Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Herkese iyi günler yeni sızıntı 4.2.2 WanamLite v7.0 romu kullanıyorum oldukça memnunum S4 Weather widget varmı ? acaba bu roma uyumlu xda'dakiler silinmiş.

Aynen bende aynı romla memnunum. 2 gündür herhangi bir sorun yaşatmadı. Aynı sorunun cevabini bende merak ediyorum arkadaşlar...

xda s3 tema konusunda 4.2.1 olan s4 widgetlarini kullaniyorum sorun yok tavsiye ederim ayrica wanam 7.0 da sorunsuz bir rom

şimdi kontrol ettim linki değiştirdim ilk önce bunu kurarsanızhttp://www.mediafire.com/download/3nt7xjn9535d9td/theme_42x_GS4_base_v7.zip tema dahil menü ikonları s4 olacak wipe cash dalwik cash reboot

daha sonra bunu kurun cwm yeni link http://d-h.st/VCB s3 tam anlamıyla s4 olacak

4.1.2 turkiye romda calisir mi bunlar

Edit: 4.2.2 sizinti rom sarjimi bozduda ona gecmek istemiyorum o romdan sonra telefon acayip gec sarj olmaya basladi sarjda kullanirsam pil sarj olmak yerine dusuyor, stock roma gectim yine duzelmedi nasil duzeltebiliriz? Stock romda suan root yapmadim cwm menusunde yesil android simgesi yatik ve karni acik kirmizi unlem var o ne anlama geliyor?

Cok sey sordum ama bilgilendirirseniz cok makbule gecer iostan androide gectim rom yuklemek falan kolay ama bu olaylari nasil cozeriz bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snow-leopard -- 23 Mayıs 2013; 23:43:18 >

• Arkadaşlar şu an kullandığım omega 44.4 ile aşırı derecede kasma sorunu yaşıyorum. Klasörleri açarken bile kasılıyor deli olacağım. Kernel de yükleyemiyorum. Sanırım 4.2.1 sürüm genen olarak sorunlu. Bana omega+siyah veya perseus kernel ile kullanabileceğim stabil bir sürüm önerir misiniz?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebest -- 23 Mayıs 2013; 23:38:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Arkadaşlar şu an kullandığım omega 44.4 ile aşırı derecede kasma sorunu yaşıyorum. Klasörleri açarken bile kasılıyor deli olacağım. Kernel de yükleyemiyorum. Sanırım 4.2.1 sürüm genen olarak sorunlu. Bana omega+siyah veya perseus kernel ile kullanabileceğim stabil bir sürüm önerir misiniz?

43.3 + perseus kernel

• quote:

4.2.2 de ariza patche hic gerek kalmıyor tum wipleri yaptigim halde

modem yok 4.2.2 de ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßadßoy31

quote:

Arkadaşlar şu an kullandığım omega 44.4 ile aşırı derecede kasma sorunu yaşıyorum. Klasörleri açarken bile kasılıyor deli olacağım. Kernel de yükleyemiyorum. Sanırım 4.2.1 sürüm genen olarak sorunlu. Bana omega+siyah veya perseus kernel ile kullanabileceğim stabil bir sürüm önerir misiniz?

43.3 + perseus kernel

Bu kombinasyonda stweak ile ses yükseltme ve voltaj ayarları yapabilirim değil mi? Yoksa bunlar sadece siyah kernel ile mi oluyor?
    Cihaz istediğim akıcılığamkavuşsun bir daha da kolay kolay rom değiştirmem.
    Eşime iphone 5 aldım yarın geliyor, S3 beni üzmeye devam ederse bunu hanıma verip elmacı olacağım bıktım valla artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

43.3 + perseus kernel

Bu kombinasyonda stweak ile ses yükseltme ve voltaj ayarları yapabilirim değil mi? Yoksa bunlar sadece siyah kernel ile mi oluyor?
    Eşime iphone 5 aldım yarın geliyor, S3 beni üzmeye devam ederse bunu hanıma verip elmacı olacağım bıktım valla artık

Once nova kauncher yukleyip gelistirici ayarlarinda efektlerin hepsini kapatta yoksa hicbir rom o akiciligi sunmuyor tw adam olmaz

• Satın almayı düşündüğüm tek uygulama Nova Launcher.
  • http://m.youtube.com/#/watch?v=gk8gD3OvYww&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dgk8gD3OvYww

bu ne yav.

• quote:

quote:

quote:

43.3 + perseus kernel

Hocam siz hala Temasek kurmadiniz mi ? Onda siyah kernelde ki gibi ses ayari yapabilirsiniz akicilik zaten ortada pil deseniz ortalamanin biraz ustunde hala ne duruyorsunuz :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: máwci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Arkadaslar Türkiye 4.1.2 kullanıyorum. Yeni rom kurmak istiyorum çok rom değiştiren biri değilim hangisini önerirsiniz pil, akıcılık yeterli benim için.

Bir de telefonum garantili değildi şebeke sorununa arıza patch kullanmıştım şimdi rom kurarsam yine mi arıza patch yapmam gerekecek.

wanam 6.6 romu oneriyorum evet ariza patchi tekrar kuracaksiniz

çok sağol arkadaşım hizli mesaj için 4.2.2 mi oluyor bu?

hayir 4.1.2 oluyor stabil bir yazilimdir wanam 7.0 4.2.2 oluyor ama bildiğimiz gibi 4.2.2 sızıntı bir romdur eksiklik leri olacaktır

Merhabalar bende bu romu yüklemek istiyorum bu linkteki dosyayı indirdikten sonra sadece odin ile kursam yetiyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwen Undomiel -- 24 Mayıs 2013; 10:58:59 >

• Arkadaslar bende az once yanlislikla REHBER gitti, interneten buldum indirdim apk sini ama onuda yuklemiyor (sadece onu) bu sorunu nasil cozebilirim? yoksa komple stock a donmem gerekicek malesef.

----

Tekrar yeniden yukluyorum arkadaslar. Olmazsa bu sefer ROOT atmiyacagim guvenlik acisindan. Eskidende yaptigim gibi "uygulamayi kapat" diyecegim program yoneticisinden.
    Yada at derseniz, tam olarak hangi programlari silip kapatiyim, ES task Manager ile ne yapiyim ? Bunu anlatirmisiniz ?

Tessekkurler.

Edit: Download mode da: CUSTOM BINARY Downloaded: YES (2) yaziyor. Bunun silmenin 0 lamanin yontemi varmidir ?

Edit 2: EFS dosyasinida yedegini aldim, Imei numarasi icinde sanirim ? // triangle away , tehlikeliymis :)

Edit 3 -- Onemli --
    arkadaslar,

Az once stock rom u geri uzerine attim ve root attigimdaki aklimda kalan bir teknigi buldum. Programlari UPDATE! etmediginiz surece istediginiz programlari kapatabiliyorsunuz! Bu sayede ne root gerekiyor ne silmen gerekiyor birseyler tertemiz oluyor hersey! Hemde banka isleriyle meskulseniz guvenli oldugundan emin oluyorsunuz!

Ornegin ben Root atmadan once, Google +, Flipboard, Google Chrome gibi icindeki bulunan programlari silemiyordum. Cunku update etmistim. Ama update etmedikden sonra, programi komple kapatabiliyorum! (yada update i siliyorsunuz sonra tekrar kapatabiliyorsunuz buyuk ihtimal). Bende telefonumu daha Gmail acount uyla giris yapmadim ve su anda hic bir sey update li degil. Bu sayede, Flipboard, Google plus yada chrome gibi programlari, yahoo widgetleri falan herseyi / calismiyan herseyi kapaticagim ondan sonra update edicegim ve "root da yaptigim islemi rootsuz" yapmis olucagim ki bu benim tercihimdir. Allshare falan silinmiyor - kapanmiyor onu belirtiyim. Ama onlarda sistemin dosyalari kullanmak istediginizde yine lazim olucaktir (10 yil sonra bir kere test icin kullaniriz sanirim )

Herkeze cok tessekkur ediyorum, Özellikle "Berat249" ya burdan buyuk tessekkurlerimi sunuyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 24 Mayıs 2013; 13:17:23 >

• İlk iki edit'in cevabı ilk sayfada var. EFS IMEI yedekler. Triangle'da bir sorun yoksa IMEI falan uçmaz rahat olun.

4.2.2 sevdası nedir ya? Ben 4.1.2 ile mutluyum. Sürüm numarası, kilit ekranı ve ayarlar menüsü değişecek, müzik çalar widget'ı biraz daha güzel olacak diye çektiğiniz çileye değmez. Şu anda "bana göre" en iyi kombinasyon Omega v43.3+Perseus v36.3+MBBv2+MT Fix 8 ve tabii ki HyperX modu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

İlk iki edit'in cevabı ilk sayfada var. EFS IMEI yedekler. Triangle'da bir sorun yoksa IMEI falan uçmaz rahat olun.

4.2.2 sevdası nedir ya? Ben 4.1.2 ile mutluyum. Sürüm numarası, kilit ekranı ve ayarlar menüsü değişecek, müzik çalar widget'ı biraz daha güzel olacak diye çektiğiniz çileye değmez. Şu anda "bana göre" en iyi kombinasyon Omega v43.3+Perseus v36.3+MBBv2+MT Fix 8 ve tabii ki HyperX modu...

kardeş ben de o kadar rom denedim purelook ve fazirom hariç. içlerinde en beğenmediğim omega oldu nedense. anasayfaya donunce lag olayı bi tek onda oldu. genel olarak da diğerlerine göre yavaş gibi. şarj için de bi farkı yok. en beğendiğim rom ise hız ve pil olarak wanam lite rom u. ilk defa telefon beklemede 48 saat gördü. ekran olarak da 5 saat. diğer iki rom u da denicem yakın zamanda inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: genç_atomcu

quote:

İlk iki edit'in cevabı ilk sayfada var. EFS IMEI yedekler. Triangle'da bir sorun yoksa IMEI falan uçmaz rahat olun.

kardeş ben de o kadar rom denedim purelook ve fazirom hariç. içlerinde en beğenmediğim omega oldu nedense. anasayfaya donunce lag olayı bi tek onda oldu. genel olarak da diğerlerine göre yavaş gibi. şarj için de bi farkı yok. en beğendiğim rom ise hız ve pil olarak wanam lite rom u. ilk defa telefon beklemede 48 saat gördü. ekran olarak da 5 saat. diğer iki rom u da denicem yakın zamanda inş.

Superchargersiz yuklemek gerekiyordu ana sayfa yuklemesi yapmamasi icin galiba omegayi

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

Superchargersiz yuklemek gerekiyordu ana sayfa yuklemesi yapmamasi icin galiba omegayi

Supercharger olmayacak ve Xposed ile belleğe kitlemek lazım. Gayet güzel oluyor da uğraşmak lazım. iOS 7 daha özgür, daha kişiselleştirilebilir olsa android ile uğramadan geçerim. Her yeni romu adam etmek için o kadar uğraş ve bunu hep yapmak sıkıyor bir yerden sonra...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

Supercharger olmayacak ve Xposed ile belleğe kitlemek lazım. Gayet güzel oluyor da uğraşmak lazım. iOS 7 daha özgür, daha kişiselleştirilebilir olsa android ile uğramadan geçerim. Her yeni romu adam etmek için o kadar uğraş ve bunu hep yapmak sıkıyor bir yerden sonra...

Benim asiri bir beklentim yok oyun falan olmadan 5 uygulama acsin launcher yukleme yapmasin yeterli.s4 un gereksiz ozelliklerini getirene kadar sunu yapsalar yeterli benim icin ios 1 den beri kullandigim icin geri donmryi dusunmuyorum ama temel ozellikleri calismiyor telefonun daha samsung onlari duzelticegine ise yaramaz seyler pesinde ayarlar menusunu 4 e bolene kadar rami toplasaydi

• Dediginiz doğru. Android bu şekilde giderse hiç şansı yok. Apple'da da 3Ga açıp cihaza son parlaklıkta abanırsanız pil diye bir şey kalmıyor. Bilemiyorum ya kafam karışık. Android ile uğraşmak mı pil ile uğraşmak mı bilemiyorum.

• Cm romunu adam etmek en kolayı ben iosa geçmem sanırım pil berbat ekran çok küçük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Cm romunu adam etmek en kolayı ben iosa geçmem sanırım pil berbat ekran çok küçük.

Iphone larin sarjinin hizli gittigi rivayet gibi birsey ben 5 yil kullandim s3 biraz daha iyi gidiyor sadece onun disinda cogu androidden cok daha iyi sarjlari ama tabi orasini kapatiyim burasini kapatiyim gibi cok fazla secenek olmadigi icin android gibi ugrasanlar icin android daha iyi bir secenek ama ekran boyu bana yetmiyor artik

• 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.