Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anakinSky

perseus kernel ve md3 kullanıyorum ses az geliyor nasıl arttırırım?

stweaks ten audio bölümüne girin,biraz aşağıda headphone amplification başlığının altında left ve right olarak 2 dB ayarı var, ikisinide 63 yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

@dousk

miui rom la gelen stock tarayici cok ram tuketiyor.ben dolphin browser i kurdum.com hizli ve az ram tuketiyor.eksigi ise flash destegi yok.

dolphin beta sürümü flash destekliyor, hemde çok daha hızlı bi browser

• Android 2.3 s2 veya note 2 launcher istiyorum varmi cok ozledim o launcheri varsa lutfen bi mesaj felan atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

@dousk

miui rom la gelen stock tarayici cok ram tuketiyor.ben dolphin browser i kurdum.com hizli ve az ram tuketiyor.eksigi ise flash destegi yok.

Dolphinde hafizada hicbisey tutamiyor.3-4 sayfa sonra yenileme yapiyoe boat browser da 9-10 sayfa acabiliyorum ona karsilik dolphine gecicem ama ram olayini cozmesi lazim stock browser dan bile daha cok sisiyor

• Evet beyler miui 3.6.7 ile ilk günüm bataryam sayesinde bitti (:
     ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

Hemen belirteyim full 2G parlaklık otomatikte 1.4 Ghz uv yok. Kernel: siyah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 11 Haziran 2013; 20:49:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Evet beyler miui 3.6.7 ile ilk günüm bataryam sayesinde bitti (:
     ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

ben daha deniyemedim sınavım var ram olayı nasıl ben ramden dolayı official romu degistiriyorum çok fark yoksa uğraşmiyayim.

•  ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

Resimde gözüken ikonların altında isimleri yazmıyor Mesaşlaşma,rehber vs. gibi..Nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 11 Haziran 2013; 21:33:48 >
  • Beyler dün JellyBean 4.2.2'yi kurdum, duvar kağıdı S4'ünki gibi olmadı ayriyetten Playstoredan kendim indirdim. Normalde onun galeriye falan otomatik olarak eklenmesi gerekmiyormuydu? Ayrıca bunu telefonuma kurduğumdan beri şarjım çok daha çabuk bitiyor gibi geldi anlayamadım.. 4.2.2 orijinal olarak çıktığında nasıl yükleyebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Evet beyler miui 3.6.7 ile ilk günüm bataryam sayesinde bitti (:

ben daha deniyemedim sınavım var ram olayı nasıl ben ramden dolayı official romu degistiriyorum çok fark yoksa uğraşmiyayim.

Fena sayılmaz 300 mb civarı boş ram kalıyor

• MertLIVE kullanıcısına yanıt
    arka plan gelecek diye bir kaide yok. Hele ki sızıntı, daha geliştirme aşamasındaki bir rom için hiç de geçerli bir şey değil.

4.2.2'de şarj sorunu konuşuldu ve bitti. Tam sürüm çıkıp, Samsung kaynak kodlarını yayınlamadan düzelecek bir şey değil. Belli başlı şeyler haricinde güç tüketimine müdahale edemezsiniz. İlk sayfadaki rom kurulum rehberinde anlatıldığı gibi kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

@dousk

Dolphinde hafizada hicbisey tutamiyor.3-4 sayfa sonra yenileme yapiyoe boat browser da 9-10 sayfa acabiliyorum ona karsilik dolphine gecicem ama ram olayini cozmesi lazim stock browser dan bile daha cok sisiyor

ben sekme kullanmadığım için o sorunu farketmemiştim, internete çoğunlukla ipadden giriyorum. söylediğiniz şey dolphin beta için mi geçerli?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

@dousk

ben sekme kullanmadığım için o sorunu farketmemiştim, internete çoğunlukla ipadden giriyorum. söylediğiniz şey dolphin beta için mi geçerli?

Genel olarak dolphinin 2 surumunde de var

• Rom yükedikten sonra sanırım bugün birşeyler kurcaladım ve telefonu pc ye bağladığım zaman telefonu görüyor ama dosyalar eskisi gibi açılmıyor bir anda..Yavaş yavaş açılıyor ve gizli klasörlerde gözüküyor..Telefonda ise pc'nizde cihazınızı tanımlayabilecek yazılım bulunamadı. ile başlayan bir yazı geliyor tekrar gösterme dedim..Telefonumu dosyalarımı herşeyimi görüyorum bu bir sorun mudur?Kiesi kaldırıp tekrar kurdum pc ye driverlar güncel yani..
  • Teşekkürler, konuyu baştan aşağı okudum hepsi çok zor görünüyor bana göre en cazip gelen yine Rom kurulumu oldu. Telefonu aldığımdan beri sadece root yaptım ve bu yayınlanan 4.2.2 sürümünü kurdum. Şimdi 4.2.2 resmi olarak yayınlanınca bu konuya eklenecekmi yada başka bir yere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 11 Haziran 2013; 23:49:22 >
  • haydi buyrun cenaze namazına.samsung,s3 ve note 2 için 4.2.2 güncellemesini ertelemiş.4.2.2 yi yeni touchwiz arayüzüyle vereceklermiş.ağustostan önce bu güncelleme gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

haydi buyrun cenaze namazına.samsung,s3 ve note 2 için 4.2.2 güncellemesini ertelemiş.4.2.2 yi yeni touchwiz arayüzüyle vereceklermiş.ağustostan önce bu güncelleme gelmez.

Kaynak ?

• Sammobile twitter hesabindan duyurdu yeni tw ile gelicegi icin gecikicekmis

• Yapamadık, beceremedik, sil baştan yapıyoruz demiyorlar da... neyse o zamana S4 ucuzlar, S3'ü 900-950 liraya satar 1200-1300 liraya belki (?) S4'e geçerim. Ama şöyle de bir şey var, o launcher'i port etmek o mühendislerin en fazla 2-3 gününü alır. Yok daha fazla sürüyorsa o mühendislere yol vereceksin yerine adam gibi çalışacak adamı alacaksın. Yüz milyarlarca dolarlık bir şirketin yazılım bölümü için böyle şeyler sorun değildir. Bir iki günde adam ederler. Bence bahane olsun diye dediler. Zira o sızıntı romda ciddi bellek sorunu vardı. Stok romda o kadar stabil ve eskisinden daha iyi yapmak için bayağı uğraş istiyor ve zor değil ama zaman alacak bir süreç. Pil tüketimi için de benzer bir durum söz konusu. Bence pil ve ram nedeniyle bir gecikme var ve ertelemek için de yeni arayüz gelecek falan dediler. Biraz beklerseniz daha iyi olacak. O yüzden bekleyin demek için. Yoksa arayüzü S4'ten alıp S3'e port etmeleri zor değil. Ellerinde tüm kaynak kodları var nasıl olsa... Normal kullanıcıyı inandırırlar da bize sökmüyor.

• Aslinda bu gecikme bence muhendislerin suçu degil, samsungun suçu. Samsung işi oyuna cevirmeye basladi, bi S4 cikarttilar sen misin S4 ü cikaran... S4 exynos, S4 S600, S4 S800(kore versiyonu olarak cikcak),S4 active, S4 zoom, S4 mini. Bu ne yahu! Üstune birde ace, young ve daha bircok bisey cikartiyorlar, vallahi samsung yazilim muhendislerine aciyorum işleri çok zor. işi eğlenceye cevirdiler, artik amatör gelistiriciler bile htc one a kaymaya başladi bu saçmaliklar yüzünden.

• Çok model var ama 1 kişi tüm modellere bakmıyor. Üst modellere farklı kişiler, alt modellere farklı kişiler bakıyor. Ama gel gelelim gecikme olmamalıydı. Apple gibi olmalı üst modeller. S3, S4, Note 2 için ayrı bir grup çalışmalı. Ve bu grup en az 20 kişi olmalı ki gecikme olmasın. Çıkacak modeller için ayrı bir grup, alt-orta seviye için ayrı bir grup mühendis çalışmalı. Bilerek geciktiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.