Şimdi Ara

galaxy s3 gold.com.tr den alınırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar s3 alıcam gold a 1699 tl vade farkı koymadan 12 taksit yapıyorlar bu site nasıldır güvenilirmi daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım tavsiyelerinize ihtiyacım var eyer sizin bildiğiniz başka güvenilir siteler varsa söyleyin şimdiden teşekkür ediyorum

http://www.gold.com.tr/U202039/Samsung-i9300-Galaxy-S3-16GB-Beyaz-Cep-Telefonu

• gold kurumsal ve güvenli bi firma alabilirsin.ama hala almamışken s3 alma derim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Rocker

gold kurumsal ve güvenli bi firma alabilirsin.ama hala almamışken s3 alma derim. :)

ne almamı önerirsin one x deme o telefonu kafamda çoktan eledim
  • valla bende bunlar arasında kaldım iphone 4s alıcam.
  • hayırlısı olsun iyi günlerde kullan
  • sanalpazar güvenilir yerse eğer 1500 e satıyorlar orayada bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

sanalpazar güvenilir yerse eğer 1500 e satıyorlar orayada bak derim

o siteden daha önce alışveriş yaptım hiç güvenilir değil sitede stokta var diye görünen ürün 26 günde geçti elime
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

sanalpazar güvenilir yerse eğer 1500 e satıyorlar orayada bak derim

o siteden daha önce alışveriş yaptım hiç güvenilir değil sitede stokta var diye görünen ürün 26 günde geçti elime

adamlar belki tatildelerdi
  • Sanalpazar'dan 100TL karla alirsin ama garantisi ayni sirketten mi olur bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinir ama Garantisi telpa fln degildir heralde

• Sizde hangi kart var bilmiyorum ama o paraya paralel ithalat alacağıma distribütör ürünü alırdım ve aldımda. Ödeme seçeneklerine bakarsanız 6-9 arası bazı kartlara 1763 lira.

http://www.incehesap.com/samsung_i9300_galaxy_s3-497-23174.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Sizde hangi kart var bilmiyorum ama o paraya paralel ithalat alacağıma distribütör ürünü alırdım ve aldımda. Ödeme seçeneklerine bakarsanız 6-9 arası bazı kartlara 1763 lira.

siz bu sitedenmi aldınız telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Sizde hangi kart var bilmiyorum ama o paraya paralel ithalat alacağıma distribütör ürünü alırdım ve aldımda. Ödeme seçeneklerine bakarsanız 6-9 arası bazı kartlara 1763 lira.

siz bu sitedenmi aldınız telefonu

Evet. Konu bile açmıştım ama kimse umursamadı. Ya reklam sandılar, ya da gerçek olmadığını galiba. Bana telpa garantili geldi. Bazen başarı veya c5 de geliyormuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_63100067/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63100067

Bu arada vatanda da indirim var. Ordan da alabilirsiniz. 1784 lira.
    https://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/samsung-sam_gt-i9300rwdtur-i9300-galaxy-s-iii--cep-telefonu-16-gb-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=60804

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 12 Ağustos 2012; 14:12:03 >

• telefonu bugün vatan bilgisayardan sipariş verdim istanbul içi kaç günde geçer elime acaba
  • Bakalım bende gold'un web sayfasından sipariş vermeyi planlıyorum ama garantisi distribütör mü onu öğreneyim önce. Geçen hafta mağazasına gitmiştim ellerinde distribütör ürünü vardı ve 1.865'e bırakıyorlardı. Bu arada web sayfalarında gördüm mağaza fiyatı 1750liraymıs kampanyaya girmiş gidip mağazadanda satın alabilirim ama garantisi önemli benim için :) Bu arada hayırlı olsun telefonunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cash Money

Bakalım bende gold'un web sayfasından sipariş vermeyi planlıyorum ama garantisi distribütör mü onu öğreneyim önce. Geçen hafta mağazasına gitmiştim ellerinde distribütör ürünü vardı ve 1.865'e bırakıyorlardı. Bu arada web sayfalarında gördüm mağaza fiyatı 1750liraymıs kampanyaya girmiş gidip mağazadanda satın alabilirim ama garantisi önemli benim için :) Bu arada hayırlı olsun telefonunuz :)

Gold distribitor satiyor diye biliyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Bakalım bende gold'un web sayfasından sipariş vermeyi planlıyorum ama garantisi distribütör mü onu öğreneyim önce. Geçen hafta mağazasına gitmiştim ellerinde distribütör ürünü vardı ve 1.865'e bırakıyorlardı. Bu arada web sayfalarında gördüm mağaza fiyatı 1750liraymıs kampanyaya girmiş gidip mağazadanda satın alabilirim ama garantisi önemli benim için :) Bu arada hayırlı olsun telefonunuz :)

Hocam mağazalarında distribütördü kendim inceledim fakat web üzerinden şuan 1.699liraya kampanyalı veriyorlar kafamı kurcalayan web sayfalarındaki üründe distribütör garantili mi ? birde 50 lira fazla verip mağazalarından mı alsam ? gold'dan web üzerinden alış-veriş hiç yapmadım sıkıntı yaşatırlar mı acaba ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam mağazalarında distribütördü kendim inceledim fakat web üzerinden şuan 1.699liraya kampanyalı veriyorlar kafamı kurcalayan web sayfalarındaki üründe distribütör garantili mi ? birde 50 lira fazla verip mağazalarından mı alsam ? gold'dan web üzerinden alış-veriş hiç yapmadım sıkıntı yaşatırlar mı acaba ?

Zaten Web uzerinden satin alsaniz , sanirim size yine en yakin bayiden urunu yollarlar. Garanti sirketi de degismez hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten Web uzerinden satin alsaniz , sanirim size yine en yakin bayiden urunu yollarlar. Garanti sirketi de degismez hocam.

Hocam biliyorsunuz hizlial'da gold'un web satış mağazalarından fakat daha önce 1700liraya gold garantili 1800lirayada distribütör garantili farklı 2 ilan vardı sayfalarında o yüzden soru işareti var kafamda sonuç olarak gold kendiside ithal ediyor bazı ürünlerini ve yanısıra distribütör garantilide satışını yapıyor.

• @Cash Money Hocam Gold alisini yapacaginiz urunun sitesinde aciklama yapmistir. Zaten urunu aldiktan sonra, baktiniz baska bir garanti magazadakiyle degistirirsiniz. Zor birsey degil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.