Şimdi Ara

GALAXY S3 KÖŞELERİNDEKİ ÇİZİKLER ORJİNAL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda Samsung Galaxy S3 kullananlar rica etsem telefonun 4 köşesinede dikkatlice bakabilirmi ufak çizikler varmı? birleşim yerimi ora anlamadım. tam kasa kısmına bakın.

• Evt bende var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

Evt bende var

Teşekkür ederim cvp için. Ben kullandığım kılıftan yaptı zannettim. Sanırım kasanın birleşim yerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfaction

Arkadaşlar aranızda Samsung Galaxy S3 kullananlar rica etsem telefonun 4 köşesinede dikkatlice bakabilirmi ufak çizikler varmı? birleşim yerimi ora anlamadım. tam kasa kısmına bakın.

Evet kardeşim var hepsi öyle sorun yok yola devam ha bi de söyleyim quadrant skorum 8727

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensation45

quote:

Arkadaşlar aranızda Samsung Galaxy S3 kullananlar rica etsem telefonun 4 köşesinede dikkatlice bakabilirmi ufak çizikler varmı? birleşim yerimi ora anlamadım. tam kasa kısmına bakın.

Evet kardeşim var hepsi öyle sorun yok yola devam ha bi de söyleyim quadrant skorum 8727

Her yerde soyleyip durmak zorunda misin ?

Not:birisi sunun madalyasini versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 18 Kasım 2012; 23:22:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensation45

quote:

yav he he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.