Bildirim
Galaxy S3 mü HTC One X mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
s3 al derim -
xperia sp var bide onada baktınmı?nette cok dolanann biriysen snaa bataryada lazım en geniş dayanan batarya xperia spde. performansı felanda iyi... amma illa bunlar arsındaysa one x -
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
xperia sp var bide onada baktınmı?nette cok dolanann biriysen snaa bataryada lazım en geniş dayanan batarya xperia spde. performansı felanda iyi... amma illa bunlar arsındaysa one x
Hocam SP nin fiyatina Nexus 4 var. Onu almak daha mantikli degil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CDBurnerXP
quote:
xperia sp var bide onada baktınmı?nette cok dolanann biriysen snaa bataryada lazım en geniş dayanan batarya xperia spde. performansı felanda iyi... amma illa bunlar arsındaysa one x
hocam cahil olmayın biraaz LG nin her teli diğer kıyaslananlardan daha üstün özellik olarak ve insanlar buna kanıyor ama kalite sıfır.ayrıca yazılım desteğide sıfır LG telin yazılım desteğini vermiyr.ben sony,htc ve samsungtan baska tel önermiyorum -
quote:
quote:
quote:
hocam cahil olmayın biraaz LG nin her teli diğer kıyaslananlardan daha üstün özellik olarak ve insanlar buna kanıyor ama kalite sıfır.ayrıca yazılım desteğide sıfır LG telin yazılım desteğini vermiyr.ben sony,htc ve samsungtan baska tel önermiyorum
Evet kardes biz cahiliz. Nexus un yazilim destegini LG mi veriyor? Destek vermiyormusEn hizli ve en cok guncellemeyi Nexus 4 aliyor,alacak da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam cahil olmayın biraaz LG nin her teli diğer kıyaslananlardan daha üstün özellik olarak ve insanlar buna kanıyor ama kalite sıfır.ayrıca yazılım desteğide sıfır LG telin yazılım desteğini vermiyr.ben sony,htc ve samsungtan baska tel önermiyorum
Evet kardes biz cahiliz. Nexus un yazilim destegini LG mi veriyor? Destek vermiyormusEn hizli ve en cok guncellemeyi Nexus 4 aliyor,alacak da.
kardeş one x refurbished nerde satılıyor link varsa atabilirmisin. bide nexus 4 ün bataryası az gidiyomuş sp daha avantajlı ama donanım farkı var ve bu fark azımsanacak bişey değil nexusun tek sorunu batarya ve hafıza bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanenes3 -- 25 Ağustos 2013; 18:02:39 >
-
Bende bu telefonlar arasinda kalmistim. Sonra gittim Note2 aldim ve memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmeyenlerde konuşuyor yaw nexus 4 sp nin altından girip üstünden çıkar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X