Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugo

quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

quote:

quote:

firarist hocam oncelikle konuyu actigin icin cok tesekkur ediyorum, ilk android telefonum olarak harbiden cok yardimin dokundu. ilk sayfadaki romlara baktim, iclerinden en cok android revolution olani sevdim (touchwiz UIyi bozmayan ve sadece kucuk tweak kullanan rom ariyordum zaten), XDA'da hesabim olmasina ragmen nedense inmiyor bu bir turlu. 80-90mb gectikten sonra chrome bitirdi goruyor ama dosyanin boyutu 733mb; safaride denedigimde de compression failed dedi. bunun bir mirror linki varmidir acaba?

ve gormedigim icin soyluyorum, bence ilk mesajlardan birine nasil kendi arkaplanimizi kurabilecegimizi yazmalisiniz, buyrun bu da linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1717086

umarim yardimci olur bilmeyen arkadaslara ;)

hocam atlamış gibi olmayayım ama android revolutionun linklerinde sorun var zaten xda forumda da çoğu kişi yakınıyor bundan, o yüzden son sayfalarda alternatif linkler verilmiş. son sayfalara bi göz atarsan orda hem daha hızlı hem de stabil linkler bulabileceğini tahmin ediyorum:)

atlamış gibi olduysam kusura bakmayın, maksat yardımcı olmaktı. :)

yook hocam ne demek, benim icin daha iyi oldu bu hatta :D cok tesekkur ederim hemen bakiyorum, umarim indiririm. shiftdelete'nin verdigi romla yaptigim root aletten soguttu beni (2-3 gun kullanabildim) simdi stok romda kullaniyorum da hakkikaten fark olustu pozitif bir sekilde, umarim bu daha da iyi olur :)

muhtemelen eski sürüm bir rom olduğundan dolayı tam optimize edilmemiş haldedir. android revolution hd nin son versiyonu en son ema2 sürümü piyasadaki en stabil yazılım ve kernelin üzerine yapılmış. ben yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, akıcılık gayet iyi, ram kullanımı çok iyi ve pil ömrü de hiç fena değil. ekran süresi 1 saatken yaklaşık yüzde 80deydim, öyle diyeyim sana. umarım memnun kalırsın. kişisel knaatim memnun kalacağın yönünde :)

darisi basimiza, dun indirdim (730mb dosya 4mbps hizda inmiyor, tesekkurler ttnet!) bugun kuracaktim yarin matematik sinavim varmis ona calistim yarin aksam kurup yorum yazacagim. telefonu heralde bastan wipe edecegim, sonucta rom degistirirken yapmak gerekiyormus. cok data kaybim olmaz heralde belki most wanted de 2-3 level bidaha oynarim saka bir yana ama, yarin ciddi ciddi oturup aksam telefonla ugrasicam, 2 hafta oldu daha sadece rootladim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Yalniz bende sadece anono v23 ve stweaks var yarin juice defender ile denicem bakalim nasil olacak ? Sizce ekran kapali ve 200 mhz ile 6 saatte kac sarj yer iddialari acalim en cok yaklaşana bedava uygulama apksi

Ben onu kurdumda cok uzun yazilar var, ingilizcem yetmedi siz anlarsaniz bana yardimci olurmusunuz?

Pm atin yardimci olayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yalniz bende sadece anono v23 ve stweaks var yarin juice defender ile denicem bakalim nasil olacak ? Sizce ekran kapali ve 200 mhz ile 6 saatte kac sarj yer iddialari acalim en cok yaklaşana bedava uygulama apksi

Ben onu kurdumda cok uzun yazilar var, ingilizcem yetmedi siz anlarsaniz bana yardimci olurmusunuz?

Pm atin yardimci olayim

Tamam anladim. 3g yi surekli kullanan yada arka plani kapatmayanlara yaricak bi app, bana yaramaz

• quote:

quote:

Hocam bana daha hızlı indirebileceğim bir sunucu adresi verebilirmisiniz Anono v23 ü? bu kadar yavaş inermi yahu 90 kb/sn yi geçmiyor idm ile

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

quote:

Hocam bana daha hızlı indirebileceğim bir sunucu adresi verebilirmisiniz Anono v23 ü? bu kadar yavaş inermi yahu 90 kb/sn yi geçmiyor idm ile

PM attim burdan yayinlamam dogru olmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

quote:

ben direk xda daki konudan indirdim hocam, hızda sorun olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

firarist hocam oncelikle konuyu actigin icin cok tesekkur ediyorum, ilk android telefonum olarak harbiden cok yardimin dokundu. ilk sayfadaki romlara baktim, iclerinden en cok android revolution olani sevdim (touchwiz UIyi bozmayan ve sadece kucuk tweak kullanan rom ariyordum zaten), XDA'da hesabim olmasina ragmen nedense inmiyor bu bir turlu. 80-90mb gectikten sonra chrome bitirdi goruyor ama dosyanin boyutu 733mb; safaride denedigimde de compression failed dedi. bunun bir mirror linki varmidir acaba?

ve gormedigim icin soyluyorum, bence ilk mesajlardan birine nasil kendi arkaplanimizi kurabilecegimizi yazmalisiniz, buyrun bu da linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1717086

umarim yardimci olur bilmeyen arkadaslara ;)

hocam atlamış gibi olmayayım ama android revolutionun linklerinde sorun var zaten xda forumda da çoğu kişi yakınıyor bundan, o yüzden son sayfalarda alternatif linkler verilmiş. son sayfalara bi göz atarsan orda hem daha hızlı hem de stabil linkler bulabileceğini tahmin ediyorum:)

atlamış gibi olduysam kusura bakmayın, maksat yardımcı olmaktı. :)

yook hocam ne demek, benim icin daha iyi oldu bu hatta :D cok tesekkur ederim hemen bakiyorum, umarim indiririm. shiftdelete'nin verdigi romla yaptigim root aletten soguttu beni (2-3 gun kullanabildim) simdi stok romda kullaniyorum da hakkikaten fark olustu pozitif bir sekilde, umarim bu daha da iyi olur :)

muhtemelen eski sürüm bir rom olduğundan dolayı tam optimize edilmemiş haldedir. android revolution hd nin son versiyonu en son ema2 sürümü piyasadaki en stabil yazılım ve kernelin üzerine yapılmış. ben yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, akıcılık gayet iyi, ram kullanımı çok iyi ve pil ömrü de hiç fena değil. ekran süresi 1 saatken yaklaşık yüzde 80deydim, öyle diyeyim sana. umarım memnun kalırsın. kişisel knaatim memnun kalacağın yönünde :)

darisi basimiza, dun indirdim (730mb dosya 4mbps hizda inmiyor, tesekkurler ttnet!) bugun kuracaktim yarin matematik sinavim varmis ona calistim yarin aksam kurup yorum yazacagim. telefonu heralde bastan wipe edecegim, sonucta rom degistirirken yapmak gerekiyormus. cok data kaybim olmaz heralde belki most wanted de 2-3 level bidaha oynarim saka bir yana ama, yarin ciddi ciddi oturup aksam telefonla ugrasicam, 2 hafta oldu daha sadece rootladim :/

Benim de tam final zamanima denk gelmisti ilk rom olaylarına girdigim zamanlar, basa bela gercekten. Cok ugrastirmaz diye tahmin ediyorum. titanium backup ile uygulamalari da yedeklersen sadece ilk kurulum google hesabi icin filan ugrasirsin daha da kolay olur. Zira wipe yapinca uygulama saveleri filan gidiyor. Sistemin data cache ve system klasorlerini siliyor ama hafiza kartinin sistemle ilgisi olmayan resim muzik vs gibi bilinen depolama kismina dokunmuyor.

Ufak bi uyari, ben neredeyse servislik ediyodum telefonumu,dolayisiyla mutlaka yedeklerini almani ve saglam bi yerde arsivlemeni oneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugo -- 6 Şubat 2013; 1:14:03 >

• Meğersem benim internetimin saçmalığı yüzünden bu kadar yavaşmış tekrar hızlandı şimdi birazdan kurmuş olacağım bakalım
  • Ben de burdaki söylenenlere karşın anono rom kurdum bakalım. Akıcılık olarak hoş çünkü romun içi bomboş Stockta kullandığım bazı uygulamaları netten bulup portladım. Şimdi tam istediğim gibi oldu şarjı da dediğiniz gibiyse süper

Edit : Antutudan da 16011 puan aldım. Hiç fena değil eğer şarjı iyi gidiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdysS_eus -- 6 Şubat 2013; 2:43:48 >
  • Galaxy S3 telefonuma odin ile 4.1.2 versionu kurdum.
    Telefonum Açıldıgında arama yapılmıyor , hattımı algılamıyordu fakat sinyal kalitesi gozukuyordu.
    Araştırdım ve Arıza Patch e ulaştım.ve sorunum halledildi.
    Konuyu açmamdaki amaç paylaşım ve aklımdaki soru.

Bu arıza patch nekadar güvenli ?
    Kodlama bilmiyorum fakat buraya linki vericem ve dosya güvenliği onaylarsanız eğer rahatsız olmadan telefonumu kullanabileceğim.

http://www.arizandroid.com/patch/ariza04.zip

kurulumu "cwm menüsünden install from sd card seçenegini kullanarak hafıza kartından arıza04.zip dosyasını gösterin"
    şeklinde yapılıyor yani telefonun tamamen kaynak dosyalarına müdale ediliyor. Sizin cevabınız benim için çok önemli , teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiLLeR88

Galaxy S3 telefonuma odin ile 4.1.2 versionu kurdum.
    Telefonum Açıldıgında arama yapılmıyor , hattımı algılamıyordu fakat sinyal kalitesi gozukuyordu.
    Araştırdım ve Arıza Patch e ulaştım.ve sorunum halledildi.
    Konuyu açmamdaki amaç paylaşım ve aklımdaki soru.

Bu arıza patch nekadar güvenli ?
    Kodlama bilmiyorum fakat buraya linki vericem ve dosya güvenliği onaylarsanız eğer rahatsız olmadan telefonumu kullanabileceğim.

http://www.arizandroid.com/patch/ariza04.zip

kurulumu "cwm menüsünden install from sd card seçenegini kullanarak hafıza kartından arıza04.zip dosyasını gösterin"
    şeklinde yapılıyor yani telefonun tamamen kaynak dosyalarına müdale ediliyor. Sizin cevabınız benim için çok önemli , teşekkür ederim.

Ilk mesajdaki uyarıları bir kere okuyun lütfen.

Konu uçuyor Dikkat edin biraz.

• Yeni çıkan perseus kernel'de (32.1) bayağı bir yenilik var heleki power kısmı eklenmiş ki neler var neler :D Ancak birkaç ayarla oynayabilirim ben gerisini pek bilemiyeceğim ama belki bilenler vardır diye sormak istiyorum,power kısmını nasıl ayarlamalıyız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minermanav

Yeni çıkan perseus kernel'de (32.1) bayağı bir yenilik var heleki power kısmı eklenmiş ki neler var neler :D Ancak birkaç ayarla oynayabilirim ben gerisini pek bilemiyeceğim ama belki bilenler vardır diye sormak istiyorum,power kısmını nasıl ayarlamalıyız acaba?

Google'da biraz arayınca ne ne işe yarar çıkar diye düşünüyorum. Yükleyip bir ara denerim.

• Anono v23'den ikinci testim 200mhzde 9 saatte sadece % 1 sarj gitti buyrun ssler
    Oncesi

Sonrasi

Bu ayarlari(stweaks) yakalayabilmemi sagyalan Firaristt hocama ayri tesekkurler

• @Berat249
    Ben de senin tavsiyenle şu an Anonorom V23 kurdum yedeklerimi geri yüklüyorum stweaks ayarlarım için sana pm atmıştım seninki gibi güzel bir performans istiyorum ben de :). Bu arada paylaştığın fotolar gözükmüyor bende, hiçbirine bakamıyorum seorun bende mi yoksa senin verdiğin linkte mi anlayamadım
  • Anono Romun sarji cok iyi bence.3G acik ama veri kapali bir sekilde 5 saatte sadece % 1 indi.Akicilik da fena degil tavsiye edilir.

• 1.5 saat yüksek grafiklerde dead trigger, 45dakika internet, orta parlaklık% 30 ile % 70 arası değişken olmakla birlikte 3 saat 35 dk sonunda pil uyarısı verdi. Tabii perseus kernel kurup kurcalamamın da etkisi vardır elbet.

• quote:

Anono v23'den ikinci testim 200mhzde 9 saatte sadece % 1 sarj gitti buyrun ssler
    Oncesi

Sonrasi

Bu ayarlari(stweaks) yakalayabilmemi sagyalan Firaristt hocama ayri tesekkurler

Bi ara bende paylasicam ss leri ama 3 gundur bitiremedim sarji

• yeni guncellestirme var dedi ne acaba gelen guncellestirmenin icerigi?
  • anono romu bende kurdum. ama bazı eksikleri var gibi. rom akıcı ama zaten içi bomboş. Ayrıca swap yapamadim. Terminale free yazdığımda cevap vermiyor. acaba ben de mi bir sorun var? şarj olayı söylendiği gibiyse ikinci rom olarak tutacagim. inşallah öyledir :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubayin_beyin -- 6 Şubat 2013; 13:07:37 >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.