Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

anono romu bende kurdum. ama bazı eksikleri var gibi. rom akıcı ama zaten içi bomboş. Ayrıca swap yapamadim. Terminale free yazdığımda cevap veriyor. acaba ben de mi bir sorun var? şarj olayı söylendiği gibiyse ikinci rom olarak tutacagim. inşallah öyledir :).

Ustte resimleri paylastim Valla sarji mukemmel bence kurun 2. Rom olarak yalniz bisey sorucam iki ayri rom oluyor ya iki ayri hesap gibi mi yoksa uygulamalar falan ortak mi sadece rom mu degisik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

anono romu bende kurdum. ama bazı eksikleri var gibi. rom akıcı ama zaten içi bomboş. Ayrıca swap yapamadim. Terminale free yazdığımda cevap veriyor. acaba ben de mi bir sorun var? şarj olayı söylendiği gibiyse ikinci rom olarak tutacagim. inşallah öyledir :).

Ustte resimleri paylastim Valla sarji mukemmel bence kurun 2. Rom olarak yalniz bisey sorucam iki ayri rom oluyor ya iki ayri hesap gibi mi yoksa uygulamalar falan ortak mi sadece rom mu degisik

iki ayrı rom gibi. Bilgisayardaki gibi açılışta soruyor hangisini açayım diye. ben ikinci romu kurarken format attım bu yüzden uygulamalar ortak olur mu bilmiyorum ama olmaz diye tahmin ediyorum. Çünkü ayrı bir alana kuruyor ama tam emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

yeni guncellestirme var dedi ne acaba gelen guncellestirmenin icerigi?

aynı durum bende de var fakat kurmakta kararsızım şuan herhangi bir bilgiye ulaşamadım içerikle ilgili, bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz
  • Şuan için tavsiye edebileceğiniz performanslı, kulaklık performansı iyi olan ve şarj dostu rom hangisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Şuan için tavsiye edebileceğiniz performanslı, kulaklık performansı iyi olan ve şarj dostu rom hangisidir

Anono rom+siyah kernel+playerpro+player pro dsp pack

• quote:

quote:

Hocam PM attım stweaks ayarları ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lkee26

quote:

aynı durum bende de var fakat kurmakta kararsızım şuan herhangi bir bilgiye ulaşamadım içerikle ilgili, bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz

bizi aydınlatabilecek bu güncelleştirmeyi gören bilen veya uygulayan biri
  • quote:

quote:

quote:

bizi aydınlatabilecek bu güncelleştirmeyi gören bilen veya uygulayan biri

bende de güncelleme uyarısı çıktı 50mb civarı boyutu var indirdim fakat şarjım az oldugu için kurmadı ufak bir yama gibi geldi bana

• 2. Romu nasil kuracagiz? Sd karta gerek var mi? Biri o.m. den cevaplayabilirse veyahut burdan da olur tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

2. Romu nasil kuracagiz? Sd karta gerek var mi? Biri o.m. den cevaplayabilirse veyahut burdan da olur tesekkur ederim

Pm attim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

2. Romu nasil kuracagiz? Sd karta gerek var mi? Biri o.m. den cevaplayabilirse veyahut burdan da olur tesekkur ederim

Pm attim

Flood yapma kardesim

• quote:

quote:

Dostum şu stweaks ayarlarının ss sini atsana bi zahmet.

• quote:

Anono v23'den ikinci testim 200mhzde 9 saatte sadece % 1 sarj gitti buyrun ssler
    Oncesi

Sonrasi

Bu ayarlari(stweaks) yakalayabilmemi sagyalan Firaristt hocama ayri tesekkurler

Hocam Perseus 32.1 'de şarj yüzde 1 arttı benim 9 saatte :D

• quote:

Orijinalden alıntı: minermanav

quote:

Anono v23'den ikinci testim 200mhzde 9 saatte sadece % 1 sarj gitti buyrun ssler
    Oncesi

Sonrasi

Bu ayarlari(stweaks) yakalayabilmemi sagyalan Firaristt hocama ayri tesekkurler

Hocam Perseus 32.1 'de şarj yüzde 1 arttı benim 9 saatte :D

Senin telefon benjamin button ozaman

• Merhaba arkadaslar, cok uzun zamandir iphone kullaniyorum ve gecen hafta s3 aldim. Android hakkinda hicbir sey bilmiyordum ve bu baslik sayesinde baya sey ogrendim. Ilk sayfayi komple okudum ama aklima takilan bir soru var, atladigim bir sey varsa simdiden kusura bakmayin.

Ben telefonuma sadece root islemini uygulasam roma hic bulasmasam, parali uygulamalari indirme, pil omrumu uzatma, telefon hizini arttirma islemini uygulayabilir miyim? Cunku bunlar bana yetecek seyler, rom islemi biraz karisik geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: crml15

Merhaba arkadaslar, cok uzun zamandir iphone kullaniyorum ve gecen hafta s3 aldim. Android hakkinda hicbir sey bilmiyordum ve bu baslik sayesinde baya sey ogrendim. Ilk sayfayi komple okudum ama aklima takilan bir soru var, atladigim bir sey varsa simdiden kusura bakmayin.

Ben telefonuma sadece root islemini uygulasam roma hic bulasmasam, parali uygulamalari indirme, pil omrumu uzatma, telefon hizini arttirma islemini uygulayabilir miyim? Cunku bunlar bana yetecek seyler, rom islemi biraz karisik geldi bana.

Evet yapabilirsin. Parali uygulamalara root olmadanda erisebilirsin bir sorun olursa ozel mesaj at yardimci olurum

• Bildirimleri iPhone daki gibi yapmanın bi yolu var mı?

• http://db.tt/vVUnT69S
    http://db.tt/wN1HTTJD
    Biri "sarjim az gidiyor" mu dedi?
    Anono rom forever
    çift çekirdek 800mhz de kullandım(siyah kernel), uv var, ekran otomatik parlaklıkta. ekran açık kaldığı sürece wifi kullanarak dolphin ile internete girdim ve whatsapp kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Şubat 2013; 18:59:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Bildirimleri iPhone daki gibi yapmanın bi yolu var mı?

http://yesilcin.com/index.php?topic=4103.0

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

http://db.tt/vVUnT69S
    http://db.tt/wN1HTTJD
    Biri "sarjim az gidiyor" mu dedi?
    Anono rom forever
    çift çekirdek 800mhz de kullandım(siyah kernel), uv var, ekran otomatik parlaklıkta. ekran açık kaldığı sürece wifi kullanarak dolphin ile internete girdim ve whatsapp kullandım

Uv degeriniz nedir acaba ben hic yapmamistimda

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.