Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Cift cekirdek 700 kullanicaksaniz bunun ne anlami kaldi demişsinizde telefonda kasma falan yapmiyo bu yalniz tek bir takilma şişme donma yok e boyleyken niye 1.4 acip daha fazla pil gitsin ki

bana yazdıysan ben sadece benim değerleri söyledim stock değerlerle zaten telefon 200-1400 arası çalışıyor sabit 1400 le çalışmıyor menüde dolaşırken falan 200 mhz çalıştırıyor yük binmedikçe 1400 çıkarmıyor zaten 1400 de çalıştığı durumlarda oyunlar gibi ısınıyor herhangi bir cpu gösteren programla görebilirsin max 700 mhz tabiki fark ediyordur ama büyük farklar yaratmadığı söylemeye çalışmıştım herkes istediğini ve kendine en uygununu kullanmakta özgür tabiki bu arada 700 mhz oyunlar kasmıyor mu? kasmıyorsa zaten tam anlamıyla 700 mhz da çalıştığını sanmıyorum telefonun kendi güç tasarrufunda bile gelişmiş oyunlar kasıyor çünkü bu arada tam yaptığınız değerleri bilmiyorum gerektiğinde yine 1400 e çıkıyorsa birşey diyemem

Yok kardeşim sana söylemedim haklısın söylediklerinde bu arada türkiyenin şu son sürümünde mürekkep efekti var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

Allah aşkına bir i5 tartismadigimiz kalmıştı, herkes bir ekran süresi yarışmasında. Lütfen uzatmayin bu olayı. bir bilgiye ulaşmak için bir sürü zaman harciyorum kaç sayfa geriye gidiyorum. herkesin vakti yok bu kadar.

silicem bütün mesajları birazdan arkadaş atıp tutmayı seviyor zaten 2 haftadır ortalarda herkese laf yetiştirme derdinde

i5 derken iphone 5 den bahsediyorsunuz sanırım, i5 li pc olarak anlamış olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Cift cekirdek 700 kullanicaksaniz bunun ne anlami kaldi demişsinizde telefonda kasma falan yapmiyo bu yalniz tek bir takilma şişme donma yok e boyleyken niye 1.4 acip daha fazla pil gitsin ki

bana yazdıysan ben sadece benim değerleri söyledim stock değerlerle zaten telefon 200-1400 arası çalışıyor sabit 1400 le çalışmıyor menüde dolaşırken falan 200 mhz çalıştırıyor yük binmedikçe 1400 çıkarmıyor zaten 1400 de çalıştığı durumlarda oyunlar gibi ısınıyor herhangi bir cpu gösteren programla görebilirsin max 700 mhz tabiki fark ediyordur ama büyük farklar yaratmadığı söylemeye çalışmıştım herkes istediğini ve kendine en uygununu kullanmakta özgür tabiki bu arada 700 mhz oyunlar kasmıyor mu? kasmıyorsa zaten tam anlamıyla 700 mhz da çalıştığını sanmıyorum telefonun kendi güç tasarrufunda bile gelişmiş oyunlar kasıyor çünkü bu arada tam yaptığınız değerleri bilmiyorum gerektiğinde yine 1400 e çıkıyorsa birşey diyemem

Yok kardeşim sana söylemedim haklısın söylediklerinde bu arada türkiyenin şu son sürümünde mürekkep efekti var mi ?

Modla yukleyebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

samsung 1400 den 1000-1100 aralığına çekti bu değeri i5 in 900 lerde olduğunu görebilirsin

O degerlerin tarafli oldugu yillardir bilinen birsey, ayrica bircok javascript testi var,onlarda farklilik gosterir, neyse i5 in bircok cesidi oldugunu herkes bilir bunu tartismaya gerek yok. Ayrica pc mde en son surum i7 var demissin, son surum i7 nin 2000tl oldugunu bilmem biliyormusun, eger ona sahipsem ne ala. Tartisilacak konu stock romun digerlerinden farki olmamasi dicem ama buda tartisilmaz, cunku stock romun dandik bi rom oldugunu bilmeyen yok android dunyasinda, neyse herkes kendi bildigine...

anandtech mi taraflı? neresi tarafsız dh mi?gsmarena testide aynı engadget testi de aynı onlarda mı taraflı yoksa benim direk elimdeki telefon mu taraflı? test ediyorum 900 veriyor iphone 5 amerikadan alınma 3 ay önce alındı kardeşimde de türkiye cihazı var 2 side aynı sonuçları veriyor onlara samsung para mı vermiş? zaten ben ilk yorumumda test sonucunu söylememiştim 2 cihazın yanyana koyulup aynı sayfayı açma testinde aynı hızı vermeye başladığını söyledim eskiden i5 hep geçiyordu. stock rom en iyi olmak zorunda değil öyle birşey iddia etmedim zaten stock romun değerlerini koydum sadece stock romlar her türlü kullanıcıya hitap ettiği için bazı sorunlara yönelen custom romlardan geride kaldığı durumlar tabiki vardır aksini iddia etmedim ilk mesajı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.stock rom kullanın falanda demedim bilgisayarım 8000tl civarında bu arada işim gereği sık sık cihaz değiştiriyorum daha doğrusu şirket tarafında veriliyor kendi özel laptopumda qosmio x500 serisi 2 yıllık 5500 tl civarında bir laptop ilk nesil i7 lerden kullanıyor

Aramizda anlasamamamizin sebebini arkadas soylemis, sen i5 diyosun ben intel i5 diyosun saniyorum, ona ip5 deniyor tamam ip5 te 900 veriyor onu biliyorum ama o testlerin tarafli oldugunu biliyorum. Bendede ipad ve s3 var, ama ordaki test sonuclarina uymuyor aldigim performanslar, en hizli tablet adli konuda uzun bi yazim var onu okumani tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

samsung 1400 den 1000-1100 aralığına çekti bu değeri i5 in 900 lerde olduğunu görebilirsin

O degerlerin tarafli oldugu yillardir bilinen birsey, ayrica bircok javascript testi var,onlarda farklilik gosterir, neyse i5 in bircok cesidi oldugunu herkes bilir bunu tartismaya gerek yok. Ayrica pc mde en son surum i7 var demissin, son surum i7 nin 2000tl oldugunu bilmem biliyormusun, eger ona sahipsem ne ala. Tartisilacak konu stock romun digerlerinden farki olmamasi dicem ama buda tartisilmaz, cunku stock romun dandik bi rom oldugunu bilmeyen yok android dunyasinda, neyse herkes kendi bildigine...

anandtech mi taraflı? neresi tarafsız dh mi?gsmarena testide aynı engadget testi de aynı onlarda mı taraflı yoksa benim direk elimdeki telefon mu taraflı? test ediyorum 900 veriyor iphone 5 amerikadan alınma 3 ay önce alındı kardeşimde de türkiye cihazı var 2 side aynı sonuçları veriyor onlara samsung para mı vermiş? zaten ben ilk yorumumda test sonucunu söylememiştim 2 cihazın yanyana koyulup aynı sayfayı açma testinde aynı hızı vermeye başladığını söyledim eskiden i5 hep geçiyordu. stock rom en iyi olmak zorunda değil öyle birşey iddia etmedim zaten stock romun değerlerini koydum sadece stock romlar her türlü kullanıcıya hitap ettiği için bazı sorunlara yönelen custom romlardan geride kaldığı durumlar tabiki vardır aksini iddia etmedim ilk mesajı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.stock rom kullanın falanda demedim bilgisayarım 8000tl civarında bu arada işim gereği sık sık cihaz değiştiriyorum daha doğrusu şirket tarafında veriliyor kendi özel laptopumda qosmio x500 serisi 2 yıllık 5500 tl civarında bir laptop ilk nesil i7 lerden kullanıyor

Aramizda anlasamamamizin sebebini arkadas soylemis, sen i5 diyosun ben intel i5 diyosun saniyorum, ona ip5 deniyor tamam ip5 te 900 veriyor onu biliyorum ama o testlerin tarafli oldugunu biliyorum. Bendede ipad ve s3 var, ama ordaki test sonuclarina uymuyor aldigim performanslar, en hizli tablet adli konuda uzun bi yazim var onu okumani tavsiye ederim

tamam silicem yukardaki mesajları sende silersen ortada kalmasın ,testler aslında taraflı olmuyor dediğim gibi ben elimdeki cihazları test edince aynı sonuçlara varıyorum ama durum şöyle o test gerçek performansı vermiyor her zaman lumia mesela s3 ten fazla değerler alıyor ama s3 genelde geçiyor gerçek performansta ip5 te dediğim gibi daha yüksek alıyor ama s3 genelde aynı siteden siteye değişmekle daha hızlı yükleyebiliyor sayfaları

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam silicem yukardaki mesajları sende silersen ortada kalmasın ,testler aslında taraflı olmuyor dediğim gibi ben elimdeki cihazları test edince aynı sonuçlara varıyorum ama durum şöyle o test gerçek performansı vermiyor her zaman lumia mesela s3 ten fazla değerler alıyor ama s3 genelde geçiyor gerçek performansta ip5 te dediğim gibi daha yüksek alıyor ama s3 genelde aynı siteden siteye değişmekle daha hızlı yükleyebiliyor sayfaları

Silmekle ugrasamicam. Bu mesajinda soylediklerine katiliyorum. Bu arada yillardir apple kullanirim ve size tavsiyem atomic web browserin full versiyonunu yukleyin. Javascript onda cok kotu sonuc veriyor ama safariden daha hizli calistigi kesin. Neyse konu sapmasin en iyisi biz susalim

• quote:

Orijinalden alıntı: OdysS_eus

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

Arkadaşlar ben Anono rom kurduktan sonra stock roma özgü bir kaç uygulama gelmedi. Bunların bir kaçı radyo, google talk, S not gibi... Bunlar için tekrardan stock türkiye romu kurdum ve yüklemek istediğim uygulamaların Apk sını yedekledim. Tekrardan Anono rom kurdum ve yüklemek istediğim Apk ları system/app klasörüne attım. Sonrasında da hem Es File ile denedim, hem de Root Explorer ile denedim uygulamayı yüklemek için.Fakat uygulama yüklenemedi diye hata verdi her iki yükleyiciyle de. Acaba uygulama yükleme yöntemimde bir yanlışlık mı var eksik bir şey mi yapıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

@OdysS_eus Hocam siz de Anono rom yükleyip üzerine radyo ve google talk Apk larını kurmuştunuz. Siz farklı bir yol mu denemiştiniz?

Hayır hocam apk ları system/app klasörüne atıp yeniden başlattım o kadar Klasöre atmanız yeterlidir apkları. Apk'yı açarak yükleme yapamazsınız sistem uygulamarında.

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim beni büyük bir uğraşıdan kurtardınız. Artık radyo dinleyebiliyorum ve Google talktan yazışabiliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anono rom+siyah kernel var hep xposed hem jkay önerir misiniz ?

jkay paralı yalnız ama değer, crackliler sorun çıkarıyor. Güzel bir mod ben onun sayesinde xperia z teması kurdum. Diğer moda bakmadım ama güzele benziyor mutlaka denemek lazım.

Anono rom üzerine jkay kurmak istedim xda'da konusuna da baktım benim sürümüm olan XXELL4 ü sd karta atıp cwmden flashladım paralı uygulamayı da cracklli olarak yükledim fakat telefonumda hiçbir değişiklik olmadı konusundan da çok anlayamadım, ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek birisi var mıydı

anono rom v23 de xxella versiyonunu istiyor onu bir dene istersen.

Dostum haklıymışsın XXELLA Jkay yüklemem gerekiyormuş. Şimdi sıra özelleştirmeye geldi. Daha çok hızlanacağını düşünürken biraz daha hantallaştı gibi, zamanla anlayacağım tabi. İlk fark ettiğim yavaşlama ise hafıza kartını okumada oldu. Telefon açıldıktan sonra yaklaşık 1 dakika boyunca hafıza kartı simgesi üstte gözüküyor ve hafıza kartı hazırlanıyor hataları ayıklıyor diyor. Ola ki zamanla eski haline dönmek istersem Jkay programını kaldırdıktan sonra CWM den flashladığım XXELLA dosyasını da silmem için ne yapmam gerekir peki, yani formattan başka çözümü de var mıdır?
    Edit: Hafıza kartının ağır çalışması ve ikonunun 1 dakika boyunca orda durmasının sebebi olarak bir uyarı veriyor :MTP uygulaması SD kartı hazırlamak için yeniden başlatılacak / Devam / İptal diye. Ne demek olduğunu bilmiyorum ama bubunla da bir ilgisi olabilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoks6141 -- 8 Şubat 2013; 15:41:45 >

• Mesaj sildirme denemesi konu Sahibi sürümü vol1.

O mesajlar silinecek. Yok silmekle uğraşamam derseniz ben de konuyla uğraşamam.

Parası olup elindekini beğenmeyen değiştirebilir, parası olmayıp beğenmeyen de sussun otursun. Yapabiliyorsa rom vs ile denerse dener yoksa yapacak bir şey yok sonuçta. Telefonu dövseniz de fırlatsanız da cihaz aynı cihaz. Yazılım olarak düzgün bir şey kullanıyorsanız gerisi potansiyeli kullanmakla alakalı.

Konu çok sapıyor. Iyiye işaret değil. Birkaç ms gecikme için bu cihazı bırakıp iPhone 5'i tercih edecek seviyede olan için bu cihaz zaten yanlış tercihten başka bir şey değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: asagrim

Yine geldi basimin belasi GPSD

https://dl.dropbox.com/u/98657207/Screenshot_2013-02-08-13-45-33.png

https://dl.dropbox.com/u/98657207/Screenshot_2013-02-08-13-45-20.png

https://dl.dropbox.com/u/98657207/Screenshot_2013-02-08-13-45-14.png

Anladigim kadariyla bu sorun kimsede yok benden başka. En azından bu forumda yok yani.
    Superwipe yaptıktan sonra bile tekrarladigina göre donanımsal olsa gerek.

edit: google drive sağolsun kimse görememiş screenshotlarımı.. buyrun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asagrim -- 8 Şubat 2013; 16:58:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anono rom+siyah kernel var hep xposed hem jkay önerir misiniz ?

jkay paralı yalnız ama değer, crackliler sorun çıkarıyor. Güzel bir mod ben onun sayesinde xperia z teması kurdum. Diğer moda bakmadım ama güzele benziyor mutlaka denemek lazım.

Anono rom üzerine jkay kurmak istedim xda'da konusuna da baktım benim sürümüm olan XXELL4 ü sd karta atıp cwmden flashladım paralı uygulamayı da cracklli olarak yükledim fakat telefonumda hiçbir değişiklik olmadı konusundan da çok anlayamadım, ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek birisi var mıydı

anono rom v23 de xxella versiyonunu istiyor onu bir dene istersen.

Dostum haklıymışsın XXELLA Jkay yüklemem gerekiyormuş. Şimdi sıra özelleştirmeye geldi. Daha çok hızlanacağını düşünürken biraz daha hantallaştı gibi, zamanla anlayacağım tabi. İlk fark ettiğim yavaşlama ise hafıza kartını okumada oldu. Telefon açıldıktan sonra yaklaşık 1 dakika boyunca hafıza kartı simgesi üstte gözüküyor ve hafıza kartı hazırlanıyor hataları ayıklıyor diyor. Ola ki zamanla eski haline dönmek istersem Jkay programını kaldırdıktan sonra CWM den flashladığım XXELLA dosyasını da silmem için ne yapmam gerekir peki, yani formattan başka çözümü de var mıdır?
    Edit: Hafıza kartının ağır çalışması ve ikonunun 1 dakika boyunca orda durmasının sebebi olarak bir uyarı veriyor :MTP uygulaması SD kartı hazırlamak için yeniden başlatılacak / Devam / İptal diye. Ne demek olduğunu bilmiyorum ama bubunla da bir ilgisi olabilir sanırım.

kardes restore dosyasını yüklemen yeterli ama keşke bir backup alsaydin iyi olurdu. hafiza kartiyla bir ilgisi olmamasi lazım. tavsiyem misc optionstan rehber ve telefon uygulamasının kapanmasini engelle.

• CyanogenMod illallah ettirdi artık. Telefon güzel görünsün diye katlanayım dedim ama bu kadar şarjı berbat olan bir rom görmedim ben inanın TouchWiz'in arayüzünü sevsem direk dönücem. O kadar özledim ki telefonu TV'ye bağlayıp film izlemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

CyanogenMod illallah ettirdi artık. Telefon güzel görünsün diye katlanayım dedim ama bu kadar şarjı berbat olan bir rom görmedim ben inanın TouchWiz'in arayüzünü sevsem direk dönücem. O kadar özledim ki telefonu TV'ye bağlayıp film izlemeyi.

o zaman sadece launcher yükle illa rom kurmana gerek yok touchwizden kurtulmak için
  • Hocam iyi de TouchWiz dediğiniz sadece bir launcher değil ki. Kocaman arayüz. Bunun telefon apk'si var status bar'ı var şusu var busu var. Tema yüklesem yine tam AOSP tadında olmuyor. Cidden bıktırdı artık. Telefon almakla da dertler bitmiyormuş onu anladım. Aranızda Cm10.1 kullanıp şarjından memnun olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

Hocam iyi de TouchWiz dediğiniz sadece bir launcher değil ki. Kocaman arayüz. Bunun telefon apk'si var status bar'ı var şusu var busu var. Tema yüklesem yine tam AOSP tadında olmuyor. Cidden bıktırdı artık. Telefon almakla da dertler bitmiyormuş onu anladım. Aranızda Cm10.1 kullanıp şarjından memnun olan var mı ?

touchwiz yeteneklerini kaybetmemek için söylemiştim en azından görüntüyü değiştirirsin
  • quote:

quote:

Anladigim kadariyla bu sorun kimsede yok benden başka. En azından bu forumda yok yani.

kardeş ekran oranın çok iyi bence, pilin normal gidiyorsa bence çok kurcalama.
    edit : hocam sanırım gps ile ilgili bişeymis. bir arastirmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubayin_beyin -- 8 Şubat 2013; 17:26:35 >

• quote:

quote:

quote:

6 saatte 1 saat ekran kullanımıyla 50% çok kötü bence atladığım bişey mi var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

oranına diyorum bende hiç yüzde 25 olmuyor. haklısın orası kötüymüş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence de çok kötü hocam. Şu gpsd zimbirtisi bela olmadan önce en kötü ihtimalle 3.5 saat ekran açık gidiyordu batarya. Şimdi ne yaparsam yapayım, hangi romu kurarsam kurayim sonuç aynı.

Kurduğum bir uygulama mı yapıyor anlamadım gitti..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oranına diyorum bende hiç yüzde 25 olmuyor. haklısın orası kötüymüş.

Sizde de gps kullanmadiginiz halde gpsd listede görünüyor mu hocam ? Görünüyorsa yuzdesini yazar misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asagrim -- 8 Şubat 2013; 18:09:13 >

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.