Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haspko39

Arkadaşlar turkbey diye bir rom vardı Türk bir arkadaşımızın geliştirdiği. Bu romun linkini verecek olan var mı? Bu kadar rom incelemesi yapıyoruz bari Türk bir arkadaşımızın kini inceleyip geri dönüş yapalım ki gelistirsin biz de onunkini kullanalum

Simdi telefondayim ben denedim gayet memnun kaldim ram isini halletmisler takilma sorunu yok mukemmel bi rom ama miui tabi o beni vurdu yakti yikti gecti ona geri dondum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

Ben de dün akşam Miui kurdum. Ultimaromdan sonra cab gibi geldi inanın. Ultimaya iyi derdim ama stabilite,akışkanlık olarak on numara bir rom.pilini daha test edemedim, onu da anlarım yakın zamanda. nova ile kullanmak istiyorum miuiyu ancak hiçbir widget eklemeye izin vermiyor, sürekli miui ayarlar durduruldu diyor. bir hava durumu saat widgetim bile yok bu konuda bilgisi olan yardımcı olacak birisi var mıydı. Bu arada miui kendi arayüzünde widget eklemeye izin veriyor novada izin vermiyor

Nova apk'sını system/app klasörüne atmalısın daha sonra yetkilendir ve kurulumu yap, bunları es file ile yapabilirsin daha sonra cihazı yeniden başlat

Novayı ben satınalmıştım storedan apk ile kurulumunu yapmamıştım bu şekilde olduğunda nova apksını nerede bulup system/app klasörüne atabilirim peki widgetleri çalıştırabilmek için

Markette apk backup yazarsan gerekli programlar çıkıyor bunlardan biriyle apk dosyasını oluşturacaksın sonra dedim gibi es ile kuracaksın.

Teşekkür ederim cevapların için.Dediğin gibi yaptım ve çok da güzel oldu miui ve nova ikilisi

• arkadaşlar ios a jaillbreak yapıldığında activator diye bi program geliyor biliyorsanız... androidde bu uygulamanın görevini yapan bi uygulama var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefondaki interneti bilgisayara aktarabiliyoruz gerek wifi yolu ile gerek usb kablo ile.

peki evdeki masaüstü bilgisayarda kullanılan interneti telefona nasil aktarabilecegiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: OdysS_eus

Türkiye için 4.1.2 güncellemesi çıktı arkadaşlar. Küçük bugları düzeltmek için çıkarmışlar.

Cikali 2 hafta oldu hocam

Çıkan guncellemeye ek güncelleme geldi arkadaşım.

• quote:

quote:

quote:

Türkiye için 4.1.2 güncellemesi çıktı arkadaşlar. Küçük bugları düzeltmek için çıkarmışlar.

İkinci 4.1.2 güncellemesi. Var olan 4.1.2 nin hatalarını düzeltmek için çıkan 4.1.2 güncellemesi hocam.

ne gibi iyileştirmeler var hocam farklılıklar gözünüze çarptıysa bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar bu arada geç şarj olma konusuna bi açıklık getiriyim... pili çıkartıp takma yada battery calibration vs hepsini denedim ama sonuç alamadım, tek kesin sonucu apple adaptörü ile aldım, anladığım kadarıyla 4.1.2 in samsung adaptörüyle bi uyuşmazlığı var, ben türkiye 4.1.2 kullanırken sorun yoktu ama ingiltere 4.1.2 de sorun başladı, ben böyle çözdüm(apple adaptörü ile) ama ilginç olan ise apple adaptörüyle samsung adaptörünün tüm değerleri aynı, bu farklılık çok ilginç

• Arkadaşlar cwm ile rom kurarken install aborted (bad) hatasi aliyorum nedeni nedir nasil cozulur yardim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Arkadaşlar cwm ile rom kurarken install aborted (bad) hatasi aliyorum nedeni nedir nasil cozulur yardim lutfen

wipe ları yaptıktan sonra format/cache, format/system ve format/data yapın. ondan sonra romu kurun

• quote:

quote:

Arkadaşlar cwm ile rom kurarken install aborted (bad) hatasi aliyorum nedeni nedir nasil cozulur yardim lutfen

wipe ları yaptıktan sonra format/cache, format/system ve format/data yapın. ondan sonra romu kurun

Dediginizi yaptim bu sefer hic acilmiyo telefon baslangic yazisinda kalliyo recoverye download moda girmiyo hicbisey olmuyo ne yapmaliyim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İkinci 4.1.2 güncellemesi. Var olan 4.1.2 nin hatalarını düzeltmek için çıkan 4.1.2 güncellemesi hocam.

ne gibi iyileştirmeler var hocam farklılıklar gözünüze çarptıysa bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar bu arada geç şarj olma konusuna bi açıklık getiriyim... pili çıkartıp takma yada battery calibration vs hepsini denedim ama sonuç alamadım, tek kesin sonucu apple adaptörü ile aldım, anladığım kadarıyla 4.1.2 in samsung adaptörüyle bi uyuşmazlığı var, ben türkiye 4.1.2 kullanırken sorun yoktu ama ingiltere 4.1.2 de sorun başladı, ben böyle çözdüm(apple adaptörü ile) ama ilginç olan ise apple adaptörüyle samsung adaptörünün tüm değerleri aynı, bu farklılık çok ilginç

Samsung adaptorune farkli bi usb kablosu takmaniz bile sorunu cozmek icin yeterliydi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung adaptorune farkli bi usb kablosu takmaniz bile sorunu cozmek icin yeterliydi

yok hocam yeni almadım, ipad var bende onun adaptörü. telefonunuzun bataryasını çıkarıp 30sn bekleyin, sonra takıp download moduna alın, odinden stock romu yükleyin, eğer yine olmassa aynı işlemi tekrarlayıp 4.0.4 yükleyin. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar böyle çözmüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 31 Ocak 2013; 19:34:06 >

• quote:

quote:

quote:

Dediginizi yaptim bu sefer hic acilmiyo telefon baslangic yazisinda kalliyo recoverye download moda girmiyo hicbisey olmuyo ne yapmaliyim ?

O isleri yaptiktan sonra rom kuracaksiniz yalniz

• Arkadaslar birsey sormak istiyorum diyelim ben telefona siyah kernel attim avantaji dezavantaji ney olur? Telefonu kullanirken mesela sadece iki cekirdegi 1 ghz de kullanmasi benim icin yeterli bunu felan ayarlayabiliyor muyuz? Bir de kerneli odinden yukledikten sonra direk rootlanmis oluyor mu telefon? Ideos x5 te kerneli degistirince root yetkisi de geliyordu da ondan soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Arkadaslar birsey sormak istiyorum diyelim ben telefona siyah kernel attim avantaji dezavantaji ney olur? Telefonu kullanirken mesela sadece iki cekirdegi 1 ghz de kullanmasi benim icin yeterli bunu felan ayarlayabiliyor muyuz? Bir de kerneli odinden yukledikten sonra direk rootlanmis oluyor mu telefon? Ideos x5 te kerneli degistirince root yetkisi de geliyordu da ondan soruyorum.

doğrudur root yetkisi kazanır ve çekirdekleri ayarliyabilirsin hatta 2. romu da kurabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

quote:

Arkadaslar birsey sormak istiyorum diyelim ben telefona siyah kernel attim avantaji dezavantaji ney olur? Telefonu kullanirken mesela sadece iki cekirdegi 1 ghz de kullanmasi benim icin yeterli bunu felan ayarlayabiliyor muyuz? Bir de kerneli odinden yukledikten sonra direk rootlanmis oluyor mu telefon? Ideos x5 te kerneli degistirince root yetkisi de geliyordu da ondan soruyorum.

doğrudur root yetkisi kazanır ve çekirdekleri ayarliyabilirsin hatta 2. romu da kurabilirsin.

Peki o cekirdek olaylarini ayarlamayi kernelle gelen bir menuden felan mi yapiyoruz ayri bir program mi kullaniyoruz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

quote:

Peki o cekirdek olaylarini ayarlamayi kernelle gelen bir menuden felan mi yapiyoruz ayri bir program mi kullaniyoruz?

stweaks var markette.

• quote:

Orijinalden alıntı: haspko39

quote:

Orijinalden alıntı: OmarFar

Daha önce jkay framework'ün bir işe yaramadığını söylemiştim. Ama sotmax + jkay sonucu aradığım mükemmel romu buldum sanırım. Şöyle ki bu framework bize istediğimiz temaya geçme imkanı tanıyor böylece ben de sotmax'ın sıkıcı stok interface'inden JB domination'ın enfes görüntüsüne geçtim zaten sotmax ile birlikte gelen xperia z launcherıyla da birleşince telefon çok çok güzel bir his bırakıyor kullanırken. Performans ile ilgili son sözü söylemek için erken birkaç gün ağır kullanmak lazım ama şimdilik çok çok akıcı yani %90 bu iş bitti. Bu romu öneren başta yclycl'e ve diğer tüm arkadaşlara çok teşekkürler

Katiliyorum. Bu forumda Sotmax'i tum versiyonlariyla ilk kullanan ve son versiyonun incelemesini yapan biri olarak Sotmax+Jkay onerecegim bir kombinasyondur. Ancak ben stok gorunum ve akiciliga onem verdigim icin, sadece center clock ve circle battery modu kullaniyorum. Next Launcher 3d ve Exdialer ile de mukemmel bir kombinasyon olustugunu soyleyebilirim. Telefon kusursuza yakin calisiyor. Tabi yank555'in de hakkini yememek lazim. Cok dolu ve performansli bir kernel.

hocam yazınızı görüp next launcher ı denedim, mükemmel bi launcher gerçekten. fakat çok ram harcıyor, adından tekrar novaya dönünce ram 60-70mb boşaldı resmen. bir sorum olacak acaba sotmaxa siyah kursam güzel olur mu? yank555 ten ne kaybederim ve ne kazanırım?

• Siyah kernel mi yank5555 kernel mi? Karar veremedim acikcasi

• quote:

Siyah kernel mi yank5555 kernel mi? Karar veremedim acikcasi

Ben siyah kernel + miui rom kullaniyorum tek kelime fena :D

• quote:

quote:

Siyah kernel mi yank5555 kernel mi? Karar veremedim acikcasi

Ben siyah kernel + miui rom kullaniyorum tek kelime fena :D

hocam kernel kurarken odinde auto reboot ve f.reset time mı işaretli olcaktı yoksa sadece auto reboot mu siyah kurmaya karar verdım bu arada
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.