Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler modem denemesi yapan var mi en iyi pil performansi hangisi sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

Yaa gerçekten görmemiştim pm ini afedersin. Bana bildiri olarak gelmemişti özel mesajlarıma bakınca şimdi gördüm :/
    Berat arkadaşıma ben de çok teşekkür ediyorum sağolsun çok ilgilendi hiçbir yardımını esirgemiyor vakti olduğu sürece. Radyo apk sını kurabildin mi hala pm in geçerli mi? :)

Ayrıca ramin temizlenmesi ve programların tekrardan açılacak olması şarja olumsuz yönde etki etmiyor mu sence? Ben de ram booster kurmuştum gerçekten rami güzel temizliyor ama şarja olumsuz etki yapıyor diye kaldırdım. Senin kullandığın daha mı farklı acaba?

yok hayır stock fm radyo apk sı hesap makinesi ses kaydedici falan lazım ama fm daha önemli şuan için, gerçi spirit fm radio uygulamasıyla net bağlantısı olmadan radyo dinleme sorunumu çözdüm 1 önceki sayfada paylaşmıştım dosyayı, çok da acelesi yok aslında

valla task killer uygulamalarından dünyada en fazla rağbet gören uygulama advanced task killer ve yukarda verdiğim ayarlar ile kullanıldıgında arka planda gayet güzel sessizce işlevini görüyor, dediğim gibi yararları tartışılır ama ben şarja etkisini görmedim, zaten o varken yada yokken bile paylaştığım ayarlar ile elde ettiğiniz ekran süresi gerçekten muhteşemden öte..

• KIRKY hocam ben sizin dediklerinizin aynılarını CM10.1'e yaptım, sıkıntı olur mu ? Tek fark Juice Defender konusunda. Sizin paylaştığınızın aksine ben Ultimate versiyonunu indirip "Extreme" moduna ayarladım yani her şeyi kısıtlayan. Uygun mudur her şey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

quote:

Yaa gerçekten görmemiştim pm ini afedersin. Bana bildiri olarak gelmemişti özel mesajlarıma bakınca şimdi gördüm :/
    Berat arkadaşıma ben de çok teşekkür ediyorum sağolsun çok ilgilendi hiçbir yardımını esirgemiyor vakti olduğu sürece. Radyo apk sını kurabildin mi hala pm in geçerli mi? :)

Ayrıca ramin temizlenmesi ve programların tekrardan açılacak olması şarja olumsuz yönde etki etmiyor mu sence? Ben de ram booster kurmuştum gerçekten rami güzel temizliyor ama şarja olumsuz etki yapıyor diye kaldırdım. Senin kullandığın daha mı farklı acaba?

yok hayır stock fm radyo apk sı hesap makinesi ses kaydedici falan lazım ama fm daha önemli şuan için, gerçi spirit fm radio uygulamasıyla net bağlantısı olmadan radyo dinleme sorunumu çözdüm 1 önceki sayfada paylaşmıştım dosyayı, çok da acelesi yok aslında

valla task killer uygulamalarından dünyada en fazla rağbet gören uygulama advanced task killer ve yukarda verdiğim ayarlar ile kullanıldıgında arka planda gayet güzel sessizce işlevini görüyor, dediğim gibi yararları tartışılır ama ben şarja etkisini görmedim, zaten o varken yada yokken bile paylaştığım ayarlar ile elde ettiğiniz ekran süresi gerçekten muhteşemden öte..

Servise yetisebilmek için hızlıca pm attım radyo ve google talk apk lerini. Hesap Makinesininkini de almıştım ama olsun çalışmadı maalesef ben de marketten başka bir tane indirdim. Ses kaydedicinin ise apk sini almayı unutmuştum, titanium back ile yedegim vardı ama olsun da çalışmaz diye hiç denemedim. Hepsinde aynı sonucu alamıyoruz yani. Pm de sorun olursa da yukleyemezsen yarın yeniden atarım daha sakince vakit problemi de olmadan :)

• Ultima Rom 9.0.1 kullanıyorum dehşet şekilde kullanım sürem uzadı telefonda. 2 günü rahatlıkla çıkarıyorum üstüne normal kullanımda 3. günü veriyor bana.
    JKay Deluxe satın alıp Jkay Firmware attım bugün birde. Oldukça hoş oldu. Kesinlikle tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

KIRKY hocam ben sizin dediklerinizin aynılarını CM10.1'e yaptım, sıkıntı olur mu ? Tek fark Juice Defender konusunda. Sizin paylaştığınızın aksine ben Ultimate versiyonunu indirip "Extreme" moduna ayarladım yani her şeyi kısıtlayan. Uygun mudur her şey ?

CM10 u hiç kullanmadım sıkıntı niye olsunki bunları deneme yanılma ile de bulabilirsiniz yani size en stabil gelen değerleri, ben benimkileri ilettim arkadasları aydınlatma adına. sen extreme ile herseyi kısıtladıysan tabiki daha iyi, benim için her daim wifi ın açıkta kalması önemli oldugu için net baglantısını yitirmek istemiyorum gece ve off modundayken bile o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Ultima Rom 9.0.1 kullanıyorum dehşet şekilde kullanım sürem uzadı telefonda. 2 günü rahatlıkla çıkarıyorum üstüne normal kullanımda 3. günü veriyor bana.
    JKay Deluxe satın alıp Jkay Firmware attım bugün birde. Oldukça hoş oldu. Kesinlikle tavsiye edebilirim.

Hocam,

9.0.1'e nasıl güncelledin? Ben bu sabah 9.0 yükledim fakat güncelleme yapamıyorum,hata veriyor sürekli (OTA Update ile deniyorum, aynı şekilde ultimaya ait başka uygulama yüklemeye çalıştığım zaman da hata veriyor; "Dosya indirilirken bir hata oluştu" yazısı çıkıp duruyor).

Birde şu ekran kağıdının sağa sola kaymasını nasıl engelleyebilirim? v8.1 de bi yerlerden yapabiliyorduk ama bunda bulamadım. Bu arada Stock Touchwiz kullanıyorum.

Edit : Güncelleme olayını hallettim hocam... Bir tek wallpaper kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumevo_DI -- 12 Şubat 2013; 15:13:35 >

• quote:

Hocam uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim. Şimdi dediklerini yaptım. Ancak ben STweaks'de XDA'da bulduğum bir profil kullanıyorum uzun ömürlü batarya profili bi karşılaştırayım ilk sayfadakimi daha iyi yoksa bu mu. Teşekkürler tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

Hocam uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim. Şimdi dediklerini yaptım. Ancak ben STweaks'de XDA'da bulduğum bir profil kullanıyorum uzun ömürlü batarya profili bi karşılaştırayım ilk sayfadakimi daha iyi yoksa bu mu. Teşekkürler tekrar.

xda linki ile beraber burda paylaşırsanız beraber check edebiliriz batarya performansını
  • quote:

quote:

quote:

xda linki ile beraber burda paylaşırsanız beraber check edebiliriz batarya performansını

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034981
    Bu linkten profiller ve StweaksProfiles APK'sının indirebilirsiniz arkadaşlar. Bu apk ile profil dosyalarını tek tek değerleri girmeden tek tuşla uygulayabiliyoruz. İndirme linkleri eklentide. Aslında ilk sayfadaki değerlerde bir profil oluşturulup indirilmeye sunulabilir.

Linkteki aşağıda profiles zipini cwm den flashlamak gerekiyor bu arada bunuda belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 12 Şubat 2013; 16:25:58 >

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1827635
    burdaki manuel profil değerleri sizin verdiğiniz sayfadaki profil apk larından farklımı acaba kontrol ettinizmi ?
  • Size sunu diyim o profiller hic bir ise yaramiyor. Mhz degerlerinin voltajlarini tek tek indirmektense hepsini ayni ölcuyle indiriyo, batteryextreme seciyorum islemciyi 1200mhz yapiyo, yani sacma sapan bi uygulama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu linkten profiller ve StweaksProfiles APK'sının indirebilirsiniz arkadaşlar. Bu apk ile profil dosyalarını tek tek değerleri girmeden tek tuşla uygulayabiliyoruz. İndirme linkleri eklentide. Aslında ilk sayfadaki değerlerde bir profil oluşturulup indirilmeye sunulabilir.

Linkteki aşağıda profiles zipini cwm den flashlamak gerekiyor bu arada bunuda belirteyim.

Bizde siyah 1.8.9 olduğuna göre sadece 0,40 Apk yi CWM den flahlamak yeterli, doğru mu anlamışım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizde siyah 1.8.9 olduğuna göre sadece 0,40 Apk yi CWM den flahlamak yeterli, doğru mu anlamışım

Apj yi flashlama normal yukkeyeceksin indirmelerin olduğu yerde zip dosyasıvar onu flashlayacaksın

@yclycl
    Hayıryyanlış biliyorsun Oprofilleri bbirisi deneyerek bulmuş ve tek tuşla aktif hale getirilmeye hazır.
    Kendi kafasına göre değiştirmiyo .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 12 Şubat 2013; 17:31:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Apj yi flashlama normal yukkeyeceksin indirmelerin olduğu yerde zip dosyasıvar onu flashlayacaksın

@yclycl
    Hayıryyanlış biliyorsun Oprofilleri bbirisi deneyerek bulmuş ve tek tuşla aktif hale getirilmeye hazır.
    Kendi kafasına göre değiştirmiyo .

Ben kendi kafasina gore degistiriyo mu dedim? O profiller stweaks teki bazi ayarlari degistiriyo, ve sacma ayarlar yapiyor. Neyse simdi anlatamicam, dinleyip ogrenmeyi bilmiyosan kendin kullanarak ogren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 12 Şubat 2013; 17:40:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Ultima Rom 9.0.1 kullanıyorum dehşet şekilde kullanım sürem uzadı telefonda. 2 günü rahatlıkla çıkarıyorum üstüne normal kullanımda 3. günü veriyor bana.

Hocam,

9.0.1'e nasıl güncelledin? Ben bu sabah 9.0 yükledim fakat güncelleme yapamıyorum,hata veriyor sürekli (OTA Update ile deniyorum, aynı şekilde ultimaya ait başka uygulama yüklemeye çalıştığım zaman da hata veriyor; "Dosya indirilirken bir hata oluştu" yazısı çıkıp duruyor).

Birde şu ekran kağıdının sağa sola kaymasını nasıl engelleyebilirim? v8.1 de bi yerlerden yapabiliyorduk ama bunda bulamadım. Bu arada Stock Touchwiz kullanıyorum.

Edit : Güncelleme olayını hallettim hocam... Bir tek wallpaper kaldı :)

Güncellemeyi kendi sitesinden patch paketlerini indirerek flashlayıp yapabilirsiniz.
    Şurada:http://alpha-techs.co.uk/files/roms/ultima/
    Patches klasöründe uygun sürümü indirip CWM'den flashlayın tamamdır. Aklınızda bulunsun diğer modları da yapabilirsiniz bununla

Ekran kağıdının sağa sola kaymasını engelleyen bir mod vardı sanırım Ultima kurulumunda seçilen. Fakat emin olamıyorum tam olarak. Ben touchwiz kullanmadığım için bilgim yok. Tavsiyem Nova Launcher kurup ayarlardan düzenleyin.

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034981

bu belirttiğimiz sayfada verilen STweaks 4.0 zipini flaslayan oldumu aramızda, bu dosyanın içeriği sadece cpu ve gpu overclock'larını kapsamıyor sanırım audio için de ayarlamalar mevcutmu acaba ?
  •  ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

bu da anonorom v23 + EMA2 stock kerneli ile elde ettiğim performans. 800 mhz, Dual modda yani iki çekirdek ile. ama yine herhangi bir kasılma söz konusu değil. bi önceki ekran görüntüsündeki governor ayarları ile aynı ayarlar bunda da var. gözümle görmesem inanmazdım ama hakikaten oluyormuş.

@firaristt üstad konuyu okuyor mu bilemiyorum ama sanırım o da ilgilenmeyi bıraktı. bi kaç mesaj önce yazmıştı gerçi ama bırakacağını tahmin etmemiştim. diğer galaxy s3 konularından daha teknik daha sonuca yönelik bi havası ve kullanıcı kitlesi vardı ama bu konunun.. sağlık olsun ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugo -- 12 Şubat 2013; 21:15:38 >

• Ben daha ölmedim şaka bir yana konuyu takip ediyorum. Merak etmeyin. Sadece gözlem yapıyorum. Konudakilere bakarsanız sık sık kontrol ettiğimi görürsünüz.

STweaks profilleri gerçekten fark yaratacak seviye olsa ilk sayfaya koyardım. Güç Tüketim ayarınızı kendiniz yapmanız en iyisidir. Internetten basit, birkaç dakikalık (en fazla 5dk sürer) bir araştırma ile kullanımınıza en uygun güç planını kendiniz yapabilirsiniz. Her şeyi de değiştirmek şart değil. Cpu frekansının artma ve azalma süresini ve kademesini değiştirmeniz büyük oranda etkili olur.

Malum okul başladı, işleri sıkı tutuyorum. Telefonla okuldayken teneffüslerde ya oyun (Dead trigger veya temple run 2 veya arkadaşlarla minecraft) oynuyorum ve evden çıktığımdan itibaren mobil veri açık, eve gelince de wifi'a geçiyorum. O şekilde yüksek parlaklıkta 3.5 saat civarı ekran açık kalıyor. Yeterli. 1.2GHz de kullansam 800MHz de kullansam arada 20dk kadar fark oluyor. Dual Core ile quad arasında ise pek fark yok gibi. Omega v42 tam zamanında geldi. 6x5 launcher ile fps ataması büyük oranda düzeltilmiş. Biraz zorlarsam antutu'dan da 17bin puanı geçer diye düşünüyorum. Beğendim. Pil konusunda pek fikrim yok. Şarj olsun da denerim.

MR2 romunda güvenlik konusunda bir şeyler değişmiş. Ram olarak da daha kararlı. 8 günde tam gaz kullanabileceğim 600MB civarı mobil internet var keyfim yerinde. Turkcell biraz pahalı da olsa hizmet kalitesine toz kondurmuyor.

Edit: Biraz zorlayınca gideri var. 18056 puan aldı antutudan. Meraklısına duyurulur. 1704MHz Cpu, 700MHz Gpu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 12 Şubat 2013; 19:59:30 >

• Bende farkettim cidden quad core la dual core arasinda pek fark yok batarya konusunda. Ama stabilitede tabiki fark var. Ama antutu meraklisina anono+siyah yada sotmax+siyahi daha cok tavsiye ederim, ikisinde de 19.000 aldim

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.