Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

http://db.tt/vVUnT69S
    http://db.tt/wN1HTTJD
    Biri "sarjim az gidiyor" mu dedi?
    Anono rom forever
    çift çekirdek 800mhz de kullandım(siyah kernel), uv var, ekran otomatik parlaklıkta. ekran açık kaldığı sürece wifi kullanarak dolphin ile internete girdim ve whatsapp kullandım

Uv degeriniz nedir acaba ben hic yapmamistimda

bu konunun 1.sayfasındaki ayarları yaptım. yada stweaks in cpu bölümündeki uv deki değerleri seçebilirsiniz, -100 epey fark ettiriyomuş şarjda, ama performansın epey düştüğünü söylüyolar -100 de. ilk sayfadaki değerler performans düşürmeyen optimum değerler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ekranın görüntüsünü sıcak renk yapacak bi yol biliyor musunuz?

• anonorom son versiyonunu hızlı indirebileceğim bir linki atmanız mümkünmüdür acaba baglantımın iyi olmadıgını soyleyebilirim, bide üstüne siyah kernel kuracağım, anroid konusunda usta biri değilim sadece root lu ve stock rom lu bir s3 kullanıcısıyım, bu işlemleri hatasız yapabilirim inşallah, bu konuyu ilk sayfasından beri takip etmekteyim, gözlemlerim doğrultusunda bu 2 linin en doğru karar olacağını düşündüm(siyah+anono), çünkü işimden ötürü benim gibi biri için pil konusu cok önemli ve bu romun da pil konusunda üstüne yok sanırım anlattıklarınıza göre ark lar.. siyah kernel ile anonorom u eksiksiz şekilde kurabileceğim bir rehber linki vede dikkat etmemi önerdiğiniz unusrları paylaşırsanız çok sevineceğim, teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xasusx

anonorom son versiyonunu hızlı indirebileceğim bir linki atmanız mümkünmüdür acaba baglantımın iyi olmadıgını soyleyebilirim, bide üstüne siyah kernel kuracağım, anroid konusunda usta biri değilim sadece root lu ve stock rom lu bir s3 kullanıcısıyım, bu işlemleri hatasız yapabilirim inşallah, bu konuyu ilk sayfasından beri takip etmekteyim, gözlemlerim doğrultusunda bu 2 linin en doğru karar olacağını düşündüm(siyah+anono), çünkü işimden ötürü benim gibi biri için pil konusu cok önemli ve bu romun da pil konusunda üstüne yok sanırım anlattıklarınıza göre ark lar.. siyah kernel ile anonorom u eksiksiz şekilde kurabileceğim bir rehber linki vede dikkat etmemi önerdiğiniz unusrları paylaşırsanız çok sevineceğim, teşekkürler şimdiden..

Pm atarsaniz yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birde xda forumda 300 sayfalık bir anono konusu mevcut v.24 ünk yakında olcağı söyleniyor topicte, XXELLA sürümü için bu linkteki verilen romu ben yükleyebilirmiyim direk (perseus kernel inside yazıyor birde rom açıklama maddlerinde ama siyah kernel kruma yanlısıyım) acemice sorularım için k.bakmayın yardım edebilecek arkadaş varsa sevineceğim teşekkürler şimdiden

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1973322

berat kardeşim pm atıyorum şuan gördüm sagolasın..
  • quote:

arkadaşlar ekranın görüntüsünü sıcak renk yapacak bi yol biliyor musunuz?

O olay benim de dikkatimi çekti. Süper AMOLED ekranlarda piksellerdeki kırmızı renk diğerlerinden daha ağır bastığı için işlenip gönderilen görüntüyü daha sıcak gösteriyor. Bu yüzden sistem de en iyi görüntü için ekrana verilecek görüntüyü işleyip biraz soğutuyor. SS aldığımızda da o soğutulan görüntüyü alıyor. Bilgisayardan veya başka bir cihazdan da baktığımızda biraz soğuk tonlarla çekilmiş gibi duruyor.

Çözüm basit. Photoshop veya benzeri bir program ile birkaç ton kırmızıyı arttırmak. İster otomatik seçeneklerle yapın ister elle ayarlayın o size kalmış. Ben pek takmıyorum.

• Pixlr express tavsiye ederim bedava olmasina karsin isteklerinizi fazlasiyla karsilari ister manual ayarlariyla ister auto fixiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

O olay benim de dikkatimi çekti. Süper AMOLED ekranlarda piksellerdeki kırmızı renk diğerlerinden daha ağır bastığı için işlenip gönderilen görüntüyü daha sıcak gösteriyor. Bu yüzden sistem de en iyi görüntü için ekrana verilecek görüntüyü işleyip biraz soğutuyor. SS aldığımızda da o soğutulan görüntüyü alıyor. Bilgisayardan veya başka bir cihazdan da baktığımızda biraz soğuk tonlarla çekilmiş gibi duruyor.

Çözüm basit. Photoshop veya benzeri bir program ile birkaç ton kırmızıyı arttırmak. İster otomatik seçeneklerle yapın ister elle ayarlayın o size kalmış. Ben pek takmıyorum.

yok ben görüntü alıntısını demiyorum. örneğin tv nizde ayarlardan standart yerine film modunu seçin ne demek istediğimi anlarsınız, tüm renkleri daha kırmızımsı gösterir ve göze en sağlıklı görüntü budur. telefonun ayarlarında film modu var ama pek başarılı değil. benim gözlerim ışığa karşı hassas, o yüzden istiyorum bunu. mesela ipadimde böyle bi ayar yoktu ama jaillbreak sonrası f.lux diye bi tweak le bunu yapmayı başardım

• quote:

yok ben görüntü alıntısını demiyorum. örneğin tv nizde ayarlardan standart yerine film modunu seçin ne demek istediğimi anlarsınız, tüm renkleri daha kırmızımsı gösterir ve göze en sağlıklı görüntü budur. telefonun ayarlarında film modu var ama pek başarılı değil. benim gözlerim ışığa karşı hassas, o yüzden istiyorum bunu. mesela ipadimde böyle bi ayar yoktu ama jaillbreak sonrası f.lux diye bi tweak le bunu yapmayı başardım

Perseus kernelin güncel sürümü ile renk ayarı yapabilirsiniz ama dikkatli olmak lazım. Sonra renkler karışabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Perseus kernelin güncel sürümü ile renk ayarı yapabilirsiniz ama dikkatli olmak lazım. Sonra renkler karışabiliyor.

hadi ya tüh, ben siyahtan çok memnunum. neyse, sonraki bahara ozaman

• quote:

Filter your screen programi.

• quote:

quote:

benim aradığımda tam böyle bir app, ama kırmızı tonunu full yaptığım halde yinede pek bişey değiştirmiyor. ios ta bile ayarı kolay şekilde yaparken androidde yapamamam çok ilginç

• quote:

quote:

quote:

benim aradığımda tam böyle bir app, ama kırmızı tonunu full yaptığım halde yinede pek bişey değiştirmiyor. ios ta bile ayarı kolay şekilde yaparken androidde yapamamam çok ilginç

Kirmiziyi ful yapip alphayi artirirsaniz yavas yavas degisimi anlarsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kirmiziyi ful yapip alphayi artirirsaniz yavas yavas degisimi anlarsiniz

renkleri aşırı derecede bozuyor. çok dengesiz. hazır profiller olmadıkça yapması çok zor, ayara izin veren panel sistemlerinde bu ayar hazır olarak geliyor, o rengi tutturması çok zor

• Arkadaşlar jkay modu custom romlarda kullanabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

Arkadaşlar jkay modu custom romlarda kullanabiliyor muyuz?

Evet. Uygulamaları ramde tutmak için X posed'i tavsiye ederim.

• Ram yönetiminden şikayetçi olanlara kesinlikle Sotmax'ı öneririm yaklaşık 1 haftadır reboot etmedim, ram whatsapp ve facebook ile birlikte 550mb'a sabitlemiş durumda. Haftasonu yeni sürümü(v15) çıkacak denemek için birkaç günlüğüne v14'ü kurabilirsiniz. (Ekran süresi 5 saat civarı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmarFar

Ram yönetiminden şikayetçi olanlara kesinlikle Sotmax'ı öneririm yaklaşık 1 haftadır reboot etmedim, ram whatsapp ve facebook ile birlikte 550mb'a sabitlemiş durumda. Haftasonu yeni sürümü(v15) çıkacak denemek için birkaç günlüğüne v14'ü kurabilirsiniz. (Ekran süresi 5 saat civarı)

ram yönetimi önemliyse speedmod kernel tek geçer. tüm uygulamaları kapatınca 270mb ram kullanımı kalıyor, ben bu seviyeyi görmedim kullandığım diğer rom ve kernellerde. ama performansı çok düşük, çünkü sadece stock romla çalışıyor

• Arkadaşlar Anono rom kurduktan sonra stock romda ve diğer bir çok romda kendiliğinden gelen radyo uygulaması gelmedi. Play store'da da bulamadım. Bir kaç radyo uygulaması var ama internetle çalışıyor. Rica etsem birisi bana o bahsettiğim radyonun APk sını pm olarak atabilir mi
  • konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim çok yararlı konu olmuş.
    bende çift çekirdek 2gb ramlı amerika tmobil den alınma s3 var. şuan tmobil in geliştirdiği 4.1.1 romunu kullanıyorum. bu romda gereksiz tmobil uygulalamarı yüzünden sarz problemi yaşıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. benim teleofunumun root olayı ve romları farklı o yüzden size bir kaç soru sormak istiyorum. en sade rom hangi rom? içinde gereksiz hiçbir uygulama olmasın istiyorum. her rom için farklı kernellermi var? eğer yoksa ben kernel değiştirmeden rom değiştirebilirmiyim? burda paylaştığınız romların dosya boyutları 700mb civarında iken xda forumunda paylaşılan romlar neden 100mb civarında? benmi yanlış dosyalara bakıyorum anlayamadım.. cevap veren arkadaşlarlara şimdiden çok teşekkür ederim..

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.