Şimdi Ara

Galaxy S3 mü HTC One X mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar One X refubrished olarak 679 TL'ye almak mümkün. Sizce onu mu alsam yoksa o fiyat aralığında S3 mü alsam? İnternet ve oyun benim için çok önemli. Ya da 950'ye nexus 4 var Şuan One X'e daha yakınım ama yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s3 al derim
  • xperia sp var bide onada baktınmı?nette cok dolanann biriysen snaa bataryada lazım en geniş dayanan batarya xperia spde. performansı felanda iyi... amma illa bunlar arsındaysa one x
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

xperia sp var bide onada baktınmı?nette cok dolanann biriysen snaa bataryada lazım en geniş dayanan batarya xperia spde. performansı felanda iyi... amma illa bunlar arsındaysa one x

Hocam SP nin fiyatina Nexus 4 var. Onu almak daha mantikli degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

xperia sp var bide onada baktınmı?nette cok dolanann biriysen snaa bataryada lazım en geniş dayanan batarya xperia spde. performansı felanda iyi... amma illa bunlar arsındaysa one x

hocam cahil olmayın biraaz LG nin her teli diğer kıyaslananlardan daha üstün özellik olarak ve insanlar buna kanıyor ama kalite sıfır.ayrıca yazılım desteğide sıfır LG telin yazılım desteğini vermiyr.ben sony,htc ve samsungtan baska tel önermiyorum
  • quote:

quote:

quote:

hocam cahil olmayın biraaz LG nin her teli diğer kıyaslananlardan daha üstün özellik olarak ve insanlar buna kanıyor ama kalite sıfır.ayrıca yazılım desteğide sıfır LG telin yazılım desteğini vermiyr.ben sony,htc ve samsungtan baska tel önermiyorum

Evet kardes biz cahiliz. Nexus un yazilim destegini LG mi veriyor? Destek vermiyormus En hizli ve en cok guncellemeyi Nexus 4 aliyor,alacak da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kardes biz cahiliz. Nexus un yazilim destegini LG mi veriyor? Destek vermiyormus En hizli ve en cok guncellemeyi Nexus 4 aliyor,alacak da.

kardeş one x refurbished nerde satılıyor link varsa atabilirmisin. bide nexus 4 ün bataryası az gidiyomuş sp daha avantajlı ama donanım farkı var ve bu fark azımsanacak bişey değil nexusun tek sorunu batarya ve hafıza bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanenes3 -- 25 Ağustos 2013; 18:02:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu telefonlar arasinda kalmistim. Sonra gittim Note2 aldim ve memnunum.

• bilmeyenlerde konuşuyor yaw nexus 4 sp nin altından girip üstünden çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.