Şimdi Ara

Galaxy S3 Mini almayı düşünüyorum hangi telefon kapışır bununla?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 550 TL bütçem var 2. el almayı düşünüyorum aklımda Sony Xperia P var birde Mini bunlardan farklı olarak tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?

• Bence en mantıklı seçimi yapmışsın
  • motorola atrix
  • beyler aklımda l9 var lg'nin çok muhteşem bişeye benziyor onu almayı düşünüyorum
  • s3 mini atrixin yanına bile yaklaşamazhttp://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-ATRIX-vs-Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini atrixin sıfırını 550'ye alırsın.
    lumia 620 ilede 100 lira farkları var ben alıcak olsam 620 alırdım
  • Aman Simdilik Windowsa Bulusma Hizli evet ama bunun Sikintilari daha Cok merak edenlere uzun uzun yazarim yada google ye windows phone 8 Eksiklikler-istekler diye arama yapsin 30 yakin dert var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nissan skline gtr r34 bunla kapisir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan için o fiyata en iyisi bu. Yeniçarşım'da Maximum %10 puan veriyor ve 600 lira gibi bir fiyata geliyor paralel ihalat ürün.
    Atrix ile kıyaslayacak olursak; ekranının Super Amoled olması, Android 4.1 JB ile gelmesi, daha güncel ve tutulan bir model olması, dahili radyo bulunması gibi artıları var. Ekran çözünürlüğü olarak Atrix üstün fakat renklerde S3 Mini daha başarılı. Şuan telefon alacak olsam bu fiyat civarında tercihim S3 Mini olur.

• Sony Xperia P bu fiyat için iyi seçim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.