya ona benzer bir şey aramasın arkadaşlar sorunlarını çözmeye çalışsınlar ve yardımcı olmaya !! yani uzun yazdım yine turan arkadaşım :)

yaşasın android kardeşliği

sonuçta googleda bir telefon hakkında araştırma yapsan her telefon için milyon tane şikayet bulursun
    aaa s3 de böyle sorun varmış demek saçma büyük olasılıkla üretim hatası olabilir sonuçta böyle bir vaka daha önce görülmemiş
    burda samsung türkiyeyi sorgulamak lazım her şeye aa bu kullanıcı hatası demesi gibi

• quote:

quote:

Iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    bu cihaz bir yere sürttürülmüş bariz belli arkadaşımız belki farkında olmayabilir orası aynı benzer bir olay benimde başıma geldi kot cebimde olan telefonum ayağımın sendelemesi yüzünden aleminyum kapı gibi bir yere temas etmişti tabi bu sonradan arkadaşımın demesiyle ortaya çıktı ben telefonun arka kısmının nasıl çizilibildiğinin düşüncesini yaparken yani demem o ki bariz bir şekilde bu telefon bir yere sürtmüş hemde hani tırtıklı dediğimiz türden bir yere

PSN : SucukEkmek

• quote:

quote:

Iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    durduk yere olması veya ısı değişimi falan filan gibi şeylerden olması mümkün değil. Kaldı ki çok az ısınıyor alet. Kılıfla kullanıyorum demişsiniz düşürseniz bile herhangi bir görünür darbe olmasıda mümkün değil ya başka biri düşürdü yerine koydu haberiniz yok, yada cebinizdeyken bir yere çarptı çalışma sırasında veya kapıdan geçerken vs... Şahsen ben ne kılıf nede koruyucu herhangi bir şey kullanmıyorum. arka kapağındaki görünmeyen kılcal çizikler dışında hiçbir şey yok. Geçmiş olsun umarım sorununuz çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 1 Eylül 2012; 11:37:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SamirCakir

durduk yere olması veya ısı değişimi falan filan gibi şeylerden olması mümkün değil. Kaldı ki çok az ısınıyor alet. Kılıfla kullanıyorum demişsiniz düşürseniz bile herhangi bir görünür darbe olmasıda mümkün değil ya başka biri düşürdü yerine koydu haberiniz yok, yada cebinizdeyken bir yere çarptı çalışma sırasında veya kapıdan geçerken vs... Şahsen ben ne kılıf nede koruyucu herhangi bir şey kullanmıyorum. arka kapağındaki görünmeyen kılcal çizikler dışında hiçbir şey yok. Geçmiş olsun umarım sorununuz çözülür.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu gün arabadan inerken yeni gelen cihazım elimden kaydı, yaklaşık 1,5 metreden yüz üstü düştü ekranda çizik bile oluşmadı. Doğrusu ekran parçalanmıştır diye telefona bakamadım bile ama çizik bile yok...

Galaxy S3 sağ alt köşe çatlamalar var.

• quote:

Arkadaşlar bu gün arabadan inerken yeni gelen cihazım elimden kaydı, yaklaşık 1,5 metreden yüz üstü düştü ekranda çizik bile oluşmadı. Doğrusu ekran parçalanmıştır diye telefona bakamadım bile ama çizik bile yok...

Galaxy S3 sağ alt köşe çatlamalar var.

Alıntıları Göster
    sorun sıcaklıktan kaynaklanmamış,böyle bir şeyin olması anca telefona takılı bir kılıfla dar bir cebe konulduğunda bir yere oturduğunuz zaman telefona 10 katı kadar kenarlara baskı yapar heleki yanında başka bir cisim varsa çatlamalar oluşabilir her telefon için geçerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: c4eva

sorun sıcaklıktan kaynaklanmamış,böyle bir şeyin olması anca telefona takılı bir kılıfla dar bir cebe konulduğunda bir yere oturduğunuz zaman telefona 10 katı kadar kenarlara baskı yapar heleki yanında başka bir cisim varsa çatlamalar oluşabilir her telefon için geçerlidir.

Alıntıları Göster
    Beyazda böyle sorunlar oluyor galiba sürekli.Forumda açılan başlıkların alayı beyaz

Orijinalden alıntı: c4eva

Kesinlikle mantıklı, kullandıgım kılıf cok zor takiliyordu cihaza, tahtakaleden almistim kilifi orjinal degildi yanii...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.