Şimdi Ara

Galaxy S3 imei sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Orijinalden alıntı: ozanerkan

Galaxy s3 aldım. imei si değiştirilmiş. bugun 30 gün içinde kopyalandığı için kapatılacağı yazdı. ayın 1'inde yurt dışına çıkıyorum. ben bunu orjinal imeisine tekrar döndürebilirmiyim. eğer döndürebilirsem pasaportuma kayıt ettirip kullanabilir miyim?

Bak dostum;cogu arkadas yanlis bilgi vermis,bosuna o telefonu orjinal imeiye donusturme ve kaydettirme.O telefonun artik efs siyle oynanmis durumda orjinale cevirip kayit ettirsen bile guncelleme sonrasi imei yine ucacak.
    Orjinal imei icin box gerekiyor ve bilen adam olmasi gerekiyor kaldikibunida belese yapmiyorlar.sana tavsiyem 20 30 tl verip uine imei attirman

Guncelleme pek sorun değil. Görüştüğüm kişi sanıyorum Ankarada cidde derecede işini iyi yapan birisi. Yani bir daha klonlamayla falan uğraşmak istemiyorum hiç. Parası sorun değil yeter ki düzelsin.

• quote:

Cihaz üzerinden nasıl değiştirebilirim siz de bir kaynak varsa bana atabilirmisiniz?

Şöyle bir şey buldum ama emin değilim.Siz tek sim karta göre olanını deneyin.(Sorumluluk kabul etmem)

quote:

1.Her iki Sim kartına yuvasına taktıktan sonra telefonun güç düğmesine basarak telefonu açın
    2.Telefon Açıldıktan sonra Arama Arayüzüne *#*#3646633#*#* yazın
    3.Çıkan Sayfada GPRS i seçin
    4. Şimdi 1.Sim Kartın İmei kodunu değiştirmek istiyorsanız 1ST PDP 'yi Seçin ve Yeni IMEI Kodunuzu Buraya yazıp Ok'leyin
    5. Ardından Sırasıyla Attached basıp okleyin
    6. Deattached Basıp okleyin ve işlem tamamdır.

İkinci Sim Card imei değiştirmek istiyosanız 2nd PDP yi seçip aynı işlemleri uygulayın
    Eğer Sayfada Write İmei Çıkmıyorsa sadece Attached ve Deattached işlemini yapmak da yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Cihaz üzerinden nasıl değiştirebilirim siz de bir kaynak varsa bana atabilirmisiniz?

Şöyle bir şey buldum ama emin değilim.Siz tek sim karta göre olanını deneyin.(Sorumluluk kabul etmem)

quote:

1.Her iki Sim kartına yuvasına taktıktan sonra telefonun güç düğmesine basarak telefonu açın
    2.Telefon Açıldıktan sonra Arama Arayüzüne *#*#3646633#*#* yazın
    3.Çıkan Sayfada GPRS i seçin
    4. Şimdi 1.Sim Kartın İmei kodunu değiştirmek istiyorsanız 1ST PDP 'yi Seçin ve Yeni IMEI Kodunuzu Buraya yazıp Ok'leyin
    5. Ardından Sırasıyla Attached basıp okleyin
    6. Deattached Basıp okleyin ve işlem tamamdır.

İkinci Sim Card imei değiştirmek istiyosanız 2nd PDP yi seçip aynı işlemleri uygulayın
    Eğer Sayfada Write İmei Çıkmıyorsa sadece Attached ve Deattached işlemini yapmak da yeterlidir.

Bu dediğiniz işlemi biliyorum hocam demin gördüm bende fakat replika s3 ler içinmiş bu çözüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Galaxy s3 aldım. imei si değiştirilmiş. bugun 30 gün içinde kopyalandığı için kapatılacağı yazdı. ayın 1'inde yurt dışına çıkıyorum. ben bunu orjinal imeisine tekrar döndürebilirmiyim. eğer döndürebilirsem pasaportuma kayıt ettirip kullanabilir miyim?

Bak dostum;cogu arkadas yanlis bilgi vermis,bosuna o telefonu orjinal imeiye donusturme ve kaydettirme.O telefonun artik efs siyle oynanmis durumda orjinale cevirip kayit ettirsen bile guncelleme sonrasi imei yine ucacak.
    Orjinal imei icin box gerekiyor ve bilen adam olmasi gerekiyor kaldikibunida belese yapmiyorlar.sana tavsiyem 20 30 tl verip uine imei attirman

Guncelleme pek sorun değil. Görüştüğüm kişi sanıyorum Ankarada cidde derecede işini iyi yapan birisi. Yani bir daha klonlamayla falan uğraşmak istemiyorum hiç. Parası sorun değil yeter ki düzelsin.

Dostum hic bir faydasi olmicak.orj imei donup kaaydettirdikten sonra yanlislikla guncellemede ucup gidecek.neyse sen bilirsin.bende klon cohaz kullaniyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim elimde kaydı düşmüş S3 var.Imei attırsam hiç güncelleme yapmasam herhangi bir problemle karşılaşır mıyım yine kayıt düşmesi gibi problemler çıkar mı ?
  • Burock sen orjinal imei attir guncelemeyi odin ile yuklersin bir daha guncelleme yapilmaz vs hikaye ayni olayla bende karşılaştım cunku

• Dün 2.kez mesaj geldi en Son Eylül gibi gelmişti ama telefon kapanmamıştı. İkinciyi görünce tedirgin oldum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.