Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme ne zaman çıkacak belli değil. Ama 2 ay kadar var diye düşünüyorum.

Anono, Omega vs. Özellikle anono. Ama her rom her cihazda aynı şekilde çalışacak diye bir şart yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 çekirdek 700-800 mhz larda kullanıyor millet birde batarya için romlar falan ben twitter dı facebooktu instagramdı falan hepsi widgetlarda sürekli açık 2 mail sync açık 3g hep açık whatsapp viber falan hep açık günde 200 mail sms vs üstüne nova launcher ve hd widgets aktif kullanımda 20 saat toplam üstünede 4.5-5 saat ekran çok rahat elde ediyorum stock rom -stock kernelde güç tasarrufu falanda kullanmıyorum kesin benim telde bir sorun varakıcılıkta çok fazla ve şunu çözdümki touchwiz ne kadar gelişirse gelişsin nova kadar iyi olamıyor zaten en iyisi touchwiz yeteneklerini kaybetmeden daha akıcı arayüz bulmaktı o da novaymış, ema2 zaten çok akıcı rom 2si birleşince hem şarj hem performans 10 numara ilk kez internet sayfası yüklemesi bile i5 e yetişmiş durumda(eskiden yarım saniye civarı geçiyordu çok önemli değil tabiki ama şimdi daha hızlı) özelleştirmeler içinse tabiki hak veriyorum ama işlemci hızlarını düşürerek falan ve custom romlarla boşuna mı zaman kaybediyorsunuz diye düşünüyorum bazen arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

2 çekirdek 700-800 mhz larda kullanıyor millet birde batarya için romlar falan ben twitter dı facebooktu instagramdı falan hepsi widgetlarda sürekli açık 2 mail sync açık 3g hep açık whatsapp viber falan hep açık günde 200 mail sms vs üstüne nova launcher ve hd widgets aktif kullanımda 20 saat toplam üstünede 4.5-5 saat ekran çok rahat elde ediyorum stock rom -stock kernelde güç tasarrufu falanda kullanmıyorum kesin benim telde bir sorun varakıcılıkta çok fazla ve şunu çözdümki touchwiz ne kadar gelişirse gelişsin nova kadar iyi olamıyor zaten en iyisi touchwiz yeteneklerini kaybetmeden daha akıcı arayüz bulmaktı o da novaymış, ema2 zaten çok akıcı rom 2si birleşince hem şarj hem performans 10 numara ilk kez internet sayfası yüklemesi bile i5 e yetişmiş durumda(eskiden yarım saniye civarı geçiyordu çok önemli değil tabiki ama şimdi daha hızlı) özelleştirmeler içinse tabiki hak veriyorum ama işlemci hızlarını düşürerek falan ve custom romlarla boşuna mı zaman kaybediyorsunuz diye düşünüyorum bazen arkadaşlar

i5 e mi yetisti s3 te en iyi javascript degerini anono da 1.8ghz de dolphinde 950ms olarak aldim, normalde 1200ms civari. i5 te 200ms filan ve evet butun dunya android camiasi bosuna ugrasiyor siz en dogrusunu yapiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 8 Şubat 2013; 12:16:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

2 çekirdek 700-800 mhz larda kullanıyor millet birde batarya için romlar falan ben twitter dı facebooktu instagramdı falan hepsi widgetlarda sürekli açık 2 mail sync açık 3g hep açık whatsapp viber falan hep açık günde 200 mail sms vs üstüne nova launcher ve hd widgets aktif kullanımda 20 saat toplam üstünede 4.5-5 saat ekran çok rahat elde ediyorum stock rom -stock kernelde güç tasarrufu falanda kullanmıyorum kesin benim telde bir sorun varakıcılıkta çok fazla ve şunu çözdümki touchwiz ne kadar gelişirse gelişsin nova kadar iyi olamıyor zaten en iyisi touchwiz yeteneklerini kaybetmeden daha akıcı arayüz bulmaktı o da novaymış, ema2 zaten çok akıcı rom 2si birleşince hem şarj hem performans 10 numara ilk kez internet sayfası yüklemesi bile i5 e yetişmiş durumda(eskiden yarım saniye civarı geçiyordu çok önemli değil tabiki ama şimdi daha hızlı) özelleştirmeler içinse tabiki hak veriyorum ama işlemci hızlarını düşürerek falan ve custom romlarla boşuna mı zaman kaybediyorsunuz diye düşünüyorum bazen arkadaşlar

i5 e mi yetisti s3 te en iyi javascript degerini anono da 1.8ghz de dolphinde 950ms olarak aldim, normalde 1200ms civari. i5 te 200ms filan

i5 te 920 civarı s3 stock rom 1000 evde i5 var testte 900 lerde alıyor hep

Her i5 ayni degil, 10 tane cesidi var onun, saygilar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

i5 e mi yetisti s3 te en iyi javascript degerini anono da 1.8ghz de dolphinde 950ms olarak aldim, normalde 1200ms civari. i5 te 200ms filan

i5 te 920 civarı s3 stock rom 1000 evde i5 var testte 900 lerde alıyor hep

Her i5 ayni degil, 10 tane cesidi var onun, saygilar

dünya üzerinde sadece 1 tane i5 var tüm dünyaya aynısı gönderiliyor s3 gibi değil istediğini dene 900 den aşağı sonuç veremez 200 zaten çok uçuk bir değer son jenerasyon i7 li bilgisayarıma şuan yaptım 250 verdi 200 verebilecek bir telefon yok dünya üzerinde i5 te 900 den aşağı kesinlikle vermiyor

Tamam siz i5 i 1 cesit sanmaya devam edin, saygilarimi sunarim efendim

• şuan için orjinal 4.1.2 türkiye stock romu bumudur arkadaşlar ?
    http://www.hotfile.com/dl/191744263/33aa9ed/I9300XXEMA2_I9300OJVEMA1_TUR.zip.html

bende XXELLA var ingiltere stock sürümü sanırım, bunun üzerine ben yukarda verdiğim tr stock rom güncellemesi yapabiliyormuyum, XXELLA ve XXEMA2 arasında farkları bilen varmı acaba kullanmış olup da çünkü tr firmware i baya bir övülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xasusx

şuan için orjinal 4.1.2 türkiye stock romu bumudur arkadaşlar ?
    http://www.hotfile.com/dl/191744263/33aa9ed/I9300XXEMA2_I9300OJVEMA1_TUR.zip.html

bende XXELLA var ingiltere stock sürümü sanırım, bunun üzerine ben yukarda verdiğim tr stock rom güncellemesi yapabiliyormuyum, XXELLA ve XXEMA2 arasında farkları bilen varmı acaba kullanmış olup da çünkü tr firmware i baya bir övülüyor

ema2 daha yeni bir sürüm ve çoğu kişiye göre ella dan daha iyi bana görede

• bu 2 sini kullanıp kıyaslayan varmı 2 stock arasındaki iyileştirme açısından farklılık gören (sanırım sen yükle ve bildir diceksiniz)
    geçiş işlemi yaparken yine wipe işlemlerini ve diğer maddeleri yapmam gerekirmi 2 stock arası geçiş yapmak yaparken de ?
  • quote:

bu 2 sini kullanıp kıyaslayan varmı 2 stock arasındaki iyileştirme açısından farklılık gören (sanırım sen yükle ve bildir diceksiniz)
    geçiş işlemi yaparken yine wipe işlemlerini ve diğer maddeleri yapmam gerekirmi 2 stock arası geçiş yapmak yaparken de ?

Stocklar arası geçiş yaparken gerek yok. Eğer bir sorun çıkarsa wipe yaparsın hocam.
  • quote:

bu 2 sini kullanıp kıyaslayan varmı 2 stock arasındaki iyileştirme açısından farklılık gören (sanırım sen yükle ve bildir diceksiniz)

ben kullandım 2 sinide bence ema2 çok daha iyi wipe a falan gerek yok bu arada uçuk farklarda bekleme daha iyi dedim diye biraz daha iyi tepkiler ve biraz daha hızlı internet ve daha kararlı bir sistem
  • Arkadaşlar ben Anono rom kurduktan sonra stock roma özgü bir kaç uygulama gelmedi. Bunların bir kaçı radyo, google talk, S not gibi... Bunlar için tekrardan stock türkiye romu kurdum ve yüklemek istediğim uygulamaların Apk sını yedekledim. Tekrardan Anono rom kurdum ve yüklemek istediğim Apk ları system/app klasörüne attım. Sonrasında da hem Es File ile denedim, hem de Root Explorer ile denedim uygulamayı yüklemek için.Fakat uygulama yüklenemedi diye hata verdi her iki yükleyiciyle de. Acaba uygulama yükleme yöntemimde bir yanlışlık mı var eksik bir şey mi yapıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

@OdysS_eus Hocam siz de Anono rom yükleyip üzerine radyo ve google talk Apk larını kurmuştunuz. Siz farklı bir yol mu denemiştiniz?
  • Cift cekirdek 700 kullanicaksaniz bunun ne anlami kaldi demişsinizde telefonda kasma falan yapmiyo bu yalniz tek bir takilma şişme donma yok e boyleyken niye 1.4 acip daha fazla pil gitsin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Cift cekirdek 700 kullanicaksaniz bunun ne anlami kaldi demişsinizde telefonda kasma falan yapmiyo bu yalniz tek bir takilma şişme donma yok e boyleyken niye 1.4 acip daha fazla pil gitsin ki

bana yazdıysan ben sadece benim değerleri söyledim stock değerlerle zaten telefon 200-1400 arası çalışıyor sabit 1400 le çalışmıyor menüde dolaşırken falan 200 mhz çalıştırıyor yük binmedikçe 1400 çıkarmıyor zaten 1400 de çalıştığı durumlarda oyunlar gibi ısınıyor herhangi bir cpu gösteren programla görebilirsin max 700 mhz tabiki fark ediyordur ama büyük farklar yaratmadığı söylemeye çalışmıştım herkes istediğini ve kendine en uygununu kullanmakta özgür tabiki bu arada 700 mhz oyunlar kasmıyor mu? kasmıyorsa zaten tam anlamıyla 700 mhz da çalıştığını sanmıyorum telefonun kendi güç tasarrufunda bile gelişmiş oyunlar kasıyor çünkü bu arada tam yaptığınız değerleri bilmiyorum gerektiğinde yine 1400 e çıkıyorsa birşey diyemem

• Yine geldi basimin belasi GPSD

https://docs.google.com/file/d/0B8b-oryMrXq9bVVkMkFaZ0EzeTA/edit

https://docs.google.com/file/d/0B8b-oryMrXq9Q3g1WWZzdnotSzQ/edit

https://docs.google.com/file/d/0B8b-oryMrXq9dkJnN29FTFM5T1k/edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asagrim -- 8 Şubat 2013; 13:51:05 >

• quote:

samsung 1400 den 1000-1100 aralığına çekti bu değeri i5 in 900 lerde olduğunu görebilirsin

O degerlerin tarafli oldugu yillardir bilinen birsey, ayrica bircok javascript testi var,onlarda farklilik gosterir, neyse i5 in bircok cesidi oldugunu herkes bilir bunu tartismaya gerek yok. Ayrica pc mde en son surum i7 var demissin, son surum i7 nin 2000tl oldugunu bilmem biliyormusun, eger ona sahipsem ne ala. Tartisilacak konu stock romun digerlerinden farki olmamasi dicem ama buda tartisilmaz, cunku stock romun dandik bi rom oldugunu bilmeyen yok android dunyasinda, neyse herkes kendi bildigine...

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Anono rom+siyah kernel var hep xposed hem jkay önerir misiniz ?

jkay paralı yalnız ama değer, crackliler sorun çıkarıyor. Güzel bir mod ben onun sayesinde xperia z teması kurdum. Diğer moda bakmadım ama güzele benziyor mutlaka denemek lazım.

Anono rom üzerine jkay kurmak istedim xda'da konusuna da baktım benim sürümüm olan XXELL4 ü sd karta atıp cwmden flashladım paralı uygulamayı da cracklli olarak yükledim fakat telefonumda hiçbir değişiklik olmadı konusundan da çok anlayamadım, ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek birisi var mıydı

anono rom v23 de xxella versiyonunu istiyor onu bir dene istersen.

• quote:

Arkadaşlar ben Anono rom kurduktan sonra stock roma özgü bir kaç uygulama gelmedi. Bunların bir kaçı radyo, google talk, S not gibi... Bunlar için tekrardan stock türkiye romu kurdum ve yüklemek istediğim uygulamaların Apk sını yedekledim. Tekrardan Anono rom kurdum ve yüklemek istediğim Apk ları system/app klasörüne attım. Sonrasında da hem Es File ile denedim, hem de Root Explorer ile denedim uygulamayı yüklemek için.Fakat uygulama yüklenemedi diye hata verdi her iki yükleyiciyle de. Acaba uygulama yükleme yöntemimde bir yanlışlık mı var eksik bir şey mi yapıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

@OdysS_eus Hocam siz de Anono rom yükleyip üzerine radyo ve google talk Apk larını kurmuştunuz. Siz farklı bir yol mu denemiştiniz?

Dostum onların sürümleri farklı olduğu için olabiliyor. ben o sorunu titanium backup ile önceki yedegimden yükleyerek çözdüm.

• telefon ekranı kapalı iken power tuşu ile ekranı acmaya calıstıgımızda kazara elim ses açma kapama tuşlarına dokunuyor.. bazen sırf bu yüzden zil sesi 1 çubuga kadar düşüyor.. ben normalde bu tuşlarla ringtone volume degilde konusma yapmadıgım zamanlarda media volume'un ayarlanmasını beklerdim.. acaba bunu degistirebilecegimiz bir yer varmı?
  • Allah aşkına bir i5 tartismadigimiz kalmıştı, herkes bir ekran süresi yarışmasında. Lütfen uzatmayin bu olayı. bir bilgiye ulaşmak için bir sürü zaman harciyorum kaç sayfa geriye gidiyorum. herkesin vakti yok bu kadar.

• quote:

Arkadaşlar ben Anono rom kurduktan sonra stock roma özgü bir kaç uygulama gelmedi. Bunların bir kaçı radyo, google talk, S not gibi... Bunlar için tekrardan stock türkiye romu kurdum ve yüklemek istediğim uygulamaların Apk sını yedekledim. Tekrardan Anono rom kurdum ve yüklemek istediğim Apk ları system/app klasörüne attım. Sonrasında da hem Es File ile denedim, hem de Root Explorer ile denedim uygulamayı yüklemek için.Fakat uygulama yüklenemedi diye hata verdi her iki yükleyiciyle de. Acaba uygulama yükleme yöntemimde bir yanlışlık mı var eksik bir şey mi yapıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

Hayır hocam apk ları system/app klasörüne atıp yeniden başlattım o kadar Klasöre atmanız yeterlidir apkları. Apk'yı açarak yükleme yapamazsınız sistem uygulamarında.

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.