|
Xiaomi 15 vs Galaxy S25 karşılaştırması: Farklar neler? Hangisi daha iyi?
-
-
Xiaomi donanımda değil yazılımdan kaybediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
640 dolar Çin fiyatı olsa gerek. Avrupa'da 1000 dolar civarında satışa çıkacağı konuşuluyor malum.
Marka güven verecek önce.
-
xiaomi 15 net önde
-
Malesef piyasa gerçekleri var aradaki 150$'ı hakettiğini düşünmüyorum, her ne kadar Xiaomi sövdürecek işler yapsa da 2024'le beraber başlattığı 5 yıl güncelleme desteği sebebiyle mantıken daha tercih edilebilir duruyor, samsung'ta bu destek 7 yıl olması lazım fakat o kadar uzun süre kullanılabilir mi merak ediyorum.. :)
Bende 5.yılındaki bir telefon muhtemelen değişme ihtiyacı hissettirir. birde firmaların bu kadar uzun süre telefona verecekleri desteğin kalitesini görmek lazım.
Google'ın ardından gelen uzun süreli güncelleme desteği modasının pratikte nasıl çalıştığını görmemiz gerekecek, tüm bu süreci izlerken her iki modelde tercih edilebilir, her iki telefonunda kendine has avantajları var.
-
Mi 15 in sarj hızı yeter s25 de ekranda iyi her ne kadar mi 15 ppı değeri yüksek olsada
-
xiaomi ne koyarsa koysun yazılımı adam etmesi lazım önce xiaomi cihaz aldıgımda direk kilit çıp custom rom kuruyordum şimdi mediatek vs kullandığı için oda hayal oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Xiaomi 15 her alanda daha iyi..Psikolojik saplantılarınızla, önyargılarınızla yaklaşmayın, otomotiv sektöründe olduğu gibi Çinliler şu an daha iyisini, daha çok özellik barındıran cihazları daha ucuza veriyorlar.
-
1100 euro
_____________________________ -
cihaz iyide destek yok.
7 yıldır xioami kullanıyorum. mi6(3yıl) mi10t (51 ay)
ekran koruyucu ve kılıf bile yok.
bizim ülkede telefon işide arabaya döndü.
iphone ve samsung piyasası var.
çinliler kendi ülkelerine çıktıktan 6 ay sonra diğer yerlere gönderim yapıyorlar.
samsung ve iphone her ülkeye aynı anda satış yapıyor.
xiaomi, oneplus, honor, realme telefonları tr ye gelene kadar, samsung ve iphone yeni seri çıkarıyor.
Her türlü pahalı.
maalesef öyle 5 yıl desteği yok, haberin içeriğinde de belirttiği gibi 3 yada 4 sene, muhtemelen 3 sene sonra destek biter.
-
Xiaomi Resmi Servisinde 4 yasındaki Mi11T Pro nun pili bile yok , nezaman gelir diye sordum Kadıköy servisine 20 gün veya bir ay içinde dedi.Film koptu bende zaten 3 şaındaki telefona bile güncellemeler gelmiyor , seneye hiç gelmeyecegine inandım.
Xioami Fiat/performans telefonu ama servis yedek parça ve güncelleme cimriligi Firmayı en kısa sürede tahtından edecek.Xiaomi telefonu ne alırım ne de aldırtırım.
Samsung oturmuş güven veren bir firma, Xiaomi Samsung gibi 7 yıl güncelleme garantisi vermez,stoğunda yedek parça tutmaz kullanıcısına değer ve güven vermez ise .Tarihin tozlu sayfalarındaki firmaların yanında bulur kendini.
-
mi10t 2. yılında servisinde pil yoktu. yedek parça ve aksesuar desteği yok.
fiyatları artık çok uçuk.
yd alıp kullanılır. tr garantili alınmaz
xiaomi 2023 modellerine 4 sene ve 2024 modellerine 5 sene destek veriyor bunda bir değişiklik yok, önceki modellerde destek belirsizdir sadece, benim kastettiğim tepe model almamışsanız ve aktif kullanıyorsanız zaten 5.yıla gelmiş bir telefonun muhtemelen fiziken perti çıkmıştır, yine tepe model değilse yeniliklerden kaynaklı eksiklikleri hissedersiniz, 5.yıl telefon ömrü için sınır sayılır çünkü telefon fonksiyonları sebebiyle bahsettiğim yerlerde güdük kalınca yenilemek gerekiyor.
Son olarak ta bunların yazılım desteğinin kalitesi ne olacak merak ediyorum, onlarca model çıkartıp duruyorlar. güdük bir yazılım güncellemesi olacak mı? pratik tecrübemiz yok.
-
Yedekleme konusuna değinilmemesi saçmalık olmuş.
Samsung ile iOS kadar sorunsuz ve detaylı yedek alınabilirken Xiaomi veya Redmi'lerde yedek almak çile. Bilgisayar yazılımı yok HyperOS'un.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Karşılaştırmaya gerek bile yok tabi Samsung. Önce tiktok benzeri mi video uygulamasını düzeltsin xiaomi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung ve Apple bu iki markada ilk tercihlerden birisidir Konu Kapanmıştır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ YURT DISI -
Pratikte 7 yıl güncelleme henüz yaşanmış değil. Bir telefonun gerçek ömrü 4-5 yıldır. Sene 2031'e geldiğinde S31 çıkmış olacak. O zamana kadar çıkacak A, M, F, FE ve S serisinin yanında; Fold, Flip, Tab S, Tab FE, Tab A/A+ gibi tüm mobil telefon/tablet cihazları düşünüldüğünde; S24 güncelleme önceliği bakımından muhtemelen son sıralarda yer alacak. Çünkü daha önce eşi benzeri görülmemiş, çok büyük sayıda modelden oluşan bir güncelleme takvimi olacak. Şu anda bile aksayan sürüm güncellemelerinin, o zaman ne kadar aksayabileceğini varın siz düşünün. Hatta ilk 3-4 güncelleme sonrası; planlı eskitmeye dahil olup; Samsung'un yeni cihazlarına ileride vereceği özelliklerden mahrum kalması da ihtimal dahilinde. S24 burada sadece bir örnek. Samsung'un alt ve orta segment olmak üzere çoğu cihazı benzer kadere mahkum olma riskiyle karşı karşıya kalacak. Dolayısıyla gerçeklenmemiş, farazi ve bence abartılı uzunlukta bir güncelleme garantisi; Samsung'un günü kurtarmaya yönelik hareketi ve pazarlama stratejisi açısından olumlu gözükse bile, gelecekte markanın işini bir hayli zorlaştıracağı aşikar. Ayrıca bu tarz güncelleme artışları, güncelleme kalitesini de düşürecektir. Bir noktadan sonra olay; sadece sürüm numarasının 14'ten 15'e, 15'ten 16'ya, 16'dan 17'ye değişmesine dönüşecek. Android artık belirli bir doyum noktasına ulaşmış durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 14 Şubat 2025; 3:43:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Xiaomi donanımda değil yazılımdan kaybediyor.
|
|
cihaz iyide destek yok. 7 yıldır xioami kullanıyorum. mi6(3yıl) mi10t (51 ay) ekran koruyucu ve kılıf bile yok. bizim ülkede telefon işide arabaya döndü. iphone ve samsung piyasası var. çinliler kendi ülkelerine çıktıktan 6 ay sonra diğer yerlere gönderim yapıyorlar. samsung ve iphone her ülkeye aynı anda satış yapıyor. xiaomi, oneplus, honor, realme telefonları tr ye gelene kadar, samsung ve iphone yeni seri çıkarıyor. |
|
Marka güven verecek önce.
|
Benzer içerikler
- steam fps gösterme
- instagram akış yenilenemedi
- gmail toplu mail silme
- resim boyutu küçültme
- youtube premium duo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı